Mitä mieltä olet miesten legginsseistä?

Nyt on tullut House of Brandoniin miehillekkin uutuuksia sarjasta Icanniwill. Treenitrikoot, vai millä nimellä näitä voi kutsua on satavarmasti supermukakavat jalassa ja sen jo kertoo se, että me naiset olemme käyttäneet näitä vuosia. Tiedän paksujalkaisen mihen vaimona, että sisäreisien ”hitsaus” ongelma on olemassa ja nämä todella estävät sen. Jos tuntuu, että pelkät trikoot on liikaa niin nämä voi halutessa yhdistää shortseihin.

85dbd65cd267416fc12beef390698e18Trikoita ja treenivaatteita pääset katsomaan Täältä  Kuvassa näkyvät AirMaxit on myös tsekattavissa Täältä On hienoa, että miehillekkin tulee vaihtelua treenikamoihin niiden bodari asujen sijaan. Itse en voi sietää niitä Gaspin kiiltäviä salivaatteita ja niitä housuja, jotka ovat muurautuneet persvakoon ja syvälle ja niitä ei voi edes nykäistä sieltä pois. Tietenkin toinen vaihtoehto on olla tuijottamatta, mutta minkäs mahdat 🙂

 

cecc8d585e4285bb0b29b459fd3aa22c

 

Samaan sarjaan löytyy myös esimerkiksi tämä pitkähihainen treeni/vapaa-ajan paita. Paitaan pääset TÄÄLTÄ Mulla itselläni on sama paita, mutta vain naisten mallistoa ja se on hyvää materiaalia ja ladukkaan tuntuinen. Ei veny vaikka mulla iso maha onkin 🙂

 

d0ff23cf955c55681f651360a3c4d9e2Nämä haalarit on myös mun omia suosikkeja, mutta näitä ei valitettavasti ole raskaana oleville. Haalarin voi tilata Täältä  Nämä on ehdottomasti kesän trendi.

Kannattaa myös Huomioida mahtavat alennusmyynnit, jossa on tuotteita jopa -70% Joskus alesta saattaa tehdä vaikka mitä löytöjä 🙂 ALEEN TÄÄLTÄ 

Muutaman kuukauden sisään tapahtuu paljonkin isoja asioita meidän elämässä. Tänään oli sellainen päivä, kun äitini jäi eläkkeelle. Kävin aamulla meikkaamassa ja laitamassa hänen hiukset, koska pitäähän se nyt kerran elämässään töihin oikein tälläytyä.

IMG_2651

 

Toiseksi mun pikku vauva, joka on jo iso poika aloittaa koulun syksyllä <3 Niin ne vuodet vaan vierii. Eilen illalla kun laitoin Viliä nukkuun ja sanoin, että nämä leegot pitäis kerätä täältä lattialta niin sain vastaukseksi, että äiti älä ragee 🙂 🙂 🙂 Oli siinäkin naurussa pitelemistä. Ja tietenkin muutos tuo uusi tulokas. On mielenkiintoista odottaa minkälainen tapaus sieltä tulla putkahtaa. Kokoajan oloni varmistuu siitä, että vauva syntyy etuajassa 🙂

 

IMG_1902Huomenna  meillä on töissä asiakasilta, mine kaikki ovat tervetulleita. Meillä on todella paljon tuoteista tarjouksia. Uusia tuotteita on esitteillä ja lisäksi paikalla on eri firmojen edustajia, joita saat vieläkin täsmempää tietoa tuotteista. Tänään olisi luvassa hieman leipomista ja ja muuta oheis juttua huomista varten 🙂 On mukavaa järjestää välillä asiakaillekkin jotain muuta kun tarjota pelkkiä palveluita. Toki liiketilamme on aika pieni, mutta tarkoitus olisi hieman levittää sitä väliaikaisesti jos on nättiä ilmaa niin  liikken ulkopuolelle 🙂

-Umppu

primebody

6 vastausta artikkeliin “Mitä mieltä olet miesten legginsseistä?”

 1. Olen katsellut kyseisiä trikoita, tekisi mieli tilata ! Entisistä näkyi läpi, joten hieman mietityttää.. Ne tosin maksoi 2 € 😀 Nuo olisi hienot ja kohtuu hintaiset. Ärsyttää, kun esim reidenojennusta tehdessä shortseilla hankaa laite ärsyttävästi ihoa vasten, käytänkin tässä pyyhettä välissä.

  • Suosittelen ehdottomasti. En itsekkään tykkää treena pelkillä shortseilla juuri sen hankaamisen vuoksi

  • Mitä luulet, jos tilaan nuo trikoot niin ottaisitko M vaiko L koon ? Tuolla sivulla on, että 182 cm mallilla kokoa L, mutta riippuu toki muutenkin kuinka iso ihminen on kyseessä. Itse olen siis joku 186 cm / 76 kg, ettei olisi liian löysät sitten reisistä / polvista =/ Tietty aina voi vaihtaa. Muuten en kyllä taida yksiäkään L kokoisia housuja omistaa, taitaa M kokoa olla, mutta riippuu aina vaatteesta tietenkin.

  • Mun mies on alle 182 ja painaa se reilu 100 ja sillä on l kokoa jotkut M kokoa niin uskon että l on sulle todella iso! M tai jopa s

  • Tuli eilen laitettua tilaukseen kevät/syksytakki. Eksyi sinne ostoskoriin nuo legginssit, tuo huppari ja pitihän sitä kesän kunniaksi ostaa icaniwill lippalakki 🙂 Äitienpäivän kunniaksi tuli vielä – 20/% !

 2. Täytyy rehellisesti sanoa, että ei oo kyllä silmä vieläkään tottunu. Treenaan kamppailusalin yhteydessä ja täälläpäin trikoita on miehillä ihan niitä ”microja”, taitaa olla MMA varten?, ja sitte pitempää shortsia ja ihan kokopitkää mallia.

  MUTTA ymmärrän täysin niiden käytön, koska onhan ne varmasti kätevämmät kun lepattavat shortsit tai pitkät housut.. Vähän sama ku 10 vuotta sitte trikoissa pyöräilevät tai juoksevat miehet oli muka homppeleita 😉 Kuka enää niin ajattelee.. Silmä tottuu ja miksei miehetkin sais nauttia samasta mukavuudesta ku naiset 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta