Kuinka haastavaa on kahden lapsen kanssa….. ja mikä on EVO?

 

Nyt kun niitä on kaksi niin ei kaikki menekkään ihan niin helposti, kuin ennen. On niin monta asiaa muistettavana ja huolehdittavana, että joku jää aina kelkasta…… tällä reissulla se oli mun takki. En edes tiedä mikä päivä on mutta oltiin mun mielestä viikonloppuna Helsingissä 🙂 🙂 Aamupäivä vietettiin Heurekassa, mikä ei mua henkilökohtaisesti sytyttänyt sitten millään lailla, mutta Vilille sielä oli vaikka mitä. Jotenkin äitiys vie hieman voimia ja koko paikka oli täynnä sinkolevia lapsia ja sana oma vuoro oli kaikille täysin tuntematon 🙂 En ole kyseisessä paikassa itse koskaan käynyt, enkä varmaan mene uudestaankaan ihan heti 🙂 Oon ehkä vähän nipo, mutta toivoisin että vanhemmat pitäisi omia lapsia hieman silmällä…

 

IMG_4710 IMG_4712 IMG_4716 IMG_4717 IMG_4718 IMG_4720

 

Heurekan jälkeen lähdettiin kohti hotellia, sillä tarkoitus oli viettää Helsingissä muutama päivä perheen kanssa. Yövyttiin Radisson blu plazassa, mikä on ihan ytimessä. Siitä on helppo liikkua ja parkkihalli on hotellin alakerrassa. Me ei olla tehty koko kesänä Juuson kanssa mitään kaksin ja karattiin muutamaksi tunniksi ID-hairin järjestämään EVO-tuotesarjan lanseeraus bileisiin. Juuson sisko asuu Helsingissä ja oli niin ihana, että hän lupautui hoitamaan lapsia muutaman tunnin, että saatiin olla ihan kahdestaan.

 

IMG_4743 IMG_4735 IMG_4745 IMG_4747

 

Evo: yritys on syntynyt halusta valmistaa laadukas kampaamosarja. Evo pullot pursuavat persoonallisuutta ja niiden sisältä löytyy ylellisiä tuotteita. Tuotteet antavat ammattimaisen lopputuloksen ja samalla kunnioittavat luontoa. Kaikki Evo tuotepakkaukset ovat 100% kierrätettäviä. Evo käyttää myös aina mahdollisuuksien mukaan kierrätettyä materiaalia markkinoinnissa. Kierrätetty paperi ei välttämättä ole se halvin vaihtoehto, mutta se on helppo tapa vähentää ympäristöön kohdistuvia haittoja. Evo kompensoi hiilijalanjälkeään ostamalla päästöoikeuksia. Se on vähintä mitä yritys voi tehdä.

 

IMG_4750 IMG_4749 IMG_4751 IMG_4752 IMG_4753

 

Kaikki EVO-tuotteet ovat sulfaattomia ja parabeenittomia. Aina kun on mahdollista Evo käyttää tuotteissaan luonnollisia ainesosia ja muuttaa jatkossakin  tuotteidensa koostumuksia korvatakseen synteettiset ainesosat luonnollisilla aina kun vastaava ainesosa on saatavilla ja tuotteessa toimivuus säilyy. Evo tuotteita ei ole testattu eläimillä. Kerron tuotesarjasta heti lisää kun pääsen sitä testaileen.

 

IMG_4733 IMG_4761 IMG_4765

 

ja sitten itse otsikkoon. Äitinä mietin kokoajan mikä on oikein jos ajatellaan kasvatuksen ja onnellisuuden kannalta. Meillä alkaa pikkuhiljaa ilmetä pieniä mustasukkaisuus oireita ja en aina tiedä miten niihin pitäisi reagoida. Ollaan perheenä oikein keskitytty tänä kesänä touhuamaan Vilin kanssa kaikkea mieluista, mutta tuntuu että hänen mielestä kaikki on tylsää. Käytiin tänään aika henkevät keskustelut siitä millaisia muutoksia uusi perheenjäsen tuo ja siitä kuinka äiti ja isä rakastaa ihan yhtä paljon kun ennenkin. Haluan toimia oikein, mutta asia on todella vaikea ja mietin sitä kokoajan. Kamala katsoa lapsen surullisia kasvoja välillä, mutta pitää itse pysyä kovana. Siihen leikkiin en aio lähteä, että annan aiken periksi ja ostan kokoajan jotain. Kai tämäkin on vaihe mikä menee ohi, mutta aika sisintä raastava.

 

IMG_4769 IMG_4775 IMG_4776Ehkä tästäkin ajan kanssa selvitään ja koitan mahdollisuuksin mukaan olla tasapuolinen molemmille lapsille. -Umppu

primebody

9 vastausta artikkeliin “Kuinka haastavaa on kahden lapsen kanssa….. ja mikä on EVO?”

 1. Moikka!

  Oon lueskellut satunnaisesti sun blogia jo pitkään, mutta nyt sun raskauden ja synnytyksen (Onnea Prinsessasta!:)) myötä oon tykästynyt tähän ja luen päivittäin. 🙂

  Mutta… Riittämättömyys. Siihen on vaan äitinä totuttava. Muakin välillä sattuu sydämeen, kun katson esikoista ja hänen mustasukkaisuuttaan…mutta kuten sanoit ei voi muuta kuin parhaansa mukaan huomioida molempia lapsia. Uskon että hoidat nuo tilanteet niin hyvin ku vaan voit hoitaa. Annat aikaa Vilille aina kun siihen on mahis. Ei leluilla/herkuilla saavuta mitään (tekee vaan hallaa lapsille). Tsemppiä!

 2. Teillä lapsilla on aika iso ikäero,vanhempi on tottunut olemaan vanhempien silmäterä jo pitkään.
  Tämä on juuri sisarusten keskellä kasvaneiden ja yksilapsisten ero,huomion jakaminen.Älkää yrittäkö liikaa,tukekaa isoveljeä positiivisesti,korostakaa hänen tärkeää rooliaan isoveljenä ja aina kun on avuksi vauvanhoidossa huomioikaa asia positiivisesti..tämmösiä aatteita tuli viiden lapsen äitinä mieleen.

  • Juuri noin ollaan koitettu tehdä, mutta toki uuden tilanteen sisäistäminen kaikille vie aina hetken. Toivotaan, että tämä tästä alkaa suttaantuun 🙂

 3. Tuo on asia, jota minä mietin Kovasti jo näin etukäteen 7 viikkoa ennen laskettua aikaa. Meidän Poju on saanut olla melkein 6-vuotta ”kunkkuna” kaiken huomion keskipisteenä ja yhtäkkiä joku ihmeen pikkusisar tulee ja varastaa huomion. Hän odottaa pikkusisarusta kovasti ja kertoo kuinka auttaa vauvan hoitamisessa, mutta jotenkin olen varma, että mustasukkaisuus tulee iskemään ja lujaa.

  • Sen olen huomannut, että vauvaa kyllä hoidetaan ja halitaan mutta äitille jumpitellaan 🙂 Katsotaan mihin tilanne kehittyy….

 4. Aivan ihana paita sulla! 🙂 mistä oot hankkinu? 🙂 Oon lukenu sun blogia nyt noin melkein vuoden, kun meillä oli melkein sama laskettu aika vauvoilla. Niin oli kiva seurata sun raskauden kulkua ja nyt vauva elämää kun itsellä niin samankaltaista. Tosin meillä eka lapsi ja en käy töissä äitiysloman aikana 🙂 mutta pakko oli nyt kommentoida, oot kyllä niin huippu! Sanot suoraan asioita ja oot niin positiivinen. Jatka samaa rataa 🙂 Oon tykänny kyllä tosi paljon sun kirjotuksista!

  • Jos tarkoitit tota ankkuripaitaa niin se on h&M:ltä 🙂 Kiitos <3 mukavaa vauvaarkea sinnekkin

 5. Moikka! Halusin kirjottaa sulle, kun oon sun blogia jo pitkän aikaa seurannut. Saat niin paljon kritiikkiä ja osana suorastaan paskamaista palautetta ja halusin avata omaakin suuta vastapainoks. Elät upeesti blogin mukaa elämääs just sellasena, kuin oot. Nautit perheestä, oot avoin ja rehellinen. Kirjotat mielenkiintosia; ajatuksia ja keskustelua herättäviä postauksia. Täällä arvostetaan sua ihan satasella! Tykkään sun blogista, sun tyylistä ja asenteesta. Pysy tollasena, kiitos! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta