Tissinsä paljastavat parturit WTF!

IMG_4699

Varoitus: sisältää rumaa kielenkäyttöä

Paljon puhuttaa Tampereelle avautuva topless parturi, minne haetaan nyt työntekijöitä. Perustajat uskova kovasti liikeideaansa ja haluavat laajentaa palvelunsa ympäri Suomea. En halua lytätä kenenkään unelmaa ja tavallaan rohkea veto, mutta monia on kiinnostanut mitä mieltä itse ammattilaisena olen asiasta. Perustajat eivät ole alalla ja eivät ehkä ole huomioineet kaikkia, osaa jopa hyvin tärkeitä asioita. Jos itse mietin palvelualoja ja mulla olis vaikka valittavana menekö lääkärille jolla on asialliset vaatteet tai vaihtoehtoisesti ”Ekille joka on kulli paljaana” valmiina katsoon mun kurkuun näkyykö sielä näppylöitä ja samalla Ekin karvoitus hivelee leukaani, niin jättäisin väliin.

Uskon että topless parturin asiakkaat eivät koostu ihan meistä tavallisista ihmisistä. Miksi? Uskoisin, että jo itse painaisin ens viikolla maitoa tihkuvat  lollot paljaana salonkiini niin asiakkaani kaikkoisivat aika nopeaan tahtiin. Miksi parturin pitäisi olla puolialasti? Jos itse mietin ketkä tämän kyseisen liikkeen asiakkaaksi haluaa niin mieleeni tulee runkkarit, perverssit ja polttariseurueet. Kuinka pitkälle niillä pötkitään? Monella saattaa myös olla kuvitelma, että vastassa on vähintäänkin Blayboyn keskiaukeaman tyttö valmiina ”hommiin”, mutta mitä jos sielä onkin 5 lasta synnyttänyt vähän roikkuva Ritva? (anteeksi kaikki Ritvat). Sinne meni se märkä päiväuni… ja kerta saattaa jäädä siihen yhteen.

Se että hiukset on todella teräviä ja ne oikeasti kaivautuu ihon sisään ei ole vitsi. Olen itse välillä joutunut tekemään neulalla reijän kantapohjaan ja kaivamaan pystyssä olevan hiuksen ihon alta, sillä se aiheutti jäätävän hermosäryn, niin mitenkäs näiden naisten iho ja mulla on kuitenkin aina kengät jalassa? Essua ei voi käyttää, koska silloin se ei ole topless.

IMG_1908Liikkeessä on myös oltava ihan sairaan kuuma, jos tarkoitus on olla koko päivä ilman paitaa ja tuskin heillä on toppahousuja jalassa, jolloin oletan muunkin vaatetuksen olevan aika niukka. Ne limaiset asiaakkaat valuvat hikeä ja ovat vieläkin ällöttävämpiä. Voin vaan todeta, että huomaa, että tämä on miesten suunnittelema idea ja mun henkilökohtainen mielipide on että aivan paska sellainen 🙂 Ei mulla muuta 🙂

 

Tässä kun päästiin tähän alastomuuteen niin voinkin hyvillä mielin laittaa kuvan palutumisestani 🙂 1.kuva rv 39-40 2.kuva 5päivää synnytyksestä ja kuva 3. 2,5 viikkoa synnytyksestä. Painoa on tippunut sen reilu 10kg mutta niin iho kun koko kroppa on vielä löysää täynnä ja painoakin on vielä reilusti ylimääräsitä, mutta mihinkään ei ole kiire.

IMG_4697

Mää oon jo useaan otteeseen hehkuttanut mun asiakkaita ja tänään sain taas todeta, kuinka ihania ne on. sain aivan ihanan lahja Diamond Cliniciltä ja mamma kuntoon projekti siis jatkukoon. En voisi olla kiitollisempi <3

 

IMG_4693

 

Päätin myös palkita itseni pienellä lahjalla tästä raskaasta raskaudesta ja tein sijoituksen, eli ostin itselleni ”hoitolaukun”. Kuitenkin seuraavat vuodet kassini on pakattu vaipoilla ja muilla tavaroilla niin tilaa pitää olla ja tänne mahtuu kaikki.

IMG_4684 IMG_4700Täällä me vietetään vauva arkea <3 ja toivotellaan kaikille hyvät yöt -Umppu

primebody

13 vastausta artikkeliin “Tissinsä paljastavat parturit WTF!”

 1. Itse myös entisenä kampaajana mietin niitä hiuksia mitkä porautuu ihon läpi. En haluais tuntea sitä esim. nännissäni. 😀

 2. Oma äitini on kampaamoyrittäjä ollut viimeiset about 30 vuotta ja sitä elämää seuranneena juurikin ensimmäinen ajatukseni topless-partureista oli ”Voi niiden tissiraukat, ne tulee niin olemaan täynnä teräviä hiuksenpätkiä!” Ei ole nimittäin yks eikä kaks kertaa kun äitini on iltaisin töiden jälkeen taskulampun ja pinsettien avulla irrottanut hiuksenpätkiä rinnoistaan (eikä todellakaan ole siellä yläosattomissa ollut, ihan vaatteet ja essu päällä!) ja ne ovat olleet tuskallisen kipeitä! Hiukset ovat tosiaan todella teräviä ja koska ne pääsevät vaatteidenkin läpi, niin oikeasti käy sääliksi niitä topless-kampaajia sitten.. auts. Mutta, omapahan on valintansa!

  Kiitos mielenkiintoisesta blogista ja onnea perheenlisäyksestä 🙂 Teidän typy on kyllä maailman humoristisin suurine silmineen ja wtf-ilmeineen valokuvissa, aivan valloittava! 😀

 3. Kiitos kirjoituksesta!

  Mietin myös, että kampaamotyössä altistuu kaikenlaisille kemikaaleille, niin värjääminen ilman suojavarusteita on kyllä idioottien hommaa kun väriä helposti voi roiskua päälle.. Tuo koko idea on niin tuhoontuomittu kun kampaamoalalla menestyminen on muutenkin todella haastavaa eikä voittoa omasta työstä kerry juurikaan. Saati sitten millainen palkka pitäisi olla, että kukaan itseäänkunnioittava ihminen suostuu tekemään ammattimaista työtä ilman paitaa? Pakko olla suurempi kuin kampaajan normaali palkka – miksi kukaan muuten suostuisi? 😀 Niin nämä herrat ajattelivat perustaa parturin, palkata sinne normaalia suuremmalla liksalla työntekijöitä ja kaikkien palkkojen, vuokran, verojen ja materiaalikulujen jälkeen ovat sitä mieltä, että pystyvät nostaa tuosta bisneksestä itselleen liksaa?

  Onnea yritykseen :DD

 4. Nolo idea ja suututtaa kyllä teidän oikeiden ammattilaisten puolesta että ammattikuntaanne halvennetaan.kukaan itseään arvostava kampaamoalan ammattilainen ei ala tohon hommaan,samoin kuka asiakkaaksi tollaseen puljuun menee ei voi olla täysjärkinen vaan joku peräkammarinpoika tai pervo.mut eikös tän idean takana ollu joku junnu remppamies:D

 5. Jos nyt edes saataisiin alkujaan joku Hooters-tyylinen ravintola tänne kylmään pohjolaan ennen noita topless-partureita? Jos niitä asiakaspalvelijan tissejä täytyy nyt välttämättä nähdä, siis. Lisäksi ravintolassa nämä pervoilijat saisivat vilkuilla niitä tissejä niin pitkään kuin tahtoisivat, koska miesten hiustenleikkuu harvoin kestää yli varttia, joten en tajua idean kannattavuutta kummankaan osapuolen kohdalla.

  Tämä oli tällaista ajatuksenvirtaa. Mielestäni yhdenkään naisen ei tarvitsisi nykyään heilua töissä paidatta leipänsä tienatakseen, koska aivan varmasti löytyy jotain vähän asiallisempaa työtä missä ei tarvitse joutua arvioitavaksi ja katseltavaksi kuin lihapala tiskissä.

 6. Topless parturi on kyllä aika naurettava idea. MUTTA, kuten toteat, omanlaistansa asiakaskuntaa sekin varmaan vetäisi ja rekrytointi ei ehkä ole helpoimmasta päästä.

  Koska olet kovasti kritrisoinut ”kotona makaavia työttömiä”, kiinnostaisi kuulla oma kanstasi tähän asiaan noin työtöntä ajatellen
  ”Topless- paikkojen ilmaantuminen on varma merkki vakavasta lamasta”, kertovat otsikot. 90-luvun laman aikaan tulivat tissibaarit ja työttömiä pakotettiin hakemaan tarjoilijan paikkoja. Hakemisesta kieltäytymisestä uhkasi karenssi. Toki ”luonnollinen” karsinta torppasi monet hakemukset ja silloin ei ollut kuntouttavaa työtoimintaa.

  Olisiko sinusta oikein, että työtän parturi velvoitettaisiin edes hakemaan paikkaa tuolta? Tai nykyisen tukityöllistämisen aikana koulutettu, työtön ihminen joutuisi tuonne 9 € / päivä -korvauksella ja kieltäytyminen johtaisi karenssiin?

  Olet rohkea sanomaan oman mielipiteesi asioista ja se on ihan hyvä. Tässä asiassa monesti olet vain niin kovin naivin mustavalkoinen, että tosiaan haluaisin kuulla kantasi siihen, onko todela mikä tahansa työ parempi kuin työttömyys. Voin melkoisen varmasti sanoa, että melkeinpä tappaisin itseni ennen kuin menisin minnekään tekemään asiakaspalvelutyötä rinnat paljaana. Oletetaan, että maailmasi jotenkin romahtaisi ja joutuisit valitsemaan yhteiskunnan tuen tai topless -parturoinnin (oletuksena, ettei muuta vaihtoehtoa ole). Kumman valitset?

  Onnea todella suloisesat vauvasta ja kaikkea hyvää!

  • Moikka ja kiitos kommentista. Nyt pistit kyllä aika pahan 🙂 toki tiedän että oon hyvä ammatissani niin uskon että mun ei tarvis koskaan riisua paitaa 🙂 pakko sanoa että en osaa vastata 🙂 molemmat kuulostaa kamalalta vaihtoehdolta. Toki oon tehnyt alani töitä toistakymmentä vuotta joten ajatus työttömänä olemisesta tuntuu niin kaukaiselta asialta että sekin vaikuttaa.

  • Hei,

   Sen verran pakko kommentoida tuohon loppuun, että naapurini on ollut työelämässä 35 vuotta, on korkeasti koulutettu ja tehnyt uraa kansainvälisillä markkinoilla ja on mies. On ollut ison osan siitä kymmenestä vuodesta, jonka olemme tässä asuneet, aina reissussa eripuolilla maailmaa, tavallaan perhe-elämänsäkin sille uhraten. Muistaakseni noin kolme vuotta sitten hänet irtisanottiin, kun firmassa oli taas kerran YT:t. Kyllä ainakin näytti siltä, että hänellä maailma romahti. Vanheni ihan silmissä ja kärsi todella paljon, sanoisin, että häpesi. Onneksi, oi onneksi ei tosiaan joutunut minnekään topless -baariin työllistettynä. No, miehelle toki hieman epätodennäköinen vaihtoehto 😉

   Ei hänkään varmaan 35 vuoden työuran jälkeen uskonut työttömyyden todennäköisyyteen, kuten et sinäkään nyt usko. Mutta elämässä voi tapahtua niin vaikeita asioita, ettei niitä pysty omalle kohdalle kuvittelemaankaan. Eikä pidäkään kuvitella, muuten menee murehtimiseksi. Onneksi naapuri oli hyvin sosiaalinen, ei tosiaan jäänyt sohvalle makaamaan, mutta töitä ei 55 + vuotiaalle vaan tosiaankaan tipu ”hyville tyypeille riittää aina töitä” -periaatteella. Voi tulla myös työkyvyttömyys, ihan nuorellekin, vaikka ihan tapaturmassa ja SIKSI meillä on yhteiskunnan tukiverkosto. Ainoastaan tämän soisin sinunkin muistavan, vaikka oletkin kovasti työtä tehnyt (kuten me useimmat olemme) ja nyt toivottavsti pystyt yrittäjänäkin rentoutumaan äitiyslomalle!

   Aurinkoisia päiviä vauva-arkeen 🙂

  • Niin ehkä itselläni on se että vaikka ”jäisin työttömäksi” niin aina ihmiset tarvitsee hiustenleikkuuta ja voin tehdä sitä oikestaan missä vaan niin en ole aiemmin asannut ajatella asiaa, mutta tavallaan avasit hieman silmiäni Kiitos 🙂

   Kyllä pystyn rentoutumaan, mutta pakko niitä töitä on tehdä, koska kuluja on ja laskut on pakko maksaa 🙂
   <3

 7. Minä vielä kommentoin tännekkin 🙂 Eli mahani näyttää tuolta 2 kuvan mahalta, aina. littanammaksi ei tule, edes silloin kun painoin 58kg (pituus 164cm). Vatsalihaksia tein silloin paljon ja mielestäni olivat ihan hyvässä kunnossa, nyt tietenkään raskauden jälkeen eivät ole ja painokin on isompi. Mutta voisiko siis korsetilla saada noinkin pömpön mahan littaan? Tietenkin myös treeniä ja painon pudotusta, mutta auttaisiko se asiaa? Ja auttaisiko edes niin että näyttää sen kanssa littanalta? Kun sitähän voi pitää päällä muutenkin 🙂

  • joo ehdottomasti. Vaikka synnytyksestä olisi muutama vuosi niin korsetti muokkaa vartaloa. Suosittelen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta