Nyt se on menoo

Yhteistyössä the Body Shop

 

Kriisi kriisi kriisi: apua…….. nimeltä äitiysloma. No ei tässä ole mitään ihmeellistä verrattuna eiliseen 🙂 Mua taas supisteli koko yön ja vihloi niin perkelesti nivusiin, että en oikein saanut enään nukuttua. Jos se nyt olisi lähellä. Hommat on nyt duunissa tehty ja ei ole mitään sellaista ihmeellistä tekemättä. Koti on tällähtkellä kun pommin jäljiltä ja haluan siivota sen vimosen päälle ennen vauvan tuloa. Vaikka nyt on jo keskiviikko niin musta tuntui, että mullakin oli viikonlopun häistä krapula vaikka tietysti olin autolla. Ehkä siinä oli niin paljon tunnetta mukana ja tiukka aikataulu, joka teki sen, että tänään vasta oon elävien kirjoissa 🙂

Mulla ei ole juurikaan ollut mitään himoja raskauden aikana paitsi yksi: Mojito 🙂 Harvoin kenenkään tekee mieli alkoholia, mutta olisin voinut antaa yhdestä drinkistä jopa toisen jalkani 🙂 Mutta ei hätä ole tämän näköinen, sillä raskaana olevatkin voivat nauttia siitä, sillä The Body Shoppiin on tullut kokonainen sarja nimeltä Mojito 🙂 Virgin Mojito body splash 

31766

31750 31877Bodybutterin löydät TÄÄLTÄ

ja Virgin Mojito Body Sorbetin TÄÄLTÄ 

Olen aina tykännyt Body Shopin vartalotuotteista, mutta nyt niissä on menty aivan uudelle levelille 🙂 Kesällä vartalon ihoa kannattaa muutenkin hoitaa, sillä kaunis kuulas iho mekkojen ja shortsien lyhentyessä luo huolitellun vaikutelman.

Vita-Liberata-114Mun kesän ehdoton suosikki tuote on Vita Liberatan itseruskettava aurinkopuuteri. Näitä on saatavilla PRIMESTÄ. Tuotteen voi laittaa meikkivoiteen päälle, mikä onyleensä se ensimmäinen kysymys. Sävyjä on saatavilla kahta eri väriä. Tuotteesta tulee iholla todella luonnollinen väri.

Itseruskettavia on paljon markkinoilla ja VitaLiberata on niistä ehdottomasti luonnolisin. Toinen suosikkini on ruskettava ja todella kosteuttava naamio. Se laitetaan mielellään illalla kasvoille ja riittää kun aamulla se pyyhkii kasvovedellä pois. Itse olen laiska naamioiden suhteen, koska ne pitää aina pestä joten tämä on siitäkin helppo ja hyvä tuote. kesällä iho tarvitsee myös kasvoihin ektra kosteutusta.

images-76Itseruskettavissa tuotteissa ei kannata pihistellä. Se mikä on halvan ja laadukkaan ero on lähestulkoon aina väri ja haju. VitaLiberata on valmistettu 90%:sti luomuainesosista. Siinä haju on todella mieto verattuna itseruskettaviin yleensä. Tuote levitetään siihen tarkoitetulla levityskintaalla, jolla vältät kamalat ruskeat kämmenet ja raidat ja läikät. Tuotteessa on mukana apuväri, jolloin näät minne sitä olet levittänyt ja se levittyy todella helposti. Saatavilla on voidemaista ja vaahtoa ja koko tämä valikoima on saatavilla PRIMESTÄ

images-74Myös loistotuote iholle on shimmerlotion. Sitä voi laittaa tipan meikkivoiteen sekaan, jolloin ihosta tulee kevyen kuulaan näköinen. Sitä voi myös sekoittaa perus rasvan joukkoon ja laittaa esim sääriin joka tekee kauniin hehkun. Rusketustuotteissa kannattaa muistaa, että liika on liikaa ja uskokaa, että ketään ei viehätä tunkkainen (kuselta) haiseva rusketus.

IMG_3660

Me hengailtiin Vilin kanssa tänään koko päivä. Huomaan että en enää voi kävellä oikeastaan minnekkään, joten vietän varmaan loppuajan kotona, mikä tarkoittaa sitä, että tervetuloa kahville 🙂

IMG_3667 IMG_3668Pääsin myös tänään ihastelemaan tätä uutta sarjaa mikä meille tuli Primeen. Kaikki jotka ovat kiinnostuneita todella ekologisista tuotteista niin tämä sarja on kuin tehty teille

-umppu

primebody

4 vastausta artikkeliin “Nyt se on menoo”

  1. Moikka! En huomannut, että olisit maininnut missään siitä, että tää on mainospostaus 🙂 Sulla ek niinkään Mojiton himoa taida olla… Ehkä enemmän mainosrahojen himoa 😉 Toi on kyllä aivan sairaan ihanan tuoksuinen sarja!! Hyvää äitiyslomaa ja ihanaa kesää!

    • Joo näin on 🙂 määhän saan ainakin miljoonan tästä postauksesta 🙂 🙂 🙂 🙂 ja kyllä mojiton himo on edelleen 🙂 Laitan sule heti kuvan kun sellaisen saan kun olen synnyttänyt……………. huh huh

  2. Voi apua nää sun kommentit mitä saat välillä on kyllä niin huvittavia!
    Onnea synnytykseen, meillä taitaa olla ihan samana päivänä L.A, mukava ollut seurata blogia kun samoja asioita itsellä meneillä ja muutenkin hyviä kirjoituksia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta