Onko mehua terveellistä juoda? Kuvings on ratkaisu siihen

IMG_2261

 

Olemme nyt tehneet kotona jo hetken aikaa erilaisa mehuja ja pakko sanoa, että tämä  pesee kaikki laitteet ihan mennen tullen. Slow Juicer saapui taloon.

Slow juicerin idea on siinä, että se jauhaa hedelmät ja vihannekset – päinvastoin kuin perinteisessä mehulingossa, jossa on terät ja laite linkoaa mehun irti raaka-aineista, jolloin mehu pääsee hapettumaan enemmän. Slow juicerin avulla mehu hapettuu mahdollisimman vähän, ja se takaa näin ollen parhaan mahdollisen mehulaadun, säilyttäen suurimman osan ravintoaineista ja entsyymeistä ehjänä. Syötät vain hedelmät ja vihannekset laitteeseen, ja mehu on hetkessä valmista.

140506_Witt_Juicetest2_FIN_gallery

Tämä ei ole linko joka rikkoo hedelmät ja vihannekset. Jos ne rikkoutuvat niin ne happanee samantien ja vitamiinit ja antioksidantit sekä raaka-aineet erkaantuu toisistaan. Mehupuristimella puristat tuotteista kaikki mehut ja vitamiinit, happaminen ei tapahdu ja mehua voi säilyttää jopa 3 vuorokautta jääkaapissa suljetussa kannussa. Myös määrällisesti sinun tarvitsee laittaa noin 50-70% vähemmän hedelmiä, vihanneksia ja marjoja kun linkoon. Sinun on myös mahdollisuus saada tämä itsellesi.

Blogini lukijoille luvassa on saatavilla puristin huippuhintaan :

Tämän tuoremehupuristimen voit ostaa TÄÄLTÄ  Lisää tuote koriin ja laita koriin alenus koodi: ALEJUICEPRESSO ja koodi on voimassa 31.5 asti. Laite on todella hintansa väärti ja en ole ainakaan itse maistanut koskaan niin herkullista ja terveellistä mehua, mitä laitteella saa.

IMG_2800 IMG_2801 IMG_2802 IMG_2804

Nämä mehut ovat niin suoper hyviä ja ne säilyy jääkapissa suljetussa kannussa, joten mehua voi tehdä kerralla reilummin. Olen testannut erilaisia puristimia, mutta tämä kyllä vie ehdottomasti voiton. Ohjeissa on hyvin selkeästi milainen määrä riittää hedelmiä tai vihanneksia ja kuinka monta lasillista mehua siitä tulee. Mehuun jää kaikki ravintoaineet. Toki jos haluaa:  tällä laitteella saa hyvän  sosekeiton ainekset sekoittamalla mehun ja ”rippeet”keskenään.

Marrkinoiden laadukkain mehupuristin. Witt by Kuvings slow juicer mehupuristin puristaa kokonaiset hedelmät ja vihannekset, joten nyt voit valmistaa mehua pilkkomatta aineksia lainkaan. Idea on siinä, että se  puristaa mehun irti hedelmistä ja vihanneksista– päinvastoin kuin perinteisessä mehulingossa, jossa on terät ja laite linkoavat mehun irti raaka-aineista, jolloin mehu pääsee hapettumaan enemmän ja tärkeät ravintoaineet tuhoutuvat. Slow juicerin matalakierrosmoottorin (60 rpm) ja tehokkaan puristinruuvin ansiosta mehu hapettuu mahdollisimman vähän, mikä takaa parhaan mahdollisen mehulaadun säilyttäen suurimman osan vihannesten ja hedelmien ravintoaineista ja entsyymeistä. Puhumattakaan siitä, että saat raaka-aineista irti puhdasta mehua merkittävästi enemmän kuin perinteisellä mehulingolla. Kuvings slow juicer on huippulaadukas tapa varmistaa elintärkeiden ravintoaineiden riittävä saanti.

Tehokas, laadukas ja hiljainen induktiomoottori -äänitaso vain 40-50 db

Takuu 2 vuotta, moottoritakuu 5 vuotta

Laitan vielä lisää kuvia tulemaan, kun pääsen Suomen kamaralle. Suosittelen tätä ehdottomasti ja kun ajatellaan, että kesä on tulossa niin kuinka hyvää on puristaa vaikkapa marjoista mehu samantien. Tämä sopii myös loistavasti meille, koska Juuso ei syö vihanneksia ja niitä voi salaa upottaa joukkoon hänenen huomaamattaan

-Umppu

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Onko mehua terveellistä juoda? Kuvings on ratkaisu siihen”

  1. Ei kannata ostaa kuwinssia. Suomesssa myydään juicereiden kuningasta eli Huromia. Itsellä ollut Hurom jo 3 vuotta ja parasta mitä sillä saralla on. SSJ.fi myy suomessa ja heiltä saa myös vinkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta