Tekeekö lihakset miehestä miehen ja naisesta naisen?

Jaoin eilen facessa Helsinginsanomien artikkelin, josta syntyi ihan mielenkiintoinen keskustelu

Asiantuntijat varoittavat terveydellisestä aikapommista Britanniassa: ”Sadattuhannet käyttävät steroideja”

1305964374866
Kuva: Helsinginsanomat

Artikkelissa kirjoitetaan siitä, kun Englannissa on suuri kasvava muoti-ilmiö varsinkin miesten keskudessa käyttää aineita päästäkseen rantakuntoon (lue artikkeli) . Vaikka tämä fitnessbuumi on valtaamassa koko maailmaa niin onko se itsestään selvyys, että me kaikki naiset ja miehet ihannoimme lihaksia?

Vaikka maailma on todellakin todella pinnallinen paikka nykyään ja elämme kaikenlaisten käsittelyjen kulta-aikaa niin joskus olisi hyvä kuitenkin pysähtyä miettimään sitä todellisuutta. Kaikki mainokset ja kuvat ovat nykypäivänä niin käsiteltyjä, että ne antaa ihmisistä ihan epätodellisen kuvan. Vaikka olet kuinka Jennifer Lopez niin samanlaiset selluliitti ongelmat sinulla on kuin muilla. Miksi meidän pitäisi pyrkiä täysin virheettömyyteen?

real-life-ken-doll-justin-jedlica-wide
Google kuvahaku

Timmiin kroppaan ei ole oikotietä, mutta tilanteessa mulle kaikki tänne heti nyt on tasan kaksi vaihtoehtoa: joko steroidit tai yllä olevassa kuvassa: missä  lihakset on toteutettu imblanteilla. Valehtelisin jos väittäisi, että ulkonäöllä ei ole esimerkiksi parisuhteessa mitään merkitystä, mutta jos se on numero 1 niin veikkaan, että pieleen mennään ja pahasti. Mitä vanhemmaksi itse tulen niin arvostan ihmisissä täysin eri asioita kuten esimerkiksi 20-vuotiaana.

Mua ei sitten kiihota peen vertaa rannalla olevat hihattomilla pousaavat, neulanjälkiä täynnä olevat pumpatut miehet, vaan paljon seksikkäämpiä ovat ne isät pikku lastensa kanssa. Mun mielestä ihmisessä tärkein on se luonne ja oikeesti mitä sielä pään sisällä ja sydämessä  tapahtuu, eikä se pinta. Niinkun eilen kirjoitin facessa, että jos Juuso peilais itseään mua kauemmin, käyttäis itseruskettavaa ja vaikka meikkiä niin vaihtaisin varmaan lukot. Musta se on ihmisenä just täydellinen sellaisena  kun se on, vaikka aina silloin tällöin saatan huomauttaa pikku parransägestä 🙂

IMG_1284Meillä kaikilla on omat virheemme, mutta se jos jokin tekee meistä ainutlaatuisia. Vaikka esimerkikisi raskaus muuttaa naisen vartaloa ja tiedä, että en näytä enään samalta kun ennen niin mua se ei haittaa. Mulla on kuitenkin kohta 2 lasta ja mies kuka rakastaa mua juuri sellaisena kuin olen. Mua rakastetaan ihmisenä eikä miltä minä näytän.

Nämä steroidit on asia, mistä en rehellisesti sanottuna tiedä yhtikäs mitään enkä haluakkaan tietää. Se miksi ne usein liitetään body lajeihin on selvä: ne ovat sielä kaikkien huomattavissa. Vaikka kiellettyjä aineita käytetään varmasti lähes jokaisessa kilpaurheilulajissa, jos niistä on jotain etua niin kehonrakentajista sen huomaa päällepäin. Jos haluaa menestyä se on ainut vaihtoehto ja se on vain hyväksyttävä, mutta sitä en ymmärrä, että joku pumppaa itsensä täyteen kamaa näyttääkseen rannalla hyvältä. Ja tämä on myös yleistynyt naisten keskuudessa, mikä on ainakin omasta mielestäni jotenkin vielä huolestuttavampaa.

Kannattaa aina miettiä miksi jotain asiaa tekee ja onko kyseessä muiden miellyttäminen. Jos niin  suosittelen miettimään uudelleen. Kaikki tässä maailmassa ei ihaile lihaksia 🙂

ByP5p13IEAAqb6d.jpg-large
google kuvahaku
martinschoeller_04032012a
google kuvahaku

Tässä on muutama esimerkki mitä steroidit tekevät esimerkiksi naisten kasvoille. Leukaperät kasvaa ja naama näyttää kun 80-vuotialla. Äänestä ei voi erottaa onko kyseessä mies vai nainen. Ainakaan itse en voi missään tapauksessa sanoa ihailevani tämänlaista näkyä ja en usko että olen ainoa. Isot lihakset on pieni marginaali maailmassa. Voit pilata mahdollisuutesi hankkia lapsia jossain tulevaisuudessa, jota et ehkä mieti juuri silloin. Vaikka kaikki eivät halua perhettä tai lapsia niin ihan yhtälailla voit pilata oman elämäsi tällä touhulla.

-Umppu

 

primebody

4 vastausta artikkeliin “Tekeekö lihakset miehestä miehen ja naisesta naisen?”

  1. Yksi iso asia steroidien käytössä on myös se, että jos hankkii lapsia niin jopa sille lapselle saattaa tulla synnynnäisiä häiriöitä. Olen mm. kuullut että eräs lapsi sai sydänvian juurikin sen takia, että isä oli joskus halunnut olla vahva ja lihaksikas :-))))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta