Elämä on yhtä juhlaa <3

Vappu menikin hieman erilaisissa merkeissa. Tampereen vapputori ei valitettavasti kiinnosta millään lailla, sillä se on törkyinen ja täynnä niin jupuneita ihmisiä, että lapsen kanssa sinne meno jopa pelottaa saati tän vatsan kanssa. Koko kaupunki oli niin roskattu ja likainen että. No aikansa kutakin 🙂

IMG_2478 IMG_2521 IMG_2508

 

Perjantaina oli ystäväni häät ja mun aamu alkoi tuttuun tapaan töissä.  Meillä oli meidän vanha remmi kasassa ja kuunneltiin biisejä sieltä 10-vuoden takaa kun oltiin kaikki samassa baarissa töissä. En tiedä onko koskaan ollut puhe, mutta tein kampaajantyön ohella baarityötä, joskus nuorena 🙂

 

IMG_2484 IMG_2502 IMG_2519 IMG_2520 IMG_2523

 

Meillä oli häissä ihan omaa kivaa ja naurettiin nii, että posket oli aivan puutuneet. Mun olotilasta johtuen lähdettiin jo aika ajoissa ja oltiin ennen kymmentä kotona.

Raskaus alkaa jo painaan ja Lauantai menikin oikeastaan levätessä. Tuntuu, että tarvitsen kokoajan lisää unta ja mua väsyttää kamalasti. Valehtelisin jos väittäisin, että kaikki on edelleen hyvin, koska kivut alkaa olemaan sitä luokkaa, että huh huh. Liitoskivut on jotain niin kamalaa ja jos joku ei tiedä miltä ne tuntuu, niin se on kun hammassärky nivusissa……. Aletaan kuitenkin olemaan jo voitonpuolella, sillä enään alle 2kk 🙂

IMG_2527 IMG_2539

 

Sunnuntaina meillä olikin ohjelmaa, sillä vuorossa oli Särkkäcup. Vilin ensimäinen kunnon säbä turnaus ja määhän tietty painelin sielä ihan säbämutsina. Ai että oli jännää olla katsomossa. Vilin joukkue on todella hyvä ja sielä on muutama sellainen maalitykki että. Valmennukselle pitää todella nostaa hattua, sillä se on tasapuolista ja kannustavaa, mutta homma kuitenkin otetaan tosissaan.

 

IMG_2544 IMG_2547

 

Pojilla oli aluksi kolme peliä, mitkä kaikki päättyi ylivoimaiseen voittoon ja kaksi ihan nollapeliin. Sen jälkeen seuraava peli olikin finaali, missä jätkät pelas 2x20min. Mietinkin, että kuinka ne jaksaa mutta kai lapsilla on niin erilainen energialataus ja energiaa.

 

IMG_2566 IMG_2567

 

Ja niinhän siinä kävi, että voitto tuli todella tiukalla viimeisellä pelillä. Samana päivänä piipahdettiin vielä kummipoikamme synttäreillä ja todella riitti ohjelmaa. Illasta olin niin poikki, että nukahdin taas sohvalle 🙂

 

Tällä viikolla meill aloittaa Hanna ja Estheri ja samalla me valmistellaan asiakasiltaa. Muistutuksena vielä:

IMG_1902-Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta