Ääripäästä ääripäähän

Postaukseni synnyttäneestä vartalosta keräsi paljon huomiota ja on varmaan ainoita postauksia, mistä en henk.koht saanut negatiivista palautetta juuri  ollenkaan. Toki joku ihana mies oli kommentonut että yök ja hän sai varmaan puhtaan mielen siitä 🙂 Kirjoitus  oltiin myös huomioitu Iltalehdessä http://www.iltalehti.fi/perhe/2015071320031222_pr.shtml Naureskelinkin, että sen kerran kun ”päädyn” iltapäivälehteen niin olen aina ilman vaatteita 🙂 Onneksi myös nyt ilman päätä.

Ihmisen keho on ihmeellinen asia ja ainakin itse olen elämäni aikanä käynyt läpi rajuja muutoksia vartalossani. Olen näyttänyt super hyvältä ja myös vähemmän hyvältä. Olen ollut urheilullinen, ylipainoinen ja kaikkea siltä väliltä. Olen myös todistanut sen, että ne vatsalihakset eivät tee susta yhtään sen onnelisempaa eikä kyllä se läskikään. Oma hyvinvointi on elämän yksi tärkeimpiä asioita, kunhan se ei muutu pakkomielteiseksi.

IMG_4419

Tässä on kuvat minusta (155cm) ensimäsessä paino on tasan 80kg ja toisessa 43kg. Tässä on varmasti ne ääripäät mihin ihmiskeho voi muuntautua ja venyä. Se mikä pitää huomioida ovat nämä molemmat hetkellisiä tiloja. Toisessa olen (kappas) raskaana ja toisessa kisa-aamuna. Kun mietin näitä olotiloja niin en ollut kummassakaan onnellinen vaan lähinnä surullinen ja alakuloinen. Toisessa on vatsalihakset, mutta ei juuri mitään muuta ja toisessa jäätävä pallo. Kaikista tärkeintä on, että keho on mielen kanssa balanssissa ja se tekee kokonaisuudessan sen hyvän olon, joka todella näkyy ulospäin.

Raskaus vaatii todellakin aikaa palautumiseen ja tälläkertaa omalla kohdallani se on alkanut loistavasti. Huomaan sen sitä, kun lähden kevyelle lenkille ja hymyilen koko matkan. Vaikka olin todella kypsä ja malttamaton odotuksen suhteen niin mikään ei voisi olla nyt paremmin. Se fiilis kun pääset vapaasti liikkumaan ilman kipuja on jotain sanoin kuvailemattoman ihanaa ja se ymmärtää vasta silloin kun se itsestään selvä asia viedään sulta pois vasten tahtoa.

IMG_4384 IMG_4412 IMG_4409 IMG_4410 IMG_4414En tiedä näettekö te mutta näen itse, että mun kasvoista huokuu onnellisuus ja oikeastaan mikään tällä hetkellä ei voisi olla paremmin. Olen piipahtanut töissä muutaman kerran, mutta parasta on olla kotona lapsieni ja perheen kanssa, enkä vaihtaisi hetkeäkään pois. Toivon, että me kaikki keskittyisimme enemmän niihin asioihin, mitkä tekevät meistä onnellisen, eikä vatvottaisi niitä negatiivisia asioita, mitkä vaikuttaa mieleen ja omaan hyvinvointiin.

Vaikka itselläni ei missään tapauksessa ole mikään laihdutus projekti käynnissä, niin pakko on sanoa, että tuntuu se silti hyvältä kun vatsa alkaa pikkuhiljaa pienentymään ja voi alkaa siirtymään pois äitiysvaatteista.

IMG_4417

Tältä se vatsa näyttää reilu viikon jälkeen synnytyksestä, eli edelleenkään ei olla mallin mitoissa 🙂  Vatsan iho on selaista löllyvää vatkulia. Pitää myös muistaa, että liian nopea painonpudotus saattaa jättää löysän nahan ja sitä en ainakaan itse halua.

Ensi viikosta aion ottaa käyttöön Biancanevestä saatavilla olevia korsetteja, jotka auttavat ja tukevat kehoa palautumaan raskaudesta. Edellisessä raskaudessa alimmat vatsalihakseni repeytyivät ja nyt haluan saada palautumiseen parhaan mahdollisen tuen.

ipanema-beige

Itselläni on aiemmin Esbelt kokoa xs, mutta nyt lähden M-koolla liikkeelle. Korsetissa käytetty fuusioteknologia on ylivoimainen niin vartalon muokkauksessa kuin terveyttä edistävässä vaikutuksessaan. Beige/nude on nyt värimaailmassa se trendi väri ja korsettejakin on saatavilla kyseisessä värissä. Jos haluat oman korsetin tai tietää siitä lisää niin voit lukea siitä TÄÄLTÄ  Korsetti on myös hyvä apu selkäkivuista kärsiville ja esimerkiksi ihan huonon ryhdin korjaamiseen.

carousel-leopard

Muistathan myös, että saat Biancaneven verkkokaupasta B-fit mallistosta -10% koodilla   UMPPU2015 Vaatteet on valmistettu Suomessa ja ovat ainoita laatuaan. Ne eivät mene ensimäisessä pesussa pilalle vaan säilyttävät muotonsa ja väriloistonsa. Biancaneve

IMG_4421 IMG_4422Olkaa onnellisia niistä arjen piikkuasioista <3 Aina siihen ei tarvita rahaa <3 Opettele nauttimaan pienistä asioista  jotka tekevät positiivisen mielen läpi päivän <3

IMG_4391Tällä me vauvan kans chillaillaan hempeän vaaleanpunaisella sävytetyssä kodissamme kaikkien ihanien kukkien keskellä mitä olemma saaneet lahjaksi <3 ja nautitaan vauva arjesta. Meillä oli tänäään ensimäinen neuvola ja kaikki oli hienosti niin äidillä kuin vauvalla. Paino oli hienosti noussut yli syntymäpainon ja seuraava käynti on sitten kahden viikon kuluttua. Tää on vaan #parastajustnyt eikä mikään muu

– Happy mom Umps

primebody

7 vastausta artikkeliin “Ääripäästä ääripäähän”

  1. Ainakin mitä instagramista on tullu seurattua, niin todellakin sun kasvoista hehkuu onnellisuus..♡ paljon onnea koko perheelle vielä!

  2. 3 lasta ja 6:ssa vuodessa olen vanhentunut varmaan 10-15 vuotta. Ei loista naama täällä vaikka onnellinen olenkin:) Mutta noinhan se on että raskaudet muuttaa kroppaa. Naiseuden hyvät ja huonot puolet samassa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta