Kiitos palautteesta <3

Edellinen postaukseni sai paljon huomiota ja sellaista palautetta, josta tunsin ensimäisen kerran ihmisten ymmärtävän mitä ajan takaa ja se tuntui erittäin hyvältä. En tarkoita sitä, että ihmisten on oltava aina mun kanssa samaa mieltä, mutta kerranki ehkä vältyin niiltä asiattomilta kommenteilta 🙂

IMG_3915

 

Huomenna on mun virallinen laskettuaika… Jälleen kerran voin vaan todeta, että odottavan aika on todella pitkä. Torstaina mulla on neuvola, jollei mitään ole tapahtunut, jonne toivon, että mun ei tarvitse enään mennä. Tällä viikolla olen nauttinut autosta, sillä vanhempani on Tallinnassa ja oonkin ravannut sielä sun täällä, koska autolla vaan on niin helppo liikkua 🙂

 

IMG_3919 IMG_3920

 

Maanantaina kävimme Kiviniityn Kotieläinpuistossa. Siskoni ja hänen Kerttu tyttö oli meidän mukana. Paikka oli oikein mukava ja mulle ainakin ihan  riittävästi liikkumista. Ylivoimaisesti paras hetki oli syöttää pikku pupuille voikukanlehtiä. En kovin kauas uskalla enään lähteä ja vielä kun on lapsia mukana, ettei iske paniikki.

 

IMG_3924 IMG_3930 IMG_3934

 

Ilmakin suosi meitä näiden sateiden keskellä ja saimme nauttia oikein aurinkoisesta ilmasta. Ihan mukava retkipaikka, mutta ehkä enemmän alle kouluikäisille. Vili oli just rajoilla kiinnostiko sitä vai ei, mutta hyvin selvittiin. Jos miettii retkeä tänne niin kannattaa varautua omilla eväillä.

 

IMG_3939 IMG_3943 IMG_3947

 

 

Tänään vierailimme ystävieni luona. Päästiin ihastelemaan muutaman viikon ikäistä vauvaa ja ai että, kun se näytti pieneltä <3 Siinä se nukkua tuhisi koko kyläilymme ajan. Käytiin vielä toisessa kyläpaikassa ja sain vielä illasta ystävän luokseni, joten tänään ei ollut sitten tylsää lainkaan. Ilmeisesti kannattaa lopettaa odottaminen ja sopia vaan ihan hulluna kaikkea tekemistä, vaikken oikein liikkua enään voikkaan 🙂

11707774_10153152419719118_948892180819793616_n

Touvon, että on mun viimeinen mahaselfie ja nyt on viikot ja päivät täynnä, eli rv 40.

Mua voi seurata myös instagramista, mistä varmasti näkee nopeiten vauva uutiset 🙂

-Umppu

primebody

5 vastausta artikkeliin “Kiitos palautteesta <3”

  1. Viimeiset hetket!jännää!muistan liiankin hyvin noi omat hetket kun alko laskettuaika lähestyy..tsemppiä ja toivotaan että vauva malttais jo tulla 🙂 kaunis olet tukalasta olosta huolimatta,odottavan äidin hehkua! Aiotko pitää blogitaukoa vauvan syntymän jälkeen? Aktiivisena lukijana toivon että et…:D

    • Kyllä jatkan blogia ihan normiin tapaan. Vauvahan ei puhu mitään niin tulisin hulluks jos en saisi purkaa ajatuksia minnekkään hahaha 🙂

  2. Törmäsin ensimmäistä kertaa blogiisi. Itseasiassa Instagramin kautta.
    Pystyn niin samaistumaan sun raskausfiiliksiin ja vartalon turpoamiseen:D. Itsellä meneillään rv 29+3.
    Niin ja sitä paitsi näytät tosi hyvälle isoine mahoinesi.
    Tsemppiä loppurutistukseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta