Sieni mikä tekee ihmeitä :)

Sisältää kaupallisia linkkejä

Oletteko jo kuulleet tästä mullistavasta meikkisienestä? Miracle Makeup blenderistä? Sain itselleni muutaman näitä testiin ja pakko sanoa, että olen myyty. Normaalisti työssäni tai ihan omassanikaan meikissä en ole käyttänyt pitkään aikaan meikkisientä. Sivellin on yleisin työkalu meikkipohjan tekemisessä ja omassa meikissä levitän meikkivoiteen mieluiten aina käsin. Tämä sieni kuitenkin korvaa kaikki pohjaan tarvittavat työkalut ja sillä voi levittää vaikka mitä eikä tarvitse sotkea käsiä 🙂

Nucode-2-lowres

NUCODE Miracle Makeup blender on ihanan pehmeä meikkisieni jolla saa helposti tehtyä vaikka koko kasvojen meikin. Muotoilunsa takia sillä pääsee helposti levittämään meikki- ja peitevoiteet silmänalusille ja nenäpieliin. Lisäksi sillä voi levittää myös puuteria, poskipunaa, itseruskettavaa ja varjostusväriä sekä korostustuotteita. Esimerkiksi meikkipuuterin levittämiseen se on aivan huippu! 

Nucode-10-lowres

 

Monikäyttöinen blenderi on myös oiva väline silmämeikkiä tehdessä; saat sillä häivytettyä luomivärin ja poistettua karisevan silmämeikin. Karisevan silmämeikin poistoon käy myös loistavasti silmänympärysvoide, millä saa estettyä karisseen meikin leviämisen. Pahinta on laittaa karisseen meikin päälle uutta meikkiä, sillä jossain vaiheessa se puskee meikin alta ja lopputulos lähinnä mustaa silmää muistuttava look. Meikkisienen hinta on 16e.

IMG_4841

 

Meikkipussiin ei enää tarvitse tunkea mukaan monta eri sivellintä, yksi sieni riittää. Plussaa vielä siitä, että siveltimet helposti menevät pilalle meikkipussissa jos ei ole varovainen, Miracle makeup blenderin kanssa sitä ongelmaa ei ole! 

Nucode-4-lowres

 

Miracle makeup blenderin koostumus on miellyttävä ja se  tuntuu pehmeältä kasvoja vasten. Parhaan lopputuloksen saa kun blenderiä kosteuttaa, jolloin se pehmenee eikä ime itse tuotetta itseensä yhtä paljon. Lopputulos on pehmeä, tasainen ja ohut. Blenderi on valmistettu superpehmeästä, lateksittomasta ja allergisoimattomasta polymeerimateriaalista. Sitä  on hyvä pestä noin kolmen käytön välein saippualla, jolloin se kestää useiden kuukausien käyttöä. 

  images-86 images-87 images-88 images-89images-90images-91Moni ei tiedä kuinka tärkeää meikissä on pohja. Ihmettelen aina syvästi näitä kommentteja, että: meikkivoide kuivattaa mun ihon tai kun jotkut sanoo, että saan meikkivoiteesta finnejä ja käytän pelkkää puuteria… Laadukkaat meikkivoiteet ennemmin hoitaa ja suojaa ihoa, eikä missään tapauksessa tee/aiheuta ihoon finnejä. Syy voi olla esimerkiksi likaisisa välineissä tai huolimattomassa ihonpuhdistuksessa, mutta ei meikkivoiteessa. Suurinosa käyttää pohjaan vain yhtä sävyä eika käytä ollenkaan korostuksia ja varjostuksia, jolloin pohjaan ei tule yhtään kolmiulotteisuutta. Tässä on muutama kuva Kim Kardashianista, jolla on aina upea meikki, josta huomaa, että se on tehty huolellisesti ja pohjaan nimenomaan on panostettu.

Kuvissa näkyy iho ilman meikkiä, pohjameikillä mitä ei ole vielä häivytetty sekä valmiilla meikillä. Seuraan itse IG:ssä paljon eriaisia meikkisivustoja ja imen oppea sieltä. Toki arkimeikki itsellänikään ei ole kummoinen. Olen hyvin kaavoihin kanggistunut ja päätin tehdä oman pohjani Miracle Makeup blenderiä apuna käyttäen, jolloin sain pohjasta yhtä peittävän kuin ennen, mutta ohuemman ja rajat vielä paremmin häivytettyä. Lopputulos oli todella luonnollinen ja kaunis.

IMG_5623
Kuvaus Mikko Karekivi Malli:Emma Hair and make-up Umppu

Tässä on kuva minkä minä olen tehnyt toki jo vuosia sitten. Tässä halusin mahdollisimman posliinimaisen lookin kasvoille ja pohja on tehty hyvin pienillä varjostuksilla ja varmasti huomaatte eron? Varjostuksia ei juurikaan näy, mutta se oli myös tarkoitus.

IMG_8643 IMG_8653 IMG_8661 IMG_9321Ylla olevat työt on kaikki mun tekemiä (paitsi alimman kampaus on entisen kollegani) Kaikissa on nähty paljon vaivaa nimenomaan meikkipohjaan. Ihon pitää olla ”virheetön” ja edelleen liputan tämän monikäyttöisen sienen puolesta.

Näitä on nyt mahdollista ostaa myös primestä. Nämä siirtyy ehdottomasti mun meikkipakkiin 🙂

 

06ff6e869076a45643c272a4a86b73c9Tilasin eilen itselleni elämäni ensimäisen nahkatakin House of brandonista 🙂 Olen sitä aina himoinnut, mutta en koskaan hankkinut. Takkia pääset katsomaan TÄÄLTÄ Muistattehan, että koodilla PREFALL2015 saat -20% tuotteista Elokuun loppuun asti, mikä kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

-Umppu

 

 

 

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Sieni mikä tekee ihmeitä :)”

  1. Hei!
    mä oon aina miettiny et millä aineilla noi varjostukset ja korostukset tehdään? Pitääkö olla kolmea eri väristä meikkivoidetta vai onko ne joku tietty eri tuote? Terveisin: pihalla kaikesta meikkauksesta 30v 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta