Oli lähellä etten joutunut jäämään Turkiin… säännöt on säännöt

Ihana loma takana ja ihania muistoja. Vielä jaksan muutaman viikon töissä ja sitten jään mammalomalle. Mieli on levännyt ja pää on täynnä uusia ideoita. Kroppa on saanut levätä ja olen nukkunut kaikki univelat pois. Olo on kerrassaan mainio ja olen valmis taas menemään hyvillä mielin takaisin töihin <3

IMG_3048 IMG_3067 IMG_3088

 

Pakko sanoa, että rakastan lomia ja ne on mulle lomia silloin kuin herään auringosta ja valun hikeä rantatuolissa.

Nyt on raskausviikkoja 34 ja eihän se kotiinpaluu mennyt ihan kun Strömsöössä… Ensin laukkujen läpivalaisussa jouduin oikein todelliseen syyniin, että akka kävi kopeloiden ihan persvakoo myöden kaikki paikat läpi ja jouduin hirveeseen tenttiin onko sinun mahassasi vauva 🙂 Olin ehkä hieman ihmeissäni, mutta siinävaiheessa mua ei naurattanut, koska mietin vain vielä pahempaa tutkimusta 🙂 kumihanskoilla pyllistyksen kera 🙂 Minkä kuitenkin vältin.

Kun pääsin siitä ja olimme nousemassa koneeseen kysyi virkailija hymyillen how many weeks ja mää idioottina vastasin Englanniks että yes we have been one week in Alanya……. pommi……. Tietenkin se tarkoitti raskausviikkoja…. No vaikka netissä lukee tämän lentoyhtiön sivuilla, että viikolla 34 voi lentää niin heille se ei käynyt ja he sanoivat, että maksimissaan 2kk ennen laskettua aikaa… Onneksi mulla oli lääkärintodistus, mutta silläkään ei heidän mielestä tehnyt mitään, koska todistus olisi pitänyt olla alle viikon vanha, eli käytännössä mun olis varmaan pitänyt käydä sielä uudelleen lääkärissä… Koitin vain hymyillä kauniisti ja esittää että muahan ei sitten yhtään jännitä. Päästiin viimeisenä koneeseen ja meidän vietiin jotain erikoisreittiä ja lentäjälle annettiin lappu allekirjoitettavaks missä oli mun nimi ja varmaan luki että oalla vastuulla 🙂 …. Loppu hyvin kaikki hyvin.

IMG_3087IMG_3072

 

Tuliaisena toin mukavat maksaläiskät, jotka eivät ole koskaan ollut näin pahat, mutta toki en ole ollut raskaana näin lämpimässäkään ja näin lopussa. Onneksi ne saa meikillä nätisti piiloon ja uskon, että ne siitä hälvenee. Tämäkin on tavallaan normaalia odottavalle ja tälläkertaa säilyin ilman mustia maksaläikkäviiksiä.

IMG_3050 IMG_3069 IMG_3073 IMG_3078

 

Musta on jo hauska pilailla tällä mun kropallani ja nauroin näille mun uusille shortseille 🙂  Tänään mua on supistellut aika paljon ja koitan nyt illan ottaa vaan ihan reenosti. Matkalaukut on purettu ja kolmas koneellinen pyykkiä on hurisemassa. Oon todennut, että jos sitä ei tee heti niin ne matkalaukut junnaa pari viikko keskellä lattiaa 🙂

 

IMG_3093 IMG_3097 IMG_3109

Paluu Suomeen oli perinteinen ja sujui vesisateen merkeissä 🙂 Onneksi huomiselle on luvattu lämmintä ilmaa ja ihana Kepa siskontyttökin piipahti jo kylässä

-Umppu

primebody

12 vastausta artikkeliin “Oli lähellä etten joutunut jäämään Turkiin… säännöt on säännöt”

 1. Just tänää mietin, ku sun instakuvaa katoin, et mitenhä ton lentämisen laita 😀 Et pääsekköhä takasi, ku sun masu alkaa ole jo aika iso. <3. Mun kaveri on kans 30 viikolla ja olivat nyt viikon Alanyassa, tänää just tulivat pois. Lienevätkö samalla lennollaki ku te. 🙂

  • Voi ollakkin, että on tullut, mutta hän ei ollut niin ”huomaamaton” kun mää niin en ehkä kiinnittänyt huomioo hahaha 🙂

 2. Hei! Käytätkö mitä meikkivoidetta yms muita pohjustustuotteita kun sulla aina niin kaunis iho ja noin hyvin peittyy pigmenttiläiskät?:)

 3. Hei!
  Hiljaisena blogisi seuraajana kysyn niistä sun maksaläiskäviiksistä 🙂 Mulle nimittäin tuli sellaiset kun olin raskaana viime kesänä. Synnytin siis syyskuussa ja heinäkuussa olin ulkomailla ja olihan Suomen kesäkin viime vuonna aurinkoinen. Sain siis sen seurauksena ”viikset”, joita minulla ei aikaisemmin ole ollut. Nyt huomaan, kun aurinko on alkanut paistamaan, niin ne tummuvat taas!!
  Huoh, kysynkin siis, että kuinka nopeasti sun viikset vaalenivat?
  Hyvää loppuodotusta!

  • niihin auttaa mikroneulaus esimerkikisi, mutta uskon että juuri tämä raskaus on se suurin syyllinen 🙂 hormooneille ei voi mitään eikä kehon muutoksille 🙂

  • Niin, kyllä raskaus ja hormonit. Minullekin tuli ne viikset raskauden aikana. Mutta nyt en enää ole raskaana ja yllätyin, että ne viikset näkyvät taas 🙂 Synnytyksestä kohta 9 kk.

  • Mulla on lapsen saannin jälkeen tullut joka kesä läikkiä. Välillä vähän himmeempinä, mutta kesän jälkeen ne aina katoaa 🙂

 4. Tuo shortsikuva! En kestä!

  Noiden maksaläiskien meikkaaminen piiloon kiinnostais mua, noin postausideana. Oon ihan kade tuosta rusketuksesta, ite just katoin, että alkaa olla jo niin harmaanvalkoinen naama, että mikään määrä meikkiä ei tätä piristä. Mulle muuten tulee sun kasvoista tulee mieleen maksaläiskien sijaan savipuoli-ihottuma, vaikka sen ei kyllä pitäis kasvoihin helposti iskeä. Mutta sanon sen silti ääneen tässä, jos jollekin on vieras juttu, vaikka onki tosi tavallinen.

  Toivottavasti toitte kesän mukananne tänne ja päästään nauttimaan kohta lämmöstä täälläkin!

  • Moikka. Mulle tulee nää läikät aina joka kesä samaan kohtaan nyt vaan tummempana ja katoaa rusketuksen mukana, joten en usko että se on mikään ihottuma. Toki en ole kyllä koskaan kuullut ede moisesta 🙂 Ei niiden meikkaamisessa oo oikein mitään ihmeellistä kunhan on vaan kunnooliset pohjatuotteet ja tarpeeksi sisältäviä pigmenttejä olevat tuotteet. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta