Rehellistä mainontaa

Tämä postaus on tarkoitettu teille lukijat ja tässä on teille erilaisia alennuksia ja tarjouksia, mitä voitte hyödyntää mielin määrin, toki muutakin. Nämä on kaikki tehty yhteistyössä blogin kanssa. Biancanevellä on alkanut huimat kesä ALET ja sielä on paljon tuotteita -50%. Sivuille pääset TÄÄLTÄ 

IMG_3212

Teille lukijoille on myös koko tämän vuoden voimassa koodi UMPPU2015 millä saatte -10% normaalihintaisista B-fit malliston tuotteista, kuten esimerkiksi näistä ihanista B-floral tuotteista. Samoin B-zebra mallistosta saat sen -10%. Tämä takki on mun yksi suosikeista, mutta olen koittanut säästellä sitä, etten vnytä sitä ihan muodottomaksi vatsan kohdalta 🙂

 

IMG_3868

 

Elloksella on paljon tuotteita alennuksessa ja osa on jopa -60% ale sivuille pääset TÄÄLTÄ. Alessa on paljon esim Adidaksen kenkiä ja tässä on mun yhdet suosikit -30% joita pääset selamaan TÄÄLTÄ

60-353886-3384Paljon on myös sisustusjuttuja joita pääset selailemaan TÄÄLTÄ 

Sinulla on myös blogini lukijana mahdollisuus  saada kerta-alennus -30% normaalihintaisesta tuotteesta koodilla 315405 ja säästät toimituskulut. Koodin pääset hyödyntämään TÄÄLTÄ 

Myös House of Brandonilla on huikeat kesä ALET minne pääset TÄÄLTÄ

56019094c0e22a5ac240732c95b78687ESIM tämä kuvan mekko  Alessa 16.95e ja sitä ihastelemaan pääset TÄÄLTÄ

Yhteistyössä: Ellos, House of Brandon ja Biancaneve

 

IMG_3867

Mää oon jo tosi iso ja kuvakin kertoo varmaan sen 🙂 Nyt oon sanut kiusakseni vielä kamalan närästyksen ja unetomuuden, jota toivon, ettei kestä enään kauaa. Olin eilen  aamulla niin huonovointinen, että ajatelin soittaa Juuson hätiin, mutta onneksi olo hieman tokeni nukkumalla. Tunnen samalla aikaa huonoa omaa tuntoa siitä, että en voi Vilin kanssa touhuta niin kun olin ajatellut.. Onneksi on tuttuja paljon lomalla ja Vilillä riittää leikkikavereita kun äiti on ihan syvältä.

 

IMG_3839

Käytiin toissapäivänä Ikeassa Juuson kanssa ja pakko sanoa, että ihan yhtä helvettiähän se oli. Ajattelin, että kävelen tän läpi kiukulla, mutta kyllä sua sattu niin paljon, että kyynel oli kokoajan silmäkulmassa. En haluais valittaa, mutta valitan silti, koska tää on niin perseestä. Mulla on ollut jo hetken aikaa yks tv-projekti ja eilen  kuvailtiin aikalailla viimeisiä otoksia. Meinasin aamulla perua jo koko kuvaukset, koska ajattelin etä oksennan, mutta jotenkin sain koottua itseni.

 

IMG_3836Tapahtui toissapäivänä jotain mukavaakin 🙂 Mulla oli jalkahoito, jossa olenkin nyt käynyt säännöllisesti kerran kuussa. Yksi syy siihen on myös, etten saa leikattua itseltäni edes varpaankynsiä. On ihanaa päästä joskus myös itse hemmoteltavaksi <3 Varpaatkin lakattii sairaalaa varten hempeällä vaaleanpunaisella <3

Ehkä tää tästä ja niinkuin olen sanonut: ei sinne kukaan kohtuun kukaan ole jumiin jäänyt, mutta ehkä joku kenellä on samat tuntemukset voi päästä mun fiiliksiin sisälle 🙂 Ja toki eihän mulla ole edes vielä ollut laskettuaika, muta oon vaan niin helvetin käsimätön. Myös varmasti se vaikuttaa, kun sataa kokoajan ja seinät kaatu päälle…

-Odottavan aika on pitkä Umppu

primebody

6 vastausta artikkeliin “Rehellistä mainontaa”

 1. _Tiedän_ niin ton tunteen! Mä kävin kahesti viimeisellä viikolla kylpemässä ja poreissa lillumassa, kunnon tärinää alapäähän 😀 tiedä sitten auttoiko, mutta vauveli syntyi 2 päivää ennen laskettua. Sillon sitä kyllä joka päivä vaan odotti ja odotti..Tsemppiä!

 2. Muistanko oikein et toi sun B-floral paita on XS? Mietin just et minkä koon tilais, S vai XS (kai ne on melkee saman kokoset mut anyway… :D)

 3. Moi Umppu, oon seurannut sun blogia pitkäänkin ja tykkään sun rehellisyydestä, sekä suorapuheisuudesta.
  Asia koskee sitä postaustasi jonka julkaisit 25.6.2015. Onko totta, että kun itse ns putoaa siitä fitnesskuplasta, niin näkee asiat eritavalla? Että näyttääkö Fitnestä harrastavien touhut turhilta ja oudoilta?
  Itse oon sairastanut syömishäiriötä, (anoreksia) vuodesta 2011 ja pari krt ollut osastolla hoidossa. Ongelma on siinä, että tosiaan yritän olla Super terveellinen ruokavalinnoissani ja näyttää hyvältä. Lihominen pelottaa, tai lähinnä normaalipaino, koska olen alipainoinen. En pysty hyväksymään itseni ajatustasolla, jos kuvittelen itseni normaalipainoisena. En edes rehellisesti muista miltä tuntuu olla normaali ruuan suhteen ja miltä fyysinen terveys tuntui. En ole siis mitenkään sairas, mutta usein väsynyt ja ärtynyt, sekä mikään ei kiinnosta. Tarkkailen tietty ruokia ja liikkumisiani, mutta sekin ahdistaa. MItä minun pitäisi tehdä, siis mielestäsi?
  Toivon, että vastaat rehellisesti tyylillesi uskollisena ja avoimesti mitä mieltä olet tästä, sillä arvostaisin sitä todella.
  Kiitos ja voimia sinulle <3 uuden ihmisen odotukseen tähän maailmaan <3<3 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta