Kun raskaus ei ole enään kivaa ja huumori loppuu………. mutta onneks oon lomalla

IMG_2826 IMG_2828

Viime yönä lähdettiin koko porukka Turkiin Alanyaan. Niinkuin olen jo moneen kertaan kirjoittanut kuinka väsynyt ja loppu oon ollut niin lomalla oli aivan täydellinen ajoitus. Suomeen on luvattu sadetta koko viikoksi ja tänne 28´c ja  täyttä aurinkoa. Tällähetkellä raskaudessa mennään jo aika loppusuoralla ja raskausviikoissa menään nyt lukemissa 33. Ensi viikko on vimeinen kun saa enää lentää. Toki kotimaan lentoja saa lentää vielä todella myöhään, mutta näitä yhtään pidempiä. Tää olo on ihan perseestä ja samoin kaikki sen tuomat vaivat, joita en kaunistele sitten yhtään.

Lento oli todella ärsyttävä, koska et voi liikku minnekkään, koska maha on tiellä. Et saa laukusta tavaroita, koska maha estää senkin 🙂 Vaikka olikin tukisukat jalassa niin auta armias kun otin ne pois… Kesti ehkä 20 min kun koko neste kertymä laskeutui ja levisi polvesta alaspäin. Varpaat oli kuin pariisinperunat ja jumalauta niitä pakotti. Nauroin kun kuulin, että jollain oli neste mennyt kantapohjiin, mutta en naura enään, koska sain kokea senkin tänään 🙂 hyvä etten kaatunut omilla jaloillani, koska niillä pystyi keinumaan.  Olen silti niin onnellinen, että oon lomalla ja saan todella olla ne jalat kohti kattoa ja rentoutua. Kun pääsimme itse kohteeseen olin aivan myyty. Ihana hotelli, mahtava ruoka ja paahtava aurinko <3 Voiko enempäää toivoa?

 

IMG_2832 IMG_2852 IMG_2837 IMG_2839 IMG_2845

Altaalla makoilu olikin ainut asia, missä en kokenut mitään ongelmaa tänään 🙂 Kun painoa on tullut paljon ja pituutta ei ole, niin kaikki keskittyy keskivartaloon. Kun koitat liikkua on se lähes täysin mahdotonta. Kun lähdimme kaupungille niin onneksi otin kotoa talkin mukaan ja kyllä luit täysin oikein. Jos aion liikkua on mun talkattava joka saakelin uloke mitä omistan. Sisäreidet tulee muuten palohaavoille puhumattakaan näistä utareista…Oon jo useamman kuukauden miettinyt, että kuka helvetin hullu haluaa isot rinnat?????? Talkkia kuluu purkki tolkulla.

Meinasin kuolla tonne kadulle kun en vaan enää jaksanut kävellä ja mun jalat tursuaa ulos kengistä. Te ette usko kuinka mää odotan sitä vauvaa tän kärsimyksen jälkeen 🙂 ja sitä että tää loppuu. Kivut vain pahenee ja nämä liitoskivut on jotain sanoinkuvailemmatoman kamalaa..

IMG_2840 IMG_2843 IMG_2855

 

Ainut milloin otan aurinkoa on oikeastaan etelässä, koska muuten en ehdi niin mitenkä sattukin vielä, että en toki ekana päivän ruskettunut, mutta mun navasta puolet muutui täysin paskan ruseeks hahahaha. Vielä kun sitä komistaa kaunis arpi niin sitähän ei voi olla huomaamatta 🙂 Raskaus ja sen tuomat ihanuudet alkaa jo koetteleen munkin huumoria. Huomenna saan varmaan ne tutut ja turvalliset maksaläiskä viikset 🙂 Jos mun ei tarvis olla raskaana nii mulla olis lapsia ja paljon ja tähän väliin hatun nosto lestaadiolaisille, mutta jotenkin muistin taas kuinka ihanaa se on. Vaikka moni koittaa mua lohdutaa ja kuulen kauniita sanoja mun vatsasta niin mun mieltä ne ei sitten lämmitä yhtään. Oon totaalisen loppu tähän hautomiseen ja painon nousuun. Ei oo enään kun pari kiloa Vilin synnyntyspainoon, mutta uskon, että nyt jopa 80kg menee rikki 🙂

 

 

IMG_2848 IMG_2856

 

Nyt nukun yön hyvin ja koitan nollata ajatukset ja unohtaa että olen raskaana 🙂

-Umppu

primebody

15 vastausta artikkeliin “Kun raskaus ei ole enään kivaa ja huumori loppuu………. mutta onneks oon lomalla”

 1. Ota ny rennosti vaan ja makaa sillä petillä niin pysyt yhtenä kappaleena vielä loman ajan 🙂 Auttaisko altaassa oleskelu niin olis kevyempi olla ja samalla helpottaa turvotusta?

 2. Tsemppiä! Toivottavasti löydät helpotusta ja saat lepäiltyä lomalla! Nuo maksaläiskäviikset olivat munkin riesana viime kesänä, ne oli kauheat! Onko sulla vinkkiä niiden vaalennukseen/peittämiseen? Olisin erittäin kiitollinen vinkeistä! Pelkään jo etukäteen niiden putkahtamista…

  • Itse käytän kasvoissa 50 kerrointa, mikä on nimenomaan tarkoitettu suojaamaan nitä, muta se ei vaan aina toimi mun kohdalla 🙂

 3. Tiedän kyllä niin tuon tunteen! Yöh! Itsestä välillä tuntui, että tekis mieli peruuttaa koko vauvan tulo. Varmasti on vaikea koittaa nauttia olostaan, mutta ehkä aurinko ja loma sentään piristää mieltä vaikkei oloon autakkaan. Kaikki kärsimys onneksi palkitaan 🙂 Tsemppiä loppuun!

 4. Tsemppiä! Hienosti kuitenkin jaksat vetää, vaikka paljon on vaivoja. Onneksi ”palkinto” on sitten aivan ihana oma pikku nyytti kainalossa 🙂

 5. Iselläni napa muuttui myös ihan ruskeaksi ja ylähuulen yläpuolella oli kuin suklaakastiketta!
  Osaatko sanoa, mikä tuota painoa nostaa niin hurjasti? Tuskin kuitenkaan syömistä on niin kovasti kiinni.
  Kovasti tsemppiä! Enää muutama hassu viikko, ja sitten jo mietit, että ”miksen tajunnu nauttia!” Niin hullua se on.

 6. Voi apua 😀 Pari kertaa oli pakko naurahtaa vaikka voin vaan kuvitella todellisen tuskan! Hauskasti kirjoitettu teksti! Ei tässä taida auttaa lohdutuksen sanat joten hurjasti tsemppiä nyt vaan! 🙂

 7. Tää sun blogi on mahtava! Nauroin kippurassa näille sun jutuille vaikka ne inhottavia onkin 😀 Kiva ku kerrot justiin niinku asiat on, etkä hienostele! Oot huippu! Tsemppiä viimesille viikoille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta