Pala histaoriaa

Koitan aina painottaa itselleni asiaa: do what you love ja nyt todella olen pala kerralaan alkanut toteuttamaan sitä. Mun oma kotitalo on meiltä alta kilometrin päässä, eli asumme mun omilla lapsuuden hoodeilla. Vilin koulu on meidän talojen välissä ja ajattelin täräyttää omalle äidilleni Vivianin kanssa aamu kahville. Oli ihana olla ihan ”kahdestaan” äidin kanssa ja oikein jutella pitkästä aikaa. Äitini oli siivoillut kaappeja ja löysi sieltä paljon ihania muistoja. Olen joskus kirjoittanut siitä kuinka voimistelu on ollut koko lapsuuteni tärkein asia elämässäni ja olen murehtinut sitä, kun olen hävittänyt leikekirjani, mitä uskollisesti täytin monta vuotta. Onneksi äidin kapista löytyi joitan leikkeleitä.

IMG_5380 IMG_5381 IMG_5382 IMG_5383 IMG_5384

 

Mun varmaan kaikki kilpailut on nauhoitettu vhs kaseteille ja tuskin kukaan enään edes omistaa sellaista laitetta 🙂 Muistan kuinka pieni olin kun aloitin voimistelun ja kuinka tosissani sitä tein täydestä sydämestä. Annoin lajille yli 10-vuotta elämästä ja uskon että ne vuodet on myös osittain kasvattanut musta todella  vahvan ihmisen. Jos et pärjännyt oli se täysin sun oma vika ja siitä oli turha syyttää muita. Teit itse ne virheet mitkä teit ja ainut ”oikotie” onneen oli harjoitella niin perkeleesti lisää. Mun jalat ja selkä oli aina täynnä mustelmia ja polvet ja nilkat täynnä palohaavoja, mutta se ei haitannut, koska rakastin voimistelua. On ihanaa muistella sitä aikaa ja ymmärtää kuinka hyvä olen siinä olen ollut. Lopetin voimistelun 16-vuotiaana ja ennen sitä olen kiertänyt ympäri maailmaa Suomea edustamassa arvokilpailuja myöten.

IMG_5385 IMG_5387 IMG_5388 IMG_5389

 

 

Rakastan voimistelua edelleen ja nyt mulla on jälleen mahdollisuus päästä siihen mukaan, mutta valmentajan roolissa. Välillä on vaikea ja haikea ymmärtää että mää oon kasvanut ulos tietyistä asioista ja esimerkiksi en itse voisi enää voimistella, tai voisin mutta en huipulla. Juniorivalmennus on niitä tärkeimpiä ja toivottavasti saan antaa oppini niitä haluaville. On ihanaa päästä toteuttamaan itseään ja uskon vaikka olen valmentanut ennenkin niin olen nyt tietyllä tapaa parempi omien lapsieni myötä. Osaan ajatella asioita eri näkökulmista ja ymmärrän lapsia paremmin ja niitä vanhempia myös <3 Syyskuuhun ei ole onneksi enään kauaa aikaa.

 

IMG_5354 IMG_5426 IMG_5432

 

Joku on ehkä saattanut jo huomatakkin Helsinginsanomissa liitteen Toisenlaiset äidit tapahtumasta. Se on huomenna Helsingissä sanomatalolla. Jos pääset paikalle niin ehkä nähdään 🙂

11892046_10153255326514118_5292960246460123143_nNyt painelen nukkuun koska on niin pirun aikainen herätys

-Umppu

primebody

4 vastausta artikkeliin “Pala histaoriaa”

  1. Kiva nähdä vanhoja kuvia. Munkin juuri 5-vuotta täyttäneet kaksostytöt aloitti voimistelun 3,5 vuotiaana. Tässä oli noin puolenvuoden tauko ja juuri viime viikolla aloittivat voimistelun uudesssa paikassa. On tosi kiva kun harjoittelevat monipuolisesti permannolla ja rekeillä.

  2. Täytyy kyllä laittaa, että teidän Pikku-Vivianin ilmeet kaikissa kuvissa saa mut kyllä nauramaan joka kerta. Ihana on!

    Jatka sun blogia samaan malliin kun aina, tykkään! 😊

  3. Olipas kiva ylläri nähdä itsensä muutamassa kuvassa 🙂 Mä oon kans valitettavasti heittänyt oman leikekirjan pois mut mun äidillä on tallessa aika paljon noita lehtijuttuja onneks. Mäkin oon miettinyt et jollain tavalla olis kiva palata lajin pariin. Ei sitä tiedä vaikka sen vielä tekisin. Ja hei, onnittelut vauvan johdosta ♥

  4. Jos sulla on vielä ne kasetit tallella niin käy ihmeessä teettää ne dvd:lle! Mä tein niin mun vauvvavideoille niin, pystyy tulevaisuudessakin niitä katsomaan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta