Synnytys televisiossa…. Toisenlaiset äidit 2

 

 

Tänään oli aamulla todella aikainen lähtö, sillä luvassa oli Helsingin sanomatalossa Toisenlaiset äidit 2 ohjelman pressi tilaisuus. No niinhän se on, että Koskiset nähdään seuraavassa tuotantokaudessa. Juusolla alkoi tänään työt ja Vilillä oli koulua, joten lähdin tilaisuuteen ystäväni Lindin kanssa. Rehellisesti sanottuna pelkään ajaa Helsigissä ja saati, jos mun pitää löytää jonnekkin niin todella tarvitsin kartturin ja tietenkin ystävän tukea 🙂

 

IMG_5460 IMG_5464 IMG_5467

 

Olimme paikalla jo hyvissä ajoin, koska aina pitää varautua Hesan ruuhkiin, jotka oli tälläkertaa aika nopeasti ohi. Sanomatalolla oli kaikki kanavat vierekkäin ja oli jotenkin huvittavaa, sillä koko matkan radiossa oli päällä aamulypsy ja kappas kun juontajat olikin pian siinä lasin takana tekemässä aamushowta. Sielä oli useita radiokanavia vierekkäisissä kopeissa.

 

IMG_5468 IMG_5475 IMG_5479 IMG_5486

 

Jaksoja on yhteensä 12 ja meidän perheen jakso tulee ulos 23.9. Ohjelmaa juontaa Piritta Hagman ja tapahtumassa hän haastatteli 3 eri äitiä lavalla. Sain kunnian olla yksi heistä 🙂 Odotan innolla, että sarja alkaa ja saan kuulla kaikkien äitien tarinan. Pakko sanoa, että jopa itse luettuani perheiden esittelyt tein omat mielikuvat perheistä. Haastatteluiden ja ohjelman esittelyn  aikana tarinaan pääsi hieman syvemmälle ihmisten äitiyteen ja jouduin pidättelemään kyyneliä lähes taukoamatta. Totesin taas, että koskaan ei saa tuomita ketään ennenkuin tietää koko tarinan ja me jokainen olemme varmasti lapsillemme parhaimpia äitejä. On hienoa, että jokaisen tarina on erilainen ja osalla jopa hieman pelottavia ja raskaita asioita läpikäytynä, kuitenkin onnellisella lopulla.

 

IMG_5510

 

Mukana oli paljon mediaa ja tässä on linkki haastatteluuni, jonka voit luke TÄÄLTÄ 

Pääset myös kurkistamaan pienen esittelyn jokaisesta perheestä TÄÄLTÄ

Itseni kohdalla on pieni asia virhe, sillä minut tituleerataan fitness-yrittäjänä, mikä ehdittiin jo osaan teksteistä korjaamaan Parturi-kampaamo/kauneudenhoitoalan yrittäjäksi.

IMG_5493 IMG_5494 IMG_5499

 

Toivon että ohjelmaa seuraavat näkevät sen tarinan ja sanoman ohjelman sisällä ja ymmärtävät, että kaikki siihen liittyvä on jokaisen oma henkiläkohtainen ”projekti”. Meidän kaikkien ei tarvitse olla samanlaisia, eikä toimia samalla tavalla. Itseäni varsinkin kosketti sateenkaariperheen tarina, missä äidillä oli vaikea synnytys ja jos olisi ollut tilanne, että hänelle olisi synnytyksessä jotain käynyt niin ”isällä” ei olisi ollut mitään oikeutta lapsiin. Mahtavaa ja rohkeaa, että asia on tuotu esille ja ehkä se herättää ihmisiä ja päättäjiä tekemään asialle jotain, että meillä on kaikilla samanarvoiset oikeudet on sinulla sitten 2 äitiä tai yksi. Tärkeintä on kuitenkin se rakkaus ja onnellisuus ja ainakin tästä parista se oli oikein käsin kosketeltavissa <3 Voisin jopa Umppumaisesti toivoa, että kaikki keskittäisi voimansa sarjan alkaessa omaan perheeseensä eikä muiden mollaamiseen <3 Positiivinen palaute on aina kaunista ja tervetullutta, mutta turha haukkuminen on koiria varten <3

juttukuva_umppu_tk_17815_503_vi
Kuva Iltalehti

Mukana on myös Iltalehden juttu, jonka voit lukes TÄÄLTÄ 

Toisenlaiset äidit löytyy myös facesta

Ja kuvia voit seurata instagramista @vauvagram ja #toisenlaisetäidit

Tapahtumasta jäi itselle oikein hyvä mieli ja sillä mennään eteenpäin loppuviikko

-Umppu

 

primebody

7 vastausta artikkeliin “Synnytys televisiossa…. Toisenlaiset äidit 2”

  1. Juu, enkä mä kyllä hirveesti tykkää siitä, että koiratkaan turhaan haukkuu =D Varsinkaan omat koirat 😉
    Täytyykin katsoa kyseinen jakso. Pistin sen oikein kalenteriin ylös.

  2. Jee, mukavaa että mukana on myös tuttu kasvo! Olen katsonut ohjelmasta kaikki jaksot ja varmasti katson myös tulevasta tuotantokaudesta 🙂 Ihanaa, että lähditte mukaan!

  3. Yllätyin positiivisesti kun luin et oot mukana tossa sarjassa jonka kaikki kaudet ollaan katsottu!ihan huippua! Ihailen kovasti sua 🙂 kaikkea hyvää perheellesi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta