Onko sinullakin tylsä juhannus?

Mun on pakko sanoa, että olen pettynyt…. Olin jo ihan varma TAAS merkeistä , mutta ei kuitenkaan mitään. Yöt menee supistellessa ja päivällä ollaan täysin oireettomana. Väsymys on aika valtava ja aionkin mennä heti alkuviikosta verikokeisiin katsoon onko mun hemoglobiinille tapahtunut mitään, koska olotila ei ole normaali. Ihan kun mulla olisi narkolepsia, koska nukahtelen ties minne ja aivan täysin sikeään uneen. Meidän piti mennä juhannukseksi mökille, muta sekin taitaa nyt jäädä ja illaski on vielä luvattu sadetta. Juhannus on siitä ihana juhla kun silloin saa rauhoittua. Ei todellakaan ole kiire minnekkään ja saa nauttia hyvästä ruoasta. Painokin oli eilen ennätyslukemissa 78,6 jotenka senkäänpuolesta ei naurata 🙂

IMG_3705

 

Eilen oltiin mun siskon perheen luona grilaamassa ja saunomassa. Mun osa oli jälkkärit ja salaatti. On ihana kun saa ostettua tuoreita marjoja ja niitä onkin hyvä hyödyntää. Toki pakko sanoa, että ne on ihan helvetin kalliita. Jotenkin mulla on hämärä muistikuva omasta lapsuudesta, että niitä sai aivan puoli-ilmaiseksi, mutta nyt kun ostat muutaman pussin on se jo 20e. Nämä valkosuklaa mansikkavartaat on helppo ja hyvä jälkkäri. Mansikat vain varrastikkuihin ja sulatettu sukaa kaadetaan päälle ja koristellaan.

 

IMG_3692 IMG_3702

 

Ylempi kuva kuvastaa omaa näkemystä juhannuksesta, mutta alempi on kai sitten se karu totuus. Hauskuutin itseäni eilen itseäni näillä ehkä meille jopa hyvinkin ajankohtaisilla kuvilla 🙂 Toivottavasti saan edes jollekin hymyn huulille

 

IMG_3685

IMG_3689IMG_3687IMG_3688IMG_3684IMG_3691

Jos kaipaat pientä piristystä niin House of Brandonilla on nyt juhannus ALE ja kaikki tuotteet on  – 20% koodilla JUHANNUS. (ei koske six deuce, drome ja dr denim tuotteita) ale voimassa 19-21.6 jotenka ole nopea.

etusivupikkubanneri_rantacollaasi

 

Hyvää juhannusta kaikille <3 Toivottavasti vauva syntyy tämän viikon aikana -Umppu

primebody

4 vastausta artikkeliin “Onko sinullakin tylsä juhannus?”

  1. Hämärä muistikuva omasta lapsuudesta, että kampaajalla käynti oli ihan puoli-ilmaista…. hei haloo, kaikilla on ne kulut ja kustannukset nousseet.

    • Miten kampaaja liittyy mansikoihin??? Hahahah 🙂 torimyynti on mielestäni verovapaata jos en nyt ihan väärin muista. Tarkoitin lähinnä että rasia mansikoita maksaa saman verran kun pihvi ravintolassa 🙂
      Hyvää juhannusta <3

  2. Älä huoli, itsekin olet kirjoittanut, että kyllä se vauva sieltä kaikilla on ulos tullut! Toki se odottaminen saattaa olla raskasta, mutta vauvalle on parasta olla vatsassa kasvamassa. Tosin itselläni kolmannen lapsen kanssa meni viikoille 42+4 ja sitten käynnistettiin, koska painoarvio oli huikea. Onneksi tuli ”vain” 4,5kg poitsu. Tsemppiä sulle viimeisille metreille! Paras palkinto kärsivällisyydestä on tulossa!

  3. Kaikista rasittavinta on just toi kun joku sanoo ”kyllä se vauva on kaikilta tullut ulos”… Ihanko totta!??? Mun kaverille kätilö oli tokaissut ”kyllä kaikki on ollu tässä samassa tilanteessa ja ei se vauva sinne mahaan jää”…. Mä oisin varmaan tinttassu turpaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta