Kun katsot peiliin se olet sinä!

Kun mittariin tärähtää se 30.v niin kaikki kehossa hidastuu. Sille vaan ei voi mitään ja töitä on tehtävä tuplasti, jollei triplasti, jos vertaa aikaa parikymppisenä. Mun jalat ja oikeastaan koko kroppa on muuttunut todella paljon fitneksen ja raskauden myötä. Lähes vuoden liikkumattomuus on todellakin tehnyt tehtävänsä ja haluan näyttää tulevaisuudessa hyvältä ja tietenkin pääasia: voida hyvin. Sain mahdollisuuden Tampereen Beauty Putiikista testata Kavitaatiohoitoa Emilia Tomperin käsittelyssä. Tässä hieman tietoa hoidosta: mitä se on ja mitenkä se toimii ja voin ehdottomasti suositella. Huomaan jo itse yhden käsittelyn jälkeen pienen eron.

Kavitaatio

kavitaatiohoidoilla senttejä pienemmäksi!

Kavitaatio on EI-kirurginen selluliitin ja paikallisten rasvakasautumien pienentämiseen ja poistoon tarkoitettu hoitomuoto.

Hoito sopii henkilöille jotka haluavat parantaa ulkonäköään ilman leikkauksia.
Eritttäin tyydyttäviä tuloksia saadaan jo parin hoitokerran jälkeen ja tulokset voivat olla pysyviä sillä rasvasolut eivät uusiudu.

Kavitaatiohoito perustuu fysikaaliseen ilmiöön(kavitaatio), jossa alhaisen taajuuden ultraääniä käytetään ihon pinnalla tuottamaan painetta ja lämpötilan muutoksia ihonalaisessa kudoksessa.
Ultraäänellä saadaan aikaan rasvasolukon rikkoutuminen.
Rasvasoluista vapautunut rasva muuntuu glyseroliksi sekä vapaiksi rasvahapoiksi. Poistuminen elimistöstä tapahtuu luonnollisesti aineenvaihdunnan kautta. Tehoa parantaa se, että käsitellyt rasvasolut poistuvat kehosta lopullisesti.
IMG_5719
Ennen/lähtökohta
IMG_5726
Hoidon jälkeen. Hoitoa suositellaan tehtäväksi sarjahoitona n.6 kertaa
Voin kertoa että koskaan ei ole ollut näin oksettavaa katsoa omia jalkoja kuin nyt.Siinä on ruudun täydeltä ”vanhan vaimoin reittä”.  Turha se on itselleen valehdella 🙂
Hoito on kolmivaiheinen. Aluksi ihon pinta desifioidaan ja siihen levitetään UÄ-geeliä.
Vaiheessa 1. Ultraäänikavitaatio 5-8min/alue hajottaa rasvasolujen pintaa. Jotenkin kuvittelin, että hoito on todella kivuliasta, mutta se ei tuntunut oikein miltään ja siihen olisi voinut vaikka nukahtaa.
Vaiheessa 2. Radiotaajuus 20 min/alue sulattaa liukenevaa rasvaa ja saa sen nestemäiseksi. Tämäkään ei tuntunut miltään. Laite tuntui iholla lämpimältä ja miellyttävältä.
Vaiheessa 3 EMS-lihasstimulaatio 20min auttaa ja nopeuttaa rasvan palamista hoitoalueelta.  Tässä kohtaa reisiini kiinnitettiin lihasstimulaatio lätkät ja ne antoi pientä ärsykettä jalkoihin. Tämäkään ei sattunut ja tehot vaihteli. Aluksi lähdettiin liikkeelle pienellä voluumilla, josta siirryttiin suurempaan ja palattiin taas pienempään.
Hoito on tavallaan tässä vaiheessa tehty. Hoidon jälkeen jalkoihin levitetään seerumi ja selluliittia poistava naamio, mikä saa vaikuttaa 20min. Minä tietysti käytin ajan hyväkseni ja nukuin 🙂 Lopuksi naamio pyyhitään pois ja levitetään sellulliitille tarkoitettua kosteusvoidetta.

Hoitokerrat: 

 • 126€ kerta/alue
 • 199€ 2 aluetta yhden hoitokerran aikana
 • 6 x sarjahoidossa viimeinen hoito ilmaiseksi

Kuva Beauty Putiikin sivuilta

En malta odottaa lopputulosta. Hoitoa kuuluu tehdä sarjahoitona, milloin saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Itse kauneusalalla toimivana voin kertoa, että asiakkaat saattaa joskus olla malttamattomia ja jättävät sarjahoidot kesken. Pitää muistaa, että esimerkiksi selluliitti ei ilmesty yhdessä yössä niin ei se  poiskaan lähde niin nopeasti. Toisilla on myös siihen enemmän taipumusta kun toisilla ja joillekkin sitä ei tule koskaan. Vaikka rakas poikani totesi tänään, että äiti: sun jalat näyttää ihan laihalta tästä kuvakulmasta niin ei se hirveästi lohduttanut 🙂 . Karu on totuus ja sen kanssa on vaan elettävä. Koitan näillä ”ihanilla” reisieni kuvilla tuoda myös sitä rehellistä puolta esille ja olla esimerkkinä muille selluliitista kärsiville, että: ette ole asianne kanssa yksin. Haluan myös tuoda esille, että sen kanssa ei ole aina elettävä vaan sitä vastaan voi myös taistella. Kaikista tärkeintä on viihtyä omasssa kropassa ja itse en todellakaan nyt viihdy, mutta kuten olen aiemmin olen kirjoittanut, niin mihinkään ei ole kiire ja annan itselleni aikaa palautua.

IMG_3078
Tästä lähdettiin (toukokuu) rv 34
11707774_10153152419719118_948892180819793616_n
rv 39
IMG_5555
viime viikolta
IMG_3681
2012
Kroppa ja nahka venyy moneen 🙂 Pitää muistaa että olet raskaana 9kk, etkä  voi missään tapauksessa (tarkoitan nyt niitä kenelle kertyy painoa) olla kuukausi synnytyksen jälkeen hirveässä tikissä. Raskauden jälkeen laihduttaminen virallisesti ei ole edes hyväksi esimerkiksi maidontuotannon kannalta, eikä nahan palautumisen kannalta. Maltti on valttia ja se pitää takoa myös omaan päähäni. Olen ollut monen mutoinen ja näköinen ja toivottavasti saavutan seuraavaksi sen kultaisen keskitien
Reisieni mitat oli oikea reisi 65 ja vasen 67cm, mikä kuulostaa jäätävältä 🙂
Kiitokset Emilia Tomperille tästä hoidosta ja me näemmekin seuraavan kerran jo perjantaina.
primebody

10 vastausta artikkeliin “Kun katsot peiliin se olet sinä!”

 1. Sun reisi on yhtä paksu ku mun vyötärö 😀

  Hurja muutos, kun vertaa jotain sun kuvia vuosien takaa, oot varmaan 2x leveämpi nyt.

 2. Huhhuh edellinen tee itse sama perässä mitä Umppu viimeaikoina 😀
  Tosta viime viikon kuvasta, ihan huikeasti oot jo kaventunut! Tsemppiä vauvaelämään, jään seurailemaan kuulumisia.

 3. Näin se menee. Jos kerää kiloja 9kk ei ne lähde kuukaudessa. Oon myös synnyttänyt kk sitten ja mun rasvat on vyötäröllä. Ei nyt paljon ole, ehkä 5 kg ylimääräistä sisältäen maitohinkit, mut kyl se näkyy ja tuntuu. Mua myös turvottaa nyt herkästi ja paljon! Näytän yhtäkkiä 5 kg painavammalta ja aamulla maha onkin tiessään ja kasvot ohuet. Kyllähän se harmittaa, kun löllöä löytyy, mutta vauva <3. Vauva on niiiin paras ettei rajaa.

  Nykyään on niin kova paine olla tikissä ja salilla heti. Edellisen raskauden jälkeen lähdinkin raivona liikkumaan heti. Nyt on aivan sama, kunhan vauvalle riittää maitoa ja niskat ei oo jumissa. Nyt oon vaan kävellyt, tehnyt lp-lihaksia, vähän syviä vatsalihaksia ja kevyttä punttijumppaa niskoille. Oon välillä niin väsy, että mun lihakset ei palautuneet edes pienistä lämmittelyaskelkyykyistä. Tajuan, että kehoa pitää kuunnella ja ottaa rennosti. Ja ensin se keskivartalo ja tukilihakset, vasta sitten kunnolla punttia. Tai sit ei.. eilen mätin karkkia ja katsoin superdieettiä. Ja nautin. 😀

 4. Apua mikä kommentti toi edellinen 😀 Aikamoinen juntti taitaa olla kirjoittaja ja ehkä päästäänkiin vajaa, mene ja tiedä 🙂
  Ihanaa että kerrot rehellisesti asioista ja laitat rohkeesti kuvia. Tossa viimeviikkoisessa kuvassa näytät tosi hyvältä mun mielestä. Kiitos blogista:)

 5. Ois kyllä huippua kokeilla tota hoitoa, mutta kallis on, jos ajattelee tota kuutta kertaa jossa vikan kerran saa kaupanpäälle niin mullakin kun ongelmakohdat on takareidet ja perse niin se olis sitten tonni laitettava tohon :/ huhhuh!

  Mitenhän se selluliitti onkin niin helkutin takertuvaa sorttia. Mä oon nyt noin puoltoista vuotta liikkunut tosi säännöllisesti, paino on 64kg ja pituutta 164cm ja tota selluliittia vaan löytyy vaikka muille jakaa 😀

  Olisko sulla Umppu heittää oikeesti mitään toimia keinoja, kuten vaikka nukkua elmuun vuorattuna? 😀

  • hahahah 🙂 Onhan se arvokas, mutta toisaalta ei vaadi hirveitä pyristelyitä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta