Alkaa pikkuhiljaa riittään……

Mun pakko olla rehellinen tämän asian suhteen, mutta en kohta löydä enää mitään positiivista tästä raskaudesta. Työni on ainut mikä mut pitää järjissään ja missä on edes joksenkin siedettävä olla. Kotonna yritän kaikkeni, mutta voimat alkaa olemaan aika lopussa. Voisin vaan nukkua. Oon nähnyt kolmena yönä peräkkäin unta, että synnytän, joten josko se kohta kävisi toteen. Liitoskivut on sitä luokkaa, että jalat irtoo kohta ja sitten uusimpana on tullut närästys. Painoa alkaa olemaan ruhtinaalliset 74kg/155cm. Onneksi saan kunnon breikin vielä Turkin reissusta, jossa voin oikeesti vaan levätän ja mun ei tarvitse olla jalkojen pääällä kokoaikaa.

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/12/2015/04/IMG 2438

No koitan vain ajatella kokoajan positiivisesti asiasta ja sitä, että kohta mulla on se ihme sylissä <3 Mulla on rehellisesti tullut myös hirvee stressi siitä, että mun pitäis jäädä töistä kokonaan pois. En tiedä onko yrittäjyys niin veressä, mutta sekin omalla tavalla pelottaa. Mitä teen sen kokonaiset 5 viikkoa kotona???? Olen  koittanut jakaa tiedotetta tulevasta äitiyslomastani ja laitan sen myös tänne:

Hei kaikki rakkaat asiakkaani. Olen jäämässä äitiyslomalle 16.6.2015. Sitä ennen vietän lomaa 14.5-21.5.2015. Pidän lyhyen breikin työnteosta, sillä palaan jo 18.7 töihin. Teen koko äitiysloman töitä, mutta tietenkin paljon  vähemmässä määrin. Tämä on ihan oma päätökseni ja tulen todella mielelläni töihin. Äitiyslomalla en ota uusia asiakkaita lainkaan, vaan palvelen omia vakiasiakkaitani. Kun supistan 5-6 päivää yhdelle niin varmasti päiväni on täynnä ja kesän ajan minun apunani on opiskelija Vilma Iso-Hirvelä, joka saattaa olla jo monelle tuttu. Vilma auttaa minua hiusten pesuissa ja föönauksissa yms, jolloin saan mehdutettua päivään hieman enemmän. Vilma Iso-Hirvelä tekee myös oppilastyönä -50% hinnasta ja hänelle voit myös varata aikaa, jos et minulle saa. Olen itse aina töissä kun Vilmakin. Aikani on jo nyt todella täynnä, eli jos haluat tulla vielä ennen kuin jään pois niin ole nopea. 

Teen pääsäntöisesti äitiyslomalla viikonloppuja, mutta vapaat ajat on jo nyt Elokuulle asti varattavissa puhelimitse ja kuukausi eteenpäin netinkautta. Eli jos haluat varmistaa omasi niin tee varaus hyvissä ajoin. Minun onnekseni meillä vahvistuu parturi-kampaajat ja saamme teamiin Toukokuun alusta Hannan ja Estherin. Suosittelen myös heitä lämpimästi ja olenkin koittanut kirjoitella asiakkaideni värireseptejä ylös.

Lisäksi Hanna-Loviisa on palailemassa varmaan alkusyksyn tienoilla takaisin hommiin, joten tiimi alkaa olemaan taas kasassa.

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/12/2015/04/IMG 2396

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/12/2015/04/IMG 2404

 

Tällä viikolla on kaikki muutenkin mennyt päin persettä. Mun todella tuskainen olo tekee siivoamisestakin lhen mahdotonta ja puunasin persvako hiessä kämpän juhlakuntoon, koska Maanantaille oli sovittu 1 tapaaminen meillä kotona, ja olinkin merkannut itse sen viikon liian aikaisin. Tänään rakas poikani sanoi mule, että äiti sää oot nolo kun aamulla lähdin töihin skootterilla Vilin 1-vuotiaana ostetulla jäätävällä mittari kypärämyssyllä. Räntää satoi kun Esterin perseestä ja keväästä ei ollut tietoakaan.  On tää elämä välillä vaan hienoo, mutta eikä siinä vielä kaikki.

 

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/12/2015/04/IMG 2431Tänään napsahti postissa uusi maksupääte. Vanha oli omani ja onkin muutama vuosi sitten maksanut mukavan nelinumeroisen summan. Sain kirjeen, että laiteestanne loppuu tuki ja sinun on hankittava uusi. No kappas: yrittäjät laitetaan taas maksamaan, koska laitteessani ei siis ole mitään vikaa, mutta jos he päättävät, että kaikki uusivat laitteensa niin miettikää mikä raha niiden firmalle. Samassa vehkeessä on ollut monikäyttäjä palvelu, eli saamme kaikki yrittäjät käytettyä samaa maksupäätettä niin, että meillä maksut ohjautuu jokaisen omille tileille ja eri pankkeihin ja samalla koneella saa tehtyä myös käteiskaupan, eli sinä on ns. minikassa. Otin uuden laitteen pelokkaana vastaan ja se tuntui jopa liian yksinkertaiselta käyttää. No eihän se nyt tietenkään putkeen mennyt. Nykyään sinun pitää valita joko monikäyttäjä tai minikassa mutta niitä ei voi enää saada samaan päätteeseen.

Ja mitenkä olikin käynyt niin, että asia oli unohtunut mainita kun tilasin laitetta (ISO VIT…UN HUPS), vaikka painotin moneen kertaan, että haluan samanlaisen ja samanlaisilla toiminnoilla. Eli mun on ostettava uusi laite, koska vanha on ”mennyt vanhaks”, mutta samalla mun on otettava kivikautiset vitun, perkeleen paperiset kuittivihot käyttöön…… Kiitos Nets Finland tästäkin loisto ideasta, sillä elämme kuitenkin vuotta 2015. (anteeksi pieni avautimen ja ruma kielenkäyttö). Mun laite on siis vanhentunut, mutta teidän uusi on paskempi kun mun toimiva vanha 🙂 🙂

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/12/2015/04/IMG 2407

 

Vaihdan lennosta aihetta ja siirryn päivän positiivisiin tämän valituksen jälkeen  🙂 Ihanaa kun lomaan on enään 14 päivää aikaa ja 10:n vuorokouden sääennuste näyttää pelkkää aurinkoa <3 Onko joku ollut Turkissa Alaniassa Mayflower hotellissa ja siitä kokemuksia? Jos niin otan mielellän vastaan. Mulla on ollut aika tiukkaa duunissa, kun oon painanut sielä nyt yksin ja ihanaa päästä vähän hengähtämään ja lepäämään.

 

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/12/2015/04/IMG 2433

 

Tein tänään ihan super hienon pidennyksen voimakkaaseen polkkaleikkaukseen. Polkaan on kaikista vaikein tehdä jatkot, koska vanhan mallin peittäminen ei ole helppoa ja sitä joutuu rikkomaan usein aika reilullakin kädellä, mutta tästä tuli hieno ja asiakaskin oli todella tyytyväinen.

 

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/12/2015/04/IMG 2408

Muistelin eilen kuinka sitä joskus on ollut ihan tikissä, kunnes havahduin todellisuuteen 🙂 🙂 Enää 1,5kk töitä ja sitten sea alkaa <3

 

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/12/2015/04/IMG 2406

-Umppu

primebody

6 vastausta artikkeliin “Alkaa pikkuhiljaa riittään……”

 1. Voi tiedän niin ton tunteen. Itselläni laskettuaika 7.7 ja just eilen erehdyin selailemaan facebookin aikajanaa ja totesin että olisinpa osannut nauttia siitä timmistä kropasta joskus enemmän Kamalaa kun liikkuvana ihmisenä kävelystä tulee yhtäkkiä pahinta mahdollista kidutusta… Tsemppiä loppu odotukseen!

 2. Voin kertoa ettet ole yksin! Itselläni on laskettu aika 15.7 ja nyt rupeaa jo riittämään.. Turvotus, liitoskipuja jotka tekee kävelyn postilaatikolle 50m päähän yhtä taistelua ja ja
  Kun jotkut sanoo että ”oi että miten ihana masu ja oikein hehkut..” on fiilis sellainen että tekisi mieli sanoa että ”kohta hehkuu sun silmäkulma ellet lopeta lässyttämistä” 😀
  Enää luojan kiitos pari kuukautta ja se on sitten siinä! Itsellä ei vielä ole painoa kertynyt kun ”vain” 7 kiloa mutta kun sen työntää xs kokoiseen kehoon josta lihakset katoaa liikuntakiellon vuoksi samaa tahtia kuin napit sinkoilee housuista päin seiniä niin huumori on loppu..
  Toki en valita, mutta oon myös sitä mieltä että ei se raskausaika vaan aina kaikilla ole niin ihanaa että sydämiä leijailee ympäriinsä 😀
  Tsemppiä, me ollaan jo loppusuoralla 😀

 3. Moikka! Täällä taustalla blogiasi jo pitkään lukeneena, mutta laiskana kommentoijana en ole saanut ikinä mitään kirjoitettua. Nyt kuitenkin ajattelin muutaman sanasen kirjoittaa, kun tuli tutun hotellin nimi vastaan. Olin aikoinani Finnmatkoilla oppaana ja kyseinen hotelli on tuttu, sijainti keskellä kaupunkia, suhteellisen lyhyt matka Kleopatra-rannalle. Pieni ja, ainakin aikoinaan, hyvän ja ystävällisen palvelun hotelli. Huoneistot hyvin varusteltuja, pieniä, mutta siistejä. Iso moskeija sijaitsee ihan lähistöllä, eli aamuyöstä voi herätellä rukouskutsuun 😉 Pieni supermarket pitäisi olla kaupan respassa, mutta ihan läheltä löytyy vähän isompi pikkumarket (olisko ollut Tansas tai Migros…).

  Nauttikaahan Alanyan lämmöstä ja kaupungista 🙂

 4. Moi!
  Tsemppiä! Teillä on ihana kampaamo, i love it!
  Palasin itse äitiyslomalta juuri töihin ja pitäisi myös vaihtaa maksupääte. Minkä hintainen tuollainen minikassa on?

  t. Susa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta