Kauneutta laatikossa ja omat suosikkini

Oletteko koskaan kuullut LivBoxixta? LivBox on yllätys, jonka sisältöä et tiedä etukäteen, mutta mikä tuo varmasti hymyn huulillesi. Itse sain postissa tänään omani ja nyt myös sinulla on mahdolisuus hankkia ja jopa voittaa itsellesi oma LivBox. Laitetaan siis pieni kilpailu käyntiin 🙂 Jätä kommentti minkä tuotteen haluaisit boxista löytää ja  kesäkuun boxi voi olla sinun <3 Muista jättä oikea s-postisi 🙂 https://www.livbox.fi tuolta voit  myös tilata oman boxin alennuskoodilla primebody hintaan 13,90. 50 nopeinta saa lunastettua boxin itselleen.

Koodilla saa alennuksen joko jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boxista tai kolmen kuukauden määräaikaistilauksesta.

IMG_2794

 

Kesäkuun boxista voin paljastaa, että sen voi hyvin ottaa mukaan treenikassiin, mökille kun reissuunkin 🙂 Brändeistä sielä tulee olemaan tuotteita mm.Lumenelta, Bernard Cassierilta, L´Occitanelta. (postaus on toteutettu yhteistyössä Liv Boxin kanssa).

 

IMG_2793 IMG_2795

Tässä boxissa mikä minulla on käsissäni, oli tuotteita mm Lumenelta. Heleyttävä BB-vartalovoide, mikä sopii koko vartalolle. Dovelta body washia, Max Factorilta huulikynä, Nivealta kookos huulirasva, kynsitarratja viilennysvesi. Osa on matkakoossa ja se onkin hyvä tapa testailla uutuuksia.

 

IMG_2598

Meiltä Primestä on nyt saatavilla Hammasvalkaisuliuskoja hintaan 34e. Liuskoja on paketissa 14 kpl ja ne on tarkoitus käyttää peräkkäisinä päivinä. Yksi paketti on yksi valkaisu. Tämä on helppo ja hellävarainen kotona tehtävä toimenpide. Itse aloitin eilen ja nyt onkin sitten vielä 13 päivää edessä. Mulle on tehty yhteensä 3 hammasvalkaisua ja näillä pystyy hyvin ylläpitämään tuloksia. Nyt kun en enään polta enkä juurikaan juo kahvia niin hampaat eivät tummennukkaan samaan tahtiin.

IMG_2781

 

Otin eilen myös käyttöön VitaLiberatalta kosteuttavan asteittain päivettävän naamion. Iho oli aamulla todlla hyvän tuntuinen ja kasvoilla oli terve väri. Tämän tuottee kanssa ei tarvitse pelätä, että iho tummuisi liikaa. Sävy on todella luonnollinen.

 

IMG_2789

 

Lisäksi kun jakoihin ylettyminenkin pelkästään tuottaa hankaluuksia saati niiden hoito niin sain synttärilahjaksi maailman parhaan tuotteen. Tämä pelastaa mun jalat, jotka ovat todella kovalla koetuksella seisomatyöstäni ja siitä, että pidän jatkuvasti kenkiä jalassa

 

IMG_2740Nyt alkaa olemaan jo hoppu pakkaamaan, sillä ei ole enään kauaa kun lähdetään reissuun <3

-Umppu

primebody

64 vastausta artikkeliin “Kauneutta laatikossa ja omat suosikkini”

 1. Itse haluaisin löytää boxista testereitä kesätuoksuista. Saisi niitä rauhassa testailla arjessa ja päättää rauhassa minkä niistä hankkii 🙂

 2. Olisi mukavaa jos boxista löytyisi joku erittäin hyvä ja tehokas jalkavoide. Tai talkki olis kanssa kiva niin saisi jalat pysymään kuivana kesähelteillä XD

 3. Olisi kiva jos boxista löytyisi jotain aurinkotuotteita. Joko ruskettavia tai ihan rasvoja 🙂 niillä on kesällä tarvetta.

 4. Pieniä huulipunia, niitä olis kiva testata kotona. Myös kaikenlaiset kosteusvoiteet on mukavia kokeilla, mistä oma iho tykkää. Herkullisen tuoksuiset huulirasvat on ihania ja noi valkaisuliuskat kelpais 😀 Toisin sanoen taidan pitää kaikesta kosmetiikasta ja testaustuotteista!

 5. Oon aina himoinnu livboxia, mutta en oo raaskinu laittaa tilaukseen kun jäisin koukkuun ikuisesti… 😀 mutta vastaus kyssäriin, lorealin se uus kakspäinen ripsari olis ihana! tai joku kosteuttava silmänympärysvoide 🙂

 6. Jotain ihanaa kesäistä! Raikkaan tuoksuinen suihkusaippua tai kosteusvoide, ehkä aurinkorasvaa tai joku huulipuna tai -rasva.

 7. Pikkuhiljaa oon alkanut pohtia, pitäiskö näin 21-vuotiaana alkaa käyttää silmänympärysvoidetta. Sitä siis! Myös uudistunut ACO:n ihonhoitosarja vaikuttaa ihanalta!

 8. Kyllähän sitä ottais vastaan mitä vaan, mutta tosiaan näin kesän korvalla hailakkaa ihoa piristäisi asteittain päivettävä kosteusvoide ja värikkäät kynsilakat!

 9. Boxista olisi ihana löytää joku heleyttävä voide kasvoille kesää varten (jonka tulen viettämään pienen vauvan kanssa). 🙂

 10. Herkullisen tuoksuiset vartalovoiteet, suihkusaippuat ja shampoot olisi mukava yllätys. Tietysti näin alkukesän kynnyksellä myös kevyesti päivettävät tuotteet 🙂

 11. Olis ihana jos boksista löytyisi jalkojen kuorintasukat. Niitä olisi kiva kokeilla ja tekis jaloista sen näköiset, että uskaltaa laittaa sandaalit 🙂

 12. Jotain kesään liittyvää olisi ihana saada 🙂 esimerkiksi aurinkorasvaa/öljyä, heleyttävää rasvaa tai itseruskettavaa 🙂

 13. Polttelin jo kasvoni ulkomailla, joten kesän auringonottoja varten ois kiva jokin auringonoton jälkeinen/auringonpolttoja helpottava jutska 🙂

 14. Boxista olisi kiva löytyä aurinkoa koko kesäksi. Ostan sitten sen suojan
  Vaikka itse!
  Saano teiltä muuten tilattua noita liuskoja Primestä?

 15. Hei!

  Haluaisin löytää seuraavasta boxista jonkin ihanan, esimerkiksi korallin värisen, huulipunan piristämään työpäiviä. Se toisi kivasti myös kasvoille väriä, iho kun on tällä hetkellä vielä kuin kalkkilaivan kapteenilla… 😀 Myös siirtotatuoinnit metallin sävyissä olisi mahtavia.

 16. Toivottavasti tämä ei ole liian ”pervo”, mutta ehkä joku hierontaöljy! 😉 Kesällä kun hormonit hyrrää ja paikat palaa (siis auringossa:D)niin olisihan sellainen ihoa hoitava hierontaöljy tosi kätevä jota voisi sitten oman kullan kanssa levitellä! 😀

 17. Ois kiva jos boxista löytyisi esim. joku kivan kesäinen kynsilakka tai vaikka ihan aurinkorasvaa! intiaanikesää odotellessa… 😉

 18. Näin kesän korvilla jalkojenhoitotuotteet olisi tuiki tarpeen! Ihana tunne, kun pääsee tepastelemaan paljain jaloin tai sandaaleissa taas pian 🙂

 19. Sellainen ripsiä kasvattava seerumi olis mahtava! En oo ikinä kokeillut, mutta en oo raaskinut ostaakaan kalliin hinnan vuoksi. Omat ripset kyllä kaipais vähän volyymia, joten sellainen kokeilutuote livboxissa olis ihan huippu! 🙂

 20. Jokin after sun – voide olis kiva kun kesä alkaa. Myös aurinkorasva tai ihan perus ihovoide tulisi tarpeeseen 🙂

 21. Koskaan en ole itseruskettavia käyttänyt, mutta nyt tuntuu että on nii kalkkilaivan kapteeni, että joku helposti levittäytyvä itseruskettava olisi kova sana 🙂

 22. Oih oisi ihana saada boxista joku kesäisen tuoksuinen rasva ! Innolla odotan, jospa onni potkisi tällä kertaa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta