Ei o helppoo olla nainen

Mun Sunnutai on todellakin Sunnuntai. Oon painanut töitä kun puolihullu koko viikonlopun ja samalla tehtiin  vielä Primelle kosmetolgin huoneeseen pientä pintaremppaa. On ihanaa olla töissä ja nähdä asiakkaita ja jutella muutenkin kun itsekseen :). Saan olla erittäin kiitollinen mun vauvasta, joska on oikeasta tämänkin koko päivä vain nukunut. Hereillä olo on maksimissaan 1-2h päivässä, joka mahdollistaa hyvinkin paljon asioita. Toki vauva kasvaa päivittäin ja sen ehdoilla mennään.

Sain Susanna Mustajärveltä blogi haasteen oman ulkonäön risut ja ruusut ja ajattelin vastata siihen samantien, sillä postaukseni oli juuri liittymässä ulkonäköön. Susannan blogin voit lukea TÄÄLTÄ

IMG_5771

 

Määhän oon sellainen ihminen, että haluan kokeilla aina kaikenlaisia kauneuteen liittyviä juttuja ja ne on aina kiinnostanut mua, olisihan se hassua jos ei kiinnostaisi, sillä ne asiat liittyvät kuitenkin työhöni.  Mitä vanhemmaksi tulen niin hyväksyn itseni päivä päivältä paremmin. Olen oppinut arvostamaan enemmän vuosi vuodelta niitä sisäisiä juttuja, enkä jaksa keskittyä niin niihin pinnallisiin asioihin. Jos ajatellaan niitä huonoja puolia niin oonkin siitä joskus kirjoittanut, kuinka mua kaduttaa se, että makasin parikymppisenä solariumissa ihan liikaa. Kasvojeni iho on vaurioittunut siitä ”pysyvästi” mitä en oikein voi enään millään korjata. Nyt kun en ole enään raskaana niin voin siirtyä taas hieman ”vahvempiin” kasvohoitoihin ja jatkaa kasvojeni hoitoa ja tehdä mitä vielä on tehtävissä.

 

IMG_5812

 

Vaikka mulla on ollut aina vartalossa todella hyvä iho niin mitä vanhemmaksi tulen niin sitä enemmän siinä alkavat vuodet näkymään. Mulle tulee todella helposti selluliittia ja nyt raskauden jälkeen,  kun iho menee kasaan, niin  huomaan myös paljon hentoja raskausapia. Molempia niitä voi hoitaa ja mulla onkin huomenna taas jäällen aika kavitaatio hoitoon Beauty Putiikkiin. Jos mietit mitä se on niin kirjoitin siitä aiemmin ja postauksen voit lukea TÄÄLTÄ Laitan kuvia tuleen ensiviikolla lopputuloksesta ja kirjoitan siitä  vielä fiiliksiä lisää.

Mun on myös sisäistettävä, että iän myötä maan vetovoima vetää puoleensa ja kaikki alkaa ”valumaan”. Jos haluaa pysyä kunnossa niin duunia on tehtävä. Itse kuitenkin määrittelen usein huonot puolet muuhun kun ulkonäköön liittyviin asioihin, mutta tässäpä nämä.

IMG_5791

 

Mitä hyviin puoliin tulee mainittakoot heti kärkeen, että Koskinen yllätti mut aivan täysin mahtavilla tulkkareilla 🙂 Ollaan oltu jo monen monta vuotta yhdessä ja sain mun ensimäisen tuoksun ja vielä ihan nappiin. Koulutus siis on tuottanut tulosta 🙂

Hyvinä puolina itsessäni pidän sitä, että mulla ei ole koskaan ollut mitään kompleksia. Olen aina ollut suht tyytyväinen kaikkeen ja mihin en ole ollut olen tehnyt asian suhteen jotain 🙂 Ainahan naiset valittamista omasta ulkonäöstään keksii, mutta kuka meistä olisi täydellinen?

 

IMG_5762 IMG_5809

 

 

 

Yks tärkeä asia, mistä olen todella ylpeä. Olemme Prime ja Tampereen lihajaloste yhteistyössä myyneet sikalippiksiä, joiden tuotto on mennyt lyhentymättömänä hyväntekeväisyyteen.  Teimme viimeviikolla ensimäisen lahjoituksen ja saimme kokoon 1100e, mikä on ihan mieletön summa. Lippiksiä saa edelleen ja teemme tulevaisuudessa uuden lahjoituksen. Kiitos kaikille, jotka ovat osallistuneet <3

IMG_5730-Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta