Miten pääset eroon selluliitista kivuttomasti ja helposti

Kirjoitinkin jo aiemmin saadessani mahdollisuuden käydä Beauty Putiikissa kavitaatiohoidossa. Aiemman postauksen voit lukea TÄÄLTÄ Hoito on nyt puolessavälissä ja tulokset on ja silmin nähtävät. Kavitaatiohoito on täysin kivuton menetelmä selluliitin poistoon. Jopa Koskinen huomasi jo eron, joten hoidon on silloin oltava toimiva :). Hoito on siis kolmivaiheinen, missä kahdessa käytetään ultaääntä apuna.

 1. vaihe: Ultraäänikavitaatio 5-8min alue hajoittaa rasvasolujen pintaa
 2. vaihe: Radiotaajuus 20min alue, sulattaa liukenevaa rasvaa ja saa sen nestemäiseksi.
 3. vaihe: EMS-lihasstimulaatio 20min auttaa ja noeuttaa rasvan palamista hoidetulta alueeltaIMG_5716 IMG_5783Hoito siis tehdään sarjahoitoina.

 

Tässä on kuvat lähtötilanteesta ja neljän kerran jälkeen. Mitat oli alussa oikea reisi 65cm, mikä on nyt kaventunut kahden hoidon jälkeen (mittauksia ei tehdä joka kerta)   63:n senttiin. Vasen oli alkumittauksessa 67cm ja sekin oli kaventunut 64:n senttiin. Kiitos taas Emilialle hoidoista <3

IMG_5719
Aloituskuva
IMG_5885
Hoidon puolivälissä

Etureisien iho on käsin tunnusteltavana ihan eri tuntuinen kuin ennen. Se on pehmeä ja huomattavasti sileämpi. Ylhääältä jalat onkin jo aivan sileät, mutta polvien päällä on vielä näkyvää selluliittia. Pitää edelleen muistaa se, että selluliitti ei ole ilmestynyt yhdessä yössä niin se ei myöskään lähde kerrasta. Hoitoa pystyy tehostamaan esimerkiksi vesijuoksulla, mikä on muutenkin loistava liikuntamuoto kaikinpuolin. Itselleni toki on hieman haastavaa aikatauluihin nähden sovittaa se kalenteriin. Runsas veden juonti on myös tärkeää. Mutta hoito siis jatkuu edelleen. Kavitaatio hoitoa voi tehdä olet sitten lihava tai laiha, mutta jos omaat selluliittia.

Nyt sinulla on mahdollisuus saada Blogini lukijana -20% koodilla UMPPU kavitaatiohoidosta. Jos haluat kysyä hoidosta lisää niin pyydä Emilia Tomperia puhelimeen 🙂 aikoja voit varata netinkautta TÄÄLTÄ

Hoitokerrat: 

 • 126€ kerta/alue (pakarat ja takareisi on yksi alue)
 • 199€ 2 aluetta yhden hoitokerran aikana
 • 6 x sarjahoidossa viimeinen hoito ilmaiseksi

 

 

Selluliitin lisäksi pistetään pieni arvonta pystyyn: Sinun on mahdollisuus saada itsellesi tällä hetkellä markkinoiden parhaat tuotteet Vita Liberatalta.

images-76 Vita-Liberata-114 images-75Voit voittaa itsellesi itseruskettavan aurinkopuuterin ja kosteuttavan ja samalla ruskettavan naamion. Aurinkopuuteri on omasta milestäni paras mitä olen kokeillut ja naamiolla on loistava jatkaa kesän päivetystä kasvoilla ja  saada kosteutta iholle. Naamiossa ei myöskään tarvitse pelätä, että aamulla herätessäsi olet oranssi, vaan rusketus on todella luonnollinen. Arvon kaksi tuotepakettia. Kilpailuun voit osallistua kommentoimalla blogiin: Mikä saa sinut lukemaan blogiani 🙂 saa olla plussaa tai miinusta(katsothan että s-postisi on oikein kirjoitettu). Toinen arvonta suoritetaan instagaramin puolella:  löydät minut IG:stä nimellä @umppu jossa sama juttu: kommentoi kuvaan mikä saa sinut lukemaan blogiani :). Arvonta suoritetaan Sunnuntaina.

-Umppu

primebody

77 vastausta artikkeliin “Miten pääset eroon selluliitista kivuttomasti ja helposti”

 1. Blogisi on hyvin viihdyttävä, koska puhut elämästäsi ja mielipiteistäsi suoraan ja häpeilemättä. Blogi ei ole siloteltu, siitä plussa.

 2. Haluan pysyä kärryillä kosmetiikkamaailman uusista tuulista 😛
  Heh heh… vitsi vitsi. Mutta mielenkiintoiset asiat on mielenkiintoisia.

  • Blogisi on aito ja realistinen. Kirjoitat totuudenmukaisesti vaikeistakin asioista. Monet muut blogit on vaan pelkkää hattaraa ja autuutta, siksi niitä ei jaksa pidemmän päälle lukea. Sivuillasi on sopivasti kaikkea eikä blogisi keskity vaan yhteen asiaan. Mukana on kotijuttuja, muotia, liikuntaa, sopivasti siis kaikkea. Me like! 🙂

 3. Minä tykkään lukea blogiasi, koska olet äiti ja yrittäjä. Samanhenkistä luettavaa monelta eri kantilta 😀.

 4. Siksi, kun kirjoitat oikeista ja aidoista asioista. Olen myös saman mittainen, joten pukeutumis vinkit on aina olleet tervetulleita 🙂 Seuraavaa kirjoitusta jää aina innolla odottamaan 🙂

 5. Suorasanaisuus sekä hyvässä, että pahassa. Ei tarvitse esittää mitään muuta kuin sitä mitä on ja siitä nostan hattua 🙂

 6. Erityistesti yrittäjyyteen liittyvät jutut kiinnostaa,ja oot avartanut tosi hyvin sitä maailmaa. Itselläni myös harkinnassa yrittäjyys ja vaikka onkin rankkaa niin silti se on yksi mun unelmista. Arvostan suuresti että jaksat olla yrittäjänä vuodesta toiseen! ja toki myös muutenkin sun asenne on tosi makee ja oot kokenut upean ”muutoksen” nyt toisen raskautesi myötä, oot kaunis sisältä ja ulkoa! <3

 7. juttusi ovat hauska yhdistelmä perhe-elämää, yrittäjyyttä ja liikuntaa! Lisäksi napakoita mielipiteitä 😊

 8. Pidän tyylistäsi kirjoittaa, olet aito ja moniin kertomiisi asioihin pystyy samaistumaan. Tykkään että puhut suoraan ja kerrot elämästäsi avoimesti ja ”kaunistelematta”. 🙂

 9. Jee, arvonta!

  Luen blogiasi, koska kirjoitat asioista suoraan. Aina en ole ihan jokaisesta asiasta ole samaa mieltä, mutta arvostan että seisot mielipiteesi takana, etkä muuta sitä heti jos joku on kanssasi eri mieltä. On myös kiva lukea hius – ja meikkijutuista, koska niistä saa vinkkejä omaan arkeen.

  [email protected]

 10. Tuleekohan tää nyt kahteen kertaan, kun lähetyksessä herjasi jotain…

  Luen blogiasi, koska kirjoitat suoraan oman mielipiteesi etkä muuta mielipidettäsi vaan sen takia, että joku on kanssasi eri mielti ja se on asia mitä arvostan, että seistään sanojen takana. Lisäksi on kiva lukea hius – ja meikkijuttuja, koska niistä saa omaan arkeen kaikkia vinkkejä.

 11. En ole lukenut blogiasi vielä kovin pitkään, mutta se mikä saa minut lukemaan tekstejäsi on se, että tykkään kirjoituksistasi ja tyylistäsi. Mielestäni kirjoitat asiat asioina, rehellisenä ja kaunistelematta. Se on mielestäni ihailtavaa rohkeutta vaikka varmasti päällesi joskus sataa kuraakin. Jatka samaan tyyliin! 😉

 12. Kirjoitat suorasanaisesti kaunistelematta asioita. Myös kirjoitukset yrittäjyydestä ja yksinkertaisesti normaalista arjesta kertominen koukuttaa mut just sun blogiisi 🙂

 13. Reippaat omat mielipiteesi ja vaihtelevat postausten aiheet (välillä liikunnasta ja välillä ihan muista aiheista) ovat minusta blogin parasta antia!

 14. Siksi luen, kun aina on jotain uutta ja mielenkiintoista. Yhtään ei voi arvata, mistä seuraavaksi saadaan lukea!

 15. Rehellistä ja kaunistelematonta puhetta. Ihailen rohkeuttasi tuoda asioita esiin. Itselläni paljon yhteistä kanssasi (esim. urheilutausta, valmennushommat, intohimo työhön, pieni tyttövauva..), mutta myös asioita, joista olen eri mieltä.
  Tykkään monipuolisista aiheistasi sekä erinomaisista linkkivinkeistä.:)

 16. Sun jutut ja aiheet on mielenkiintoisia, ja rehellisesti kerrot mielipitees! Eli todella aitoa meininkiä ja paljon juttuja, joihin voi samaistua.

 17. Löysin blogin noin vuosi sitten ja aloitin seuraamaan koska laskettu aikani oli samana päivänä kuin sulla eli samoja ongelmia, ilon aiheita ja huolia asiaan liittyen niin vähän kuin vertais tukea kun lukee sun juttuja! Ja muutkin jutut mahtavia ja kiinnostavia!

 18. Olen lukenut blogiasi jo pitkään 🙂 aloin sillon joskus lukemaan blogiasi, sillä pidän sinua inspiroivana ja silloin sinulla oli enemmän fitnekseen liittyviä postauksia ja pidin sinun tavasta kirjottaa ku laitoit kaiken suoraan kaunistelematta. Se myös auttoi itseäni jaksamaan ku luki toisen ajatuksia:) kuitenkin eksyin blogiisi sillon sitä kautta kun etsin meikki ja hius aiheisia blogeja:) ja olen edelleen pysynyt lukijana koska olet niin aito ja suora sanainen sekä sinulla on mielenkiintoiset aiheet postauksissa.

 19. Kirjoitat blogissasi mielenkiintoisista asioista ja niitä mitenkään hienostelematta! Mahtava fiilis lukea näitä juttuja 🙂

 20. Sinulla on kiinnostavia mielipiteitä ja kirjoitat mukavasti vaihtelevista aiheista. Seisot sanojesi takana ja uskallat ottaa kantaa, se on ihailtavaa:)

 21. Olen innokas blogisi seuraaja. Minut on koukuttanut suorapuheisuutesi, rehelliset mielipiteet (vaikka en ole aina samaa mieltä, eikä niin tarvitse ollakaan!), mielenkiintoiset aiheet (lähes aina) sekä aidot valokuvat. Jatka samaa rataa! 😊

 22. Törmäsin sattumalta blogiisi noin vuosi sitten. Niihin aikoihin kun raskautesi paljastit. Oli mukava lukea ja seurata raskautesi etenemistä. Vaikutat aidolta ja jalat maassa tyypiltä. Et kaunistele asioita 😊 Odotan innolla myös Toisenlaiset äidit jaksoasi!

 23. Luen blogiasi koska jokainen postaus on yleensä mielenkiintoinen, ei mitään turhaa hölynpölyä, päivän asua ja rakkauslaukkua vain aitoa asiaa! 🙂

 24. Aikoinaan fitness mutta sittemmin aitous ja suorapuheisuus kiinnostavista aiheista on säilyttänyt minut lukijana 🙂 arvostan tajuttomasti sitä miten jaksat pyörittää arkea yrittäjänä, äitinä ja vaimona ja vielä kirjoitella tännekin, iso hatunnosto sinne!

 25. Kyyllä se on tuo suloinen tyttövauva 🙂 Täältä löytyy vajaa 2kk neiti ja myös ekaluokkalainen ja melkoisessa melskeessä elävä äiti. Tunnistan teksteistäsi omia kokemuksiani ja saan energiaa asenteestasi. Blogisi on elämänmakuinen 🙂

 26. Ihana, laadukas palkinto!

  Luen, koska tämä blogi on aikuinen, muttei ryppyotsainen, sopivassa tasapainossa kauneusjuttuja ja ajankohtaisten aiheiden ruotimista. Ja olet persoonana mielenkiintoinen ja aito. 🙂

 27. Olen jonkin aikaa lukenut blogiasia ja nyt kommentoin ensimmäistä kertaa, kun on niin mahtava tuotearvonta! Tulisi niin tarpeeseen, kun olen jo ehtinyt harmittelemaan rusketuksen katoamista, kun kesä oli niin lyhyt…

  Kiva lukea realistista blogia lapsiperhearjesta ja työnteosta. Itsellä perheenlisäys suunnitelmissa ja stressaa, miten tulee lapsen kanssa pärjäämään arjessa. Vaikka tekstisi ovat realistisia, saan silti niistä voimaa ja tukea omiin ajatuksiin; ehkä minäkin selviäisin arjesta, johon kuuluu perhe, lapsi ja työ!

 28. Kärkäs, yllätyksellinen, monipuolinen ja rehellinen. Tässä ainekset, mitkä tekevät blogistasi mielenkiintoisen. Jännityksellä aina odottaa seuraavaa kirjoitustasi. En malta odottaa seuraavaa kisaraporttia 😉 😀

 29. Mut sait blogisi lukijaksi suorapuheisuudella, tuomalla omat mielipiteesi rohkeasti esiin vaikka aihe olisikin ”tabu” ja vaan sillä että tuot rehellisesti elämää esille. Ja siis sillä että tuot elämää esille en tarkoita että paljastat kaiken vaan sitä että kaikki ei aina ole niin ihanaa ja positiivista.

 30. Luen blogiasi siksi koska sanot omat mielipiteesi suoraan turhaa kaunistelematta ja etkä leijaile pilvenhattaralla 🙂

 31. Ihailen suorasanaisuutta etkä turhaan kaunistele asioita. Kenenkään muun blogia en lue/seuraa koska en jaksa niitä turhia höpinöitä mutta sun blogi on todella koukuttava ja aina on pakko lukea. On mukava seurata teidän perheen arkea ja ottaa vinkejä omaan lapsi arkeen. Ihailen energiaasi ja intohimoasi työtäsi kohtaan. Hyvää syksyä sinulle! 🙂

 32. Vahvat mielipiteet sekä kirjoitukset yrittäjyydestä. Lisäksi aktiivinen postaustahti ja mielenkiintoiset, mutta myös arkipäiväiset postaukset. 🙂

 33. Muistan sut jo jv:n puolelta kun itse jumppasin ja sinä valmensit omiasi.. Olit vähän pelottava. :-DD Mutta silti innokkaasti seurattiin teidän joukkueen puuhia. Luen blogiasi koska sulla on aiheita joista muut ei uskalla kirjoittaa. 🙂

 34. Luen blogiasi juuri aitouden takia. Ei siloiteltua vauva-arkea ja perhe-elämää, vaan kaikkea siltä väliltä.
  Nyt kun itse olen raskaana,niin olen hyvin usein ajatellut tekstejäsi liittyen kehoon ja sen muutoksiin raskauden myötä ja sen aikana ja sen jälkeen. Olet inspiroiva bloggaaja kerrassaan! Jatka samaan malliin!

 35. Alunperin aloitin lukemaan blogiasi kärkkäiden fitness-postausten perusteella ja nyt olen jäänyt koukkuun 😀 Kaikki uusimmat postaukset tulee linkattua säännöllisesti auki Fitfashionin etusivulta 🙂

 36. Paljon kiinnostavia asioita, hyvivoinnista ja kauneudesta. Puhut asioista suoraan ja kaunistelematta niitä 🙂

 37. Jotenkin sun kirjotuksiin vaan jäi koukkuun! Innolla aina odottaa jo millon tulee seuraava!
  Toisaalta tähän myös osaksi vaikuttaa se että olen itsekin parturi-kampaaja!

 38. Blogisi parasta antia on sen monipuolisuus! Blogi ei ole pelkästää mamma- tai liikunta-blogi vaan vähän kaikkea. Kunhan kaiken naailman alekoodeja ei ala olemaan liikaa, niin jatkan todellakin blogisi lukemista!

 39. Mielenkiintoinen ja suorasanainen blogi 🙂 sekään ei yhtään vähennä luettavuutta et sama kaupunki ja samanikänen tyttölapsi

 40. Luen blogiasi koska sinulla on mahdottoman hieno tyyli ilmaista asioita! Kirjoituksien takana vaikuttaa olevan ihminen jolla on sydän paikallaan, jalat maassa ja pää sopivasti pilvissä♡

 41. Mä luen tätä siksi että sä Umppu oot oma ittesi ja uskallat rohkeasti kirjoitella ajatuksenvirtaa ja laitella kuvia, totuutta ja mielipiteitäsi juurikaan siloittelematta. Aina kun aloitan lukemaan niin mietin että ”mitähän sieltä nyt tulee” ja se on se hauskuus siinä 🙂 Netti on pullollaan blogeja jotka ovat todella siloiteltuja ja kuvat viimeisen päälle, mutta loppujen lopuksi ne ovat vaan mielikuvien luomista ja persoonattomia. Tämä jos mikä on persoonallinen blogi ja siinä selkeästi on Umpun oma leima <3

 42. Aloin lukemaan sun blogia silloin, kun olit valmistautumassa SM-kisoihin kesällä 2012 (: Oon jäänyt koukkuun! Jatkan lukemista, koska sun mielipiteet fitness-urheilusta ovat nykyään aika lähellä omiani ja kirjoitat niistä hyvin.

 43. Sussa on rohkeutta tuoda mielipiteet esille, suora puhe inspiroi. Myös rohkeat kuvat esim. vartalosta raskauden jälkeen nostavat pointseja. Aiheet on myös sellasia, mitkä itseä kiinnostaa. Kauneus, lapset ym.

 44. Olen lukenut blogiasi jo useamman vuoden, kiinnostavat aiheet ja tyyli millä kirjoitat kolahtavat 🙂 elämänmakuinen ei liian siloteltu blogi, ja on mielenkiintoista seurata itsekin perheellisenä kuinka luontevasti yhdistät keskenään firman pyörittämisen, perhe-elämän ja kaiken muun 🙂 ihan sisustukseenkin liittyvät jutut on mielestäni kivoja.

 45. Luen blogiasi, koska olen kanssasi oikeastaan täysin samassa elämäntilanteessa: äitiyslomalla oleva parturi-kampaaja-yrittäjä. Meillä oli sama laskettu aika ja mun poika syntyi päivän sun tytön jälkeen 😀

 46. Luen blogiasi siksi että olet minulle kuin se maalaisjärkevä äitikaveri joka sanoo ettei mihinkään ole kiire 🙂 muualta kasautuu paineita ja painotetaan milloin mihinkin. Blogistasi saan tukea rennompaan asenteeseen itseäni kohtaan.

 47. Olet ihanan rehellinen, kehtaat näyttää itsestäsi myös ”huonoja” kuvia. Sun blogi ei todellakaan ole mitään shamppanjaa ja vaahtokarkkeja 24/7 kuten ei myöskään kenenkään elämä.

 48. Blogisi on aito, etkä kaunistele asioita, vaan osaat tuoda myös ne epäkohdat esille. Myöskin monipuoliset aiheet, joista etenki kauneus ja yrittäjyys kiinnostaa.

 49. Eksyin blogiin ensimmäisen kerran iltalehden sivuilta fitness-buumi kirjoittelun myötä. Jäin koukkuun ja lukemaan muitakin juttuja. Etukäteen ei voi tietää mistä aiheesta seuraava kirjoitus syntyy 🙂

 50. Luen blogiasi koska olet upean ja vahvan oloinen persoona, sulta todellakin löytyy sitä kuuluisaa munaa ottaa asioihin kantaa ja ilmaista mielipiteesi rehellisesti. Sun aitous on ihailtavaa! Vaikka oonkin sua huomattavasti nuorempi (lue teini :-D) toivon olevani jokin päivä samanlainen tehomamma niinkuin sä, jatka samaan malliin olet UPEA <3

 51. Odotan esikoistani ja löysin blogisi alunperin kun googletin raskaus blogeja. Tästä tuli ainoa joka kiinnitti heti huomioni ja jota jäin seuraamaan. Pidä tavasta puhua asioista suoraan ja rehellisesti ja laittamalla kuvia omasta kropastasi esim raskauden turvotuksineen ja nyt selluliitteineen ilman että yrittäisit vain laittaa photoshopattuja kuvia kiiltokuvakropasta joka antaa täysin väärän kuvan ihmisille naisen vartalosta ja raskauden (tai kisadieetin) siihen tuomista muutoksista. Arvostan todella sitä että sinulla on pokkaa tuoda nämä asiat esille, se tekee sinusta aivan mielettömän valovoimaisen ja vahvan naisen silmissäni. Toivottavasti sama meno jatkuu 🙂

 52. Ihanan suoraa, aitoa ja rehellistä kirjoittamista. Tekstit eivät ole hömppää vaan täyttä asiaa. Sanot asian niin kuin se on etkä kaunistele. Ihanat kuvat lisämausteena!

 53. Luen blogiasi, koska kirjoitat hyvin kiinnostavista aiheista. Olen myös kiitollinen siitä, miten rehellisesti puhut raskauden muokkaamasta kropasta. Asenteesi on huippu!

 54. Luen aika säännöllisesti muutamaa blogia ja tää on yks niistä. Tykkään koska tää blogi on niin aito kuvineen päivineen.♥

 55. […] Lisäksi olen saanut loistavaa palvelua Beuaty Putiikista Tampereelta Emilia Tomperilta Kavitaatiohoidon muodossa ja kiinteytyshoidon muodossa. Selluliitti on saanut kyytiä ja olen tuloksiin erittäin tyytyväinen. Reisistä on lähtenyt useita senttejä ja kuvittelin, ettei ne koskaan palaa entiselleen. Kuvista näkee selkeästi, kuinka koko reisi on pienentynyt ympäryysmitalta selkeästi. Iho on aivan eri näköinen ja tuntuinen hoidetusta kohdasta. Sinulla on blogini lukijanan mahdollisuus saada -20% kavitaatiohoidosta koodilla UMPPU ja aikoja pääset varaamaan TÄÄLTÄ Voit myös lukea aiemman postaukseni liittyen aiheeseen TÄÄLTÄ […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta