Vihdoin minusta tuli jälleen äiti

Pitkä odotus palkittiin vihdoin ja minusta tuli jälleen äiti. Kirjoitan tarkemmin myöhemmin synnytyksestä ja muusta siihen liittyvästä, koska olen vieläkin jotenkin niin onnesta sekaisin. Tätä tunnetta ei vaan pysty sanoin kuvailemaan. Olen niin onnellinen ja mulla on sellainen olo, että multa ei puutu mitään.

IMG_4087 IMG_4093 IMG_4151

 

Olin sairaalassa yhteensä kolme yötä, mikä oli ihan tarpeeksi. Päästiin eilen kotiin ja kaikki on sujunut ihan loistavasti. En voi edes irroittaa katsetta vauvasta niin suloinen pikku prinsessa hän on. Oma vointi on todella hyvä, mikä on myös ihanaa niin pääsen taas arkeen mukaan ja oikeesti pystyn kävelemään.  Vauva oli 3860g ja 51cm eli ihan hyvän kokoinen. Synnytyksen jälkeen vauva sai hetken lisähappea, koska oli hieman veltto, mutta muuten ei ollut mitään.

 

IMG_4156 IMG_4106 IMG_4107 IMG_4108

 

Vili on niin ylpeä isoveli ja kävi joka päivä sairaalassa hoitamassa pikkusiskoa. Tässä me nyt sitten totutellaan vauva arkeen ja ihmetellään, mitä tuleman pitää. Ainakin nyt olen saanut nukkua eikä yöllä tarvinnut herätä kun vasta klo 4.00. Huomenissa tulossa lisää ja kuvia voit seurata instagramosta @umppu

 

IMG_4171 IMG_4187 IMG_4202IMG_4227IMG_4219

primebody

44 vastausta artikkeliin “Vihdoin minusta tuli jälleen äiti”

 1. Lämpimät onnittelut, ihanaa!!! <3 niin kaunis lapsi <3

  Olisi mukava jos kirjoittaisit siitä miten pienikokoinen nainen selviää raskaudesta ja synnytyksestä! 🙂 itseäni pienikokoisena (150cm) pelottaa mahdollinen raskaus ja synnytys, että kuinka siitä oikein selviää 😀

 2. Vaaleanpunasävytteiset ja erittäin sydämelliset onnentoivotukset koko perheelle! Olen niin onnellinen teidän puolesta, että kaikki sujui hyvin=D Vähän jo alkoi jännittämään kun oli parin päivän blogihiljaisuus 😉

 3. Voi mikä ihana pakkaus teillä on nyt perheessä! Niin söpö ja kaunis vauva!
  Ihan vauvakuumetta pukkaa, kun oma ”vauva” on jo niin iso (1,5v)…huoh, mutta kyllä nämä neljä lasta saavat meille riittää.
  Onnea todella paljon koko perheelle!

 4. Hei!

  Paljon onnea tyttövauvasta! =)

  Haluaisin kysyä, kun katsoin kampaamosi varauslistaa ja sulle oli siellä aikoja. Millö perusteella määrittelet vakiasiakkaan? Jos on käynyt 2krt niin saako varata sulle aikaa?

  • kiitos <3 ei siihen ole mitään sen kummempaa määritystä, muutakun nyt että uusia asiakkaita en ota

 5. Kaunista <3 Ihana ja söpö pikkuinen prinsessa ja vanhemmat ja isoveli näyttää niin onnellisilta ja ylpeiltä! Kaikkea hyvää teidän koko perheelle 🙂

 6. Sekä facebookiin että instagramiin melkein liveseuranta synnäriltä, seriously? Miksei mitään haluta pitää intiiminä hetkenä, ihmettelen vain.

  • jotkut haluavat jakaa onnensa ei kai siinä muuta. Miksi sitä salaamaan? Näköjään sinuakin se on kiinnostanut 🙂

 7. Onnea!!! Ihana vauva!!! Ja ihana isoveli! 🙂 Synnytys- ja vauvapostauksia odotellessa.. Itsellä vielä 2kk jäljellä.. 🙂

 8. Hei! Olisi kiva kuulla miten urheilutausta vaikuttaa synnytykseen ja siitä palautumiseen. Onko synnytys ”helpompaa” kun sulla on hyvä pohjakunto vai mitataanko siinä vaan kipukynnystä? Mille vatsa näyttää juuri synnytettyä ja miten se siitä palautuu ylipäätään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta