Pientä pimppa huumoria……. ei herkkänahkaisille

Eilen vietin ansaittua vapaapäivää ja olinkin aivan yksin kotona. Juuso oli polttareissa Tallinnassa ja Vili mökillä ja sain aivan rauhassa loikoilla ja torkkua sängyssä. Kävin suihkussa ja otin päiväunet. Siivosin pahimmat pois alta  ja  otin toiset. Väsyttää aika paljon ja kun nukkumiseen on tilaisuus niin en kyllä estele. Mutta mitäs sitten tapahtuikaan? Mut yllätettiin täysin ja meille lappas joukko mun ystäviä viettämään babyshowereita 🙂

IMG_3422 IMG_3424

 

Oon aina inhonnut yllätyksiä. En tiedä miksi, ehkä syy on se että tilanne ei o mun hallinnassa ja mulla ei oo aina tarvittavia tavaroita mukana, koska jotenkin haluan aina kontroloida kaiken 🙂 Täällä mää köllöttelin suihkunraikkaana mun batman housuilla 🙂 🙂 Titetenkin olisin halunnut olla meikattuna ja laitettuna ja koti tiptop, mutta niin ei nyt käynyt. Onneksi kaikki oli tuttuja ja ovat käyneet meillä sotkuisessakin kodissa  <3 Tämä yllätys oli kyllä kuitenkin loppujenlopuksi  positiivinen, vaikka olin moneen kertaan toitottanut, että nimenomaan en halua mitään vauvakutsuja. Mun painajanen on se kipsimaha mitä taas rakas siskoni yritti toistamiseen mulle kaupata, mutta en edelleenkään suostunut.

 

IMG_3419 IMG_3423 IMG_3425 IMG_3427

Oli kyllä mahtavaa saada kaikki ystävät koolle samaan aikaan ja varsinkaan kun en ole ehtinyt oikein ketään näkemään. Sain aivan mahtavia lahjoja vaikka paras lahja oli kyllä ehdottomasti vieraat. Huomaan, että moni asia on täysin muuttunut siitä kun Vili on ollut pieni. Olin aivan pihalla muutamista lahjoista ja olikin pakko kysyä: mikä tää on 🙂 Kaikki trendit on muuttuneet ja asiat kehittyneet hyvinkin paljon. Nyt mulla on myös vaununsuojus, ettei ötökät pääse vavelia häiritsemään ja se on samaa merkkiä kun TIETTY Kim Kardashianilla 🙂 Ilman sitä ei voi elää <3 Pakko myöntää, että se on hieman kätevämpi kun harso pyykkipojilla, mitä ennen käytettiin.

On kyllä kiitollista omistaa joukko ystäviä ja oon niin onnellinen jokaisesta. Ihanaa kun pääsitte paikalle mun ”ei” toivottuihin juhliin <3 ja jaksoitte järjestää mulle tän kaiken. Tarjottavat olivat myös mitä mahtavimmat ja kakku kruunasi kyllä kaiken 🙂 🙂 🙂 🙂 Rahellinen pimppakakku 🙂

IMG_3421

 

Kun juhlista toivuttiin niin mun aika oli jälleen päiväunien 🙂 Voi olla että kärsin nyt raudanpuutteesta, koska mun hemoglobiini on siinä sadan vähän alle ja siksi olen niin väsynyt. Mulla on hg aina ollut todella matala ja Vilistä se laski alimilleen 92. Käyn varmaan hakemassa rautaa ja katson auttaako se yhtään asiaan.

IMG_3438

Pyysin Juuson tuomaan laivalta mun yhtä lempi tuoksua Chanelin Mademoisellea……. Sanoin, että ota mahdollisimman isopullo niin Koskinen täräytti ihan tollasen 7,5ml pikkupullon… Luulin alkuun , että se oli vitsi, muta pullo oli maksanut 100e 🙂 Hieman selvitettyä asiaa niin ymmärsin että kysessää oli pelkkä parfum, mikä on tuoksuista kaikista tiivistetyintä, eli sitä laitetaan vain tippa. Eau de parfum on paljon laimeampaa, vaikka sekin on jo aika tujua. Itsehän tykkään suihkia aika paljonkin hajuvettä niin joudun opettelemaan ihan uuden tekniikan 🙂 Mutta mitä tästä opimme: anna tarkemmat ohjeet ja millilitrat mukaan ensi kerralla 🙂

Me ollaan puuhasteltu Vilin kanssa koko päivä ja sovittiinkin, että se on äidille kesätöissä koko kesän, koska lelu toiveita oli muutama niin ne on sitten palkkana kun ”hommia” on vähän tehty. Siivottiin meidän ulkovarasto, joka on ollut aivan kamala romuläjä, minne on vain tungettu tavaraa. Vihaan muutenkin sellaisia kötöksiä mitkä ovat vaan romua täynnä. Mulla riittää ideoita tänne kotiin ja vaikka hetki sitten mua piinasi kamala asuntokuume niin nyt olen ehkä hieman rauhoittunut sen suhteen. Ehkä kuitenkin kaipaisin sitä omaa unelma asuntoa, eli omakotitaloa <3 jossain vaiheessa.

11110452_10153100917774118_5756054146792244931_n

Me ollaan täällä jo ihan valmiina vauvan kanssa ja odotellaan synnytystä. Tällä viikolla alkoi rv.37. On ollut ihana nauttia koko päivän auringosta ja lämmöstä ja vielä meillä olisi edessä paviljongin pystyttäminen. Mun kesän ehdottomasti ykkös suosikki vaatteet on maximekot.

11403507_10153100918019118_3450223299620453_nTämän mekko on tietysti House of Brandonilta ja mekkoon pääset TÄÄLTÄ hinta on vain 17,95e. Itselläni on nyt vatsan kanssa koko M ja se ei tunnu mitenkään puristavalta.

etusivupikkubanneri_rantacollaasiOn mahtavaa kun tulee kesä ja saa taas pukeutua kevyemmin. Tässä muutama idea kesätyylin luomiseen. Muistathan, että House of Brandonissa on vuorokauden toimitus ja vaatteet tulevat siis todella nopeasti kotiin.  (yhteistyössä HOB)

Ray-banit Täältä 

Bikinit Täältä

Converset Täältä

Laukku Täältä

Huivi Täältä

-Umppu

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Pientä pimppa huumoria……. ei herkkänahkaisille”

  1. Hahaa! 😀 itselläni on rv34 ja ajattelin olevani ainut ihminen kuka hamstraa maximekkoja kaapin täyteen! Ne on vaan niin hyviä just nyt kun sinne voi sulloa pallomahan kanssa eikä kiristä tai purista mistään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta