Homma on vihdoin purkissa

Sisältää kaupallisia linkkejä

 

Meidän perheellä on ollut huhtikuusta asti pieni projekti, minkä saan paljastaa pian teillekkin 🙂 Se alkaa oleen pikkuhiljaa purkissa.Pitkä ja jopa aika raskas juttu, mihin on mennyt yllätävän paljon aikaa.  Toivon että se tuo meille hyvää ja vie eteenpäin ainakin mulle todella tärkeää asiaa ja sen sanomaa. Aamulla piipahdin töissä tekemässä muutaman tilauksen ja hoitamassa pari juttua. Juuso ja Vili tuli kaupunkiin ja vaunuteltiin hieman Primen ympäristössä. Ratinanrannassa, missä liikkeeni sijaitsee on aivan upeat maisemat ja se on alue missä asuisin, jos keksusta asuminen kiinnostaisi. Toki tältä alueelta saat hyvän yksiön tai ehkä kaksion meidän paritalon hinnalla ja huomattavasti vähemmän neliöitä. Alue on silti korkeasta hintatasosta huolimatta yksi Tampereen kauneimpia.

IMG_5053
Huomatkaa Vilin agenttilasit, millä näkee eteen sekä taakse 🙂

IMG_5066 IMG_5067 IMG_5068 IMG_5070IMG_5062Mun kesälookista vastaa House of Brandon Muistakaa hyödyntää -20% alekoodi PREFALL2015 mikä on voimassa Elokuun loppuun.

Takki TÄÄLTÄ

Housut TÄÄLTÄ

 

Meillä oli  Perhevalokuvaus, joka meni yllättävän kivuttomasti 🙂 Valokuvaajana toimi minulle uusi kuvaaja Harri Hinkka, jonka nettisivuille pääset TÄÄLTÄ. Tilat oli todella hienot ja pakko sanoa, että en ole koskan nähnyt niin siistiä stdioo.  Neiti makas tyynen rauhallisena tunkeroiset housussa, koko setin ajan 🙂 Olen niin onnellinen kun se kesä vihdoin alkoi ja saa nauttia taas auringosta. Vauvaakaan en ole vielä ulkona nukuttanut syystä, että säät on vaihdellut niin paljon. Lämpötila saattaa samassa paikassa vaihtua pivistä johtuen jopa kymmenen astetta. Vauva arki sujuu oikein mukavasti. Sain myös vihdoin hylättyä sen rintakumin ja imetys sujuu nyt oikein mallikaasti. Hieman se ottaa aikaa kun alkaa käynnistymään ja se ei todellakaan ole itsestään selvyys .

IMG_5077 IMG_5082 IMG_5089 IMG_5091Mulla on tälle viikolle luvassa hemmottelua <3 Huomenna pääsen jalkahoitoon ja perjantaina saan ripset, eli käytännössä silmät päähän. Jos tässä alkais taas pikkuhiljaa muistuttaa ihmistä <3

-Umppu

primebody

4 vastausta artikkeliin “Homma on vihdoin purkissa”

  1. huomasinnet ootte uusissa Erilaiset äidit sarjassa 🙂 innolla ootan jo et alkas, on hyvä ohjelma 🙂

  2. Sanoit rintakumista, oletko siis käyttänyt alusta asti? Itse painiskelen kumien kanssa, väliin joudun ”turvautumaan” jotta vauva saa pysyvämmän otteen, väliin sujuu imetys ilman. Mutta itselläsi siis jäi vaan itsestään nyt pois?

    • Oon käyttänyt alusta asti. Vauvan imu ei ollut alkuun kovinkaan voimakas ja tuntui että se oli paljon helpompaa kumin kanssa. Nyt kun vauva on vähän kasvanut niin se saa kunnolla otteen. Päätin vain että en sitä enään käytä ja rinnan saa imettyä tyhjemmäksi ilman sitä.

  3. Teidän perheestä taitaa tulla jakso toisenlaiset äidit ohjelmaan? Tunnistin niiden facebook sivuilta teidän vauvan ☺

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta