Ihminen joka tahtoo keksii keinot. Ihminen joka ei tahdo keksii selitykset.

Apua! Enään yksi päivä jäljellä töitä. Mua jännittää ja pelottaa samaan aikaan. Tuntuu että en ole vielä valmis, vaikka viime yö meni jo hirveissä tuskissa ja supistuksissa. Olen salaa päättänyt synnyttää keskiviikkona 🙂 eli tavalaan enään 2 päivää jäljellä 🙂 Vaikka ulkona ei mikään loisto ilma ole niin onhan se ihanaa, että vihdoin on koittanut kesä ja toppatakin on voinut heittää vaatekaappiin.

IMG_3507 IMG_3508

 

Nämä Maximekot on kyllä olleet mun pelastus ja aion viihtyä niissä koko kesän. Tätä mekkoa pääset ihailemaan TÄÄTÄ  Ainut asia mitä olen edes miettinyt kesässä on että miten suojaan rinnat 🙂 Sen viimekertaisen rintatulehduksen jäljeen vuoraan ne varmasti jollain villapeitolla. Välillä kauhistelen imettäviä äitejä, joilla on hyvinkin antavat kaula-aukot ihan vain siksi, koska pelkään heidän puolesta sitä tulehdusta. Vaikka itse suojelin itseäni ties millä villatuubeilla niin sain sen silti ja se jos jokin on kamala. Kuume nousi muutamassa minutissa 39 asteeseen ja tärisin kuin hullu ja hiki valui noirona kasvoilla. Yö meni kuumavesipullo tissien välissä ja täristen. Se oli kamalaa ja se ei ole mikään leikin aihe.

IMG_3618
Vielä on sentti tilaa, että voi ajaa autoa 🙂

Oon aina ja päivittäin miettinyt kuka nauttii raskaudesta ja mitä hienoa sinä on? Vaaka näyttää kohta 80kg ja hyvä, etä selviät yksin vessa käynnistä. Sukkahousujen laitto vaatii 10 min ja vähintään suihkun sen jälkeen. Talkkia pitää läpsiä joka paikkaan kun hikoilet kun sika 🙂 Mää oon ihan loppu tähän hautomiseen.  Kun huominen on ohi niin todellakin teen kaikeni, että synnytys alkaa, koska olo on niin tukala ja suoraan sanottuna perseestä. Moni sanoo, että näytätpä ihanalta ja ihana maha, mutta en jotenkaan pysty ottamaan sitä positiivisesti vastaan. Keskiviikkona alkaa viikko 39 ja onhan se myönnettävä, että kyllä aika sisulla nämä viimeiset päivät töissä painetaan.

IMG_3524

Hemmottelin hieman itseäni saamallani lahjakortilla. Tämä on sitten maailman paras pussukka, missä on tila myös kännykälle. Edellinen onkin jo varmaan 5 vuotta vanha ja niin nuhjuisen näköinen joten oli jo aikakin. Ja sitten kun olen synnyttänyt tämän lapsen niin olen ansainnut jonkun synnytyslahjan hahahaha 🙂

Postauksen otsikko oli tämän aamun juttu: ihminen joka tahtoo keksii keinot ja ihminen joka ei tahdo keksii selitykset. Tämä oli mielestäni sitten paras lause tänä vuonna. Se kiteyttää mun kaikki tekstit yhteen ja se on juuri se mitä olen koittanut esimerkiksi  näillä työhön liittyvillä asioilla sanoa ja ehkä en vain ole osannut muotoilla sitä oikein. Eli jos oikein jotain haluan niin löydät siihen varmasti keinot kunhan yrität tarpeeksi. Se on ainakin se asia mikä on mua on vienyt tässä elämässä pitkälle ja vie edelleen. Intohimolla on aivan uskomaton voima ja jos sitä on tarpeksi niin sitä ei kukaan voi pysäyttää. Ja kun olen myös useasti puuttunut tähän kommentointiin niin juuri sen koen ”keksii selitykset”.

– Umppu

primebody

6 vastausta artikkeliin “Ihminen joka tahtoo keksii keinot. Ihminen joka ei tahdo keksii selitykset.”

 1. Olen samaa mieltä tuosta, että mitä ihanaa tässä raskaana olossa on?! Minulla ei ole ollut läheskään noin paljon vaivoja, mutta silti tämä heikotus, liitoskivut, hengästyminen ja jopa niinkin rankka asia kuin kaupungilla kävelyn vaikeus ottaa päähän ihan huolella. Entinen energinen, jaksava ja voimakas kroppa on vaihtunut tähän möhköön, enkä ole tästä liiemmin osannut nauttia. Onneksi vauva on itselläkin pian sylissä eli siellä missä kuuluukin, pois minun sisuksistani painamasta. Tsemppiä hirveästi sinulle loppuaikaan ja voimia synnytykseen, toivotaan että edessä siintävä tuhiseva pieni palkinto auttaa unohtamaan tämän tukaluuden nanosekunneissa 🙂 <3

  • Ihanaa että joku muukin on samaa mieltä 🙂 joo todella odotan sitä palkintoa <3 on tää hautominen sen verran väsynyttä hommaa! Voimia sinne kans <3

 2. Minä olen kyllä nauttinut! Ihan itsekin ihmettelen miten mukavaa raskaus on ollut. Toki nyt jommalttamattomana toivon että vauva tajuaisi syntyä vaikka ensi viikolla. 🙂
  Keskeisiä tekijöitä mun miellyttävään raskausaikaan on olleet se että oon pystyny urheileen loppuun asti, joten ei ole tullut kilojakaan kuin nimeksi, ja nekin mahaan ja rintoihin.

  Toivottavasti päästään pian synnyttämään!

  • Ihanaa jos sulla on mennyt kaikki hyvin <3 ehkä se yks syy onkin just se urheilu mitä ilman oon joutunut olemaan

 3. Niin samaa mieltä kanssasi raskaudesta! Viimeiset kuukaudet on todellakin tuota hautomista ja kamalaa kun kaikki normi asiat vaihtuu suorittamiseksi!! Mutta se hautomisen tulos on sitten sen arvoinen!
  Ihana lukea sun blogia! Tykkään rehellisestä,suorasta ja kaunistelemattomasta tavastasi kirjoittaa!!
  Ihanaa kesää sinulle ja perheellesi!! Tsemppiä keskiviikkoon;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta