Kun sitä vaan syttyy johonkin ja olo on vapaa <3

Lauantai päivä <3 Kello on vasta 7 aamulla ja muut nukkuu. Mua ei väsytä enään. Oon kaksi päivää levännyt oikein kunnolla ja torkkunut pitkin päivää miten sattuu. On hassua kuinka väsymyksen huomaa nin selvästi ihmis kehosta. Mun silmäpussit on kadonnut lähes kokonaan ja näkisittepä mun jalat 🙂 On hieno nähdä oma nilkka kuukausien jälkeen ja ihmisen jalkaa muistuttava jalka sen sijaan kun Suomessa se yli 40cm oleva paksu muodoton nestepohje. Parantuminen on siis alkanut 🙂 sisäisesti ja ulkoisesti. On onnellisuutta herätä aamulla ilman kelloa ja kiirettä ja kun tiedostat ettei tänään tarvitse tehdä mitään jos ei huvita.

IMG_2863 IMG_2864 IMG_2866

 

Meillä on tässä hotelila ihan loistava palvelu ja ruokaa on riittämiin. Eilen laiskotti sen verran, että pyörähdimme kaupungilla ja palattiin tänne illalliselle. Hotelilla oli järjestetty ohjelmaa, mitä seurattiin syömingin yhteydessä. Ei ehkä meidän juttu, mutta ei se myöskään haitannut. Oon kova käyttämäään aurinkorasvaa, mutta kärväytin polveni. Ei oo ennen sitäkään tullut kokeiltua 🙂 tänään onkin vedetty koko kroppa 50:llä vaikka sitä oli jo eilenkin. Ehkä ne on taas ne hormoot hahaha

 

IMG_2881 IMG_2882 IMG_2889

 

Perheen yhdessäolo aika on korvaamatonta ja näillä lomilla se on aivan uskomattoman mahtavaa <3 Saamme upeita muistoja ja kaikki on hyvällä tuulella. Oonkin usein kirjoittanut, että käytän kaiken ylimääräisen rahan matkusteluun ja unohdan ne hienot autot ja käsilaukut. Niihin ei voi tätä laatuaikaa verrata. Vietettiin rannalla tänään koko päivä. Lämpötila nousee joka päivä ja huomiseksi on luvattu jo yli 30 astetta. Rakastan kuumuutta enkä valita <3 Ruoka on loistavaa ja tuoretta ja niin maukasta. Kun jalkoihin alkaa painaan niin aina voi liikkua taksilla, koska se maksaa muutaman hassun euron.

 

IMG_2915 IMG_2916 IMG_2917 IMG_2930 IMG_2923 IMG_2932 IMG_2931 IMG_2929

Kerättin Vilin kanssa jo perinteeksi muodostuneita aarteita 🙂 Meillä on iso kivikokoelma kotona, minkä olen luvannut laittaa (joskus) meidän tulevaan akvaarioon. On se hieno nähdä se rieumu lapsen silmissä <3 Pakko sanoa, että rakastan mun elämää just nyt

 

Olethan muistanut osallistua Livboxin arvontaan? Boxi arvotaan huomenna joten vielä ehtii. Postaukseen jossa arvontaon  pääset TÄÄLTÄ  Voit myös tilata itsellesi livboxin alennettuun hintaan TÄÄLTÄ käytä koodia primebody ja boxi on sinun 13,90e 🙂 Mulla on täällä reissussa mun oma boxini ja suurinosa tuotteista on tullut hyötykäyttöön.

 

 

IMG_2794

 

IMG_2756Tänä viikonloppuna käydään fitneksen EM-kilpailut Santasusannassa, missä on suuri joukku Suomalaisia kilpailemassa. Toivotan kaikille super paljon onnea matkaan. Biancaneve on myös sielä edustettuna ja muistin virkistykseksi nämä B-foral uutuudet on nyt saatavilla verkkokaupoista. Koodilla UMPPU2015 saat -10% alennusta http://www.biancaneve.fi

-Umppu

 

primebody

2 vastausta artikkeliin “Kun sitä vaan syttyy johonkin ja olo on vapaa <3”

  1. Hei

    Mites syöminen siellä reissun päällä nyt kun olet raskaana? Vältteletkö jotain vai voiko siellä ihan vapaasti syödä mitä vaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta