Kirje lapselleni <3

Sinä joka tunnut vielä niin kaukaiselta, mutta kuitenkin läheiseltä. Odotamme sinua kun kuuta nousevaa ja sitä, että vihdoin saisimme sinut syliimme. Odotusaika on toisaalta mennyt nopeasti, mutta toisaalta tappavan hitaasti. Olet syntymässä meidän perheeseen, mikä on rakkaudella täytetty ja huumorilla höystetty. On ihanaa ajatella, että enään ei ole jäljellä kun muutama hassu kuukausi kunnes olet meidän. Olet matkustanut kanssamme ympäri maailmaa ja kokenut jo vaikka mitä. Sinua on hellitty ja suukoteltu.

IMG_9191

 

Lupaamme rakastaa sinua läpi koko elämäsi ja toivomme, että voimme antaa sinulle parhaan mahdollisen kasvumpäristön ja turvallisen kodin, missä on hyvä elää. Tulet olemaan turvassa kanssamme. Odotan, että pääsen nuuskuttelemaan sinun tuoksuasi, kuulemaan sinun tuhinasi ja olemaan sinulle se tärkein ihminen maailmassa, mitä kukaan ei pysty koskaan korvaamaan. Haluan olla sinulle paras mahdollinen äiti, mitä voit toivoa.

 

IMG_9192 IMG_9193

 

Sinua odottaa isoveli Vili jo kovasti, vaikka hän kuulemma joutui hetken käsittelemään siskon tuloa veljen sijaan. Vili on jo henkisesti valmistautunut vaihtamaan vaippoja ja kantamaan sinusta vastuuta, sillä onhan hänen uusi rooli isoveljenä uskomattoman mahtavaa. Vili aloittaa syksyllä koulun ja voimme yhdessä saattaa hänet ensimäisenä tärkeänä koulupäivänä kouluun. Me kaikki yhdessä suurempana perheenä.

 

IMG_9194_2

 

Valehtelisin jos väittäisin, että raskusaika olisi ollut pelkkää juhlaa. Inhoa kehoani ja tursuavia muotojani, mutta kestän sen vain sinun vuoksesi. Varsinkin nyt olen todella väsynyt ja jalkoja painaa. Näin jo viime yönä unta että olit vierelläni ja olin päässyt eroon tästä painotaakasta. Olet kasvanut normaalisti ja vatsassa olet vähän liiankin aktiivinen. Salaa toivon, että perit isäsi luonteenpiirteistä  rauhallisuuden, järkevyyden, auttavaisuuden, huumorintajun, luotettavuuden, hellyyden ja rentouden ja että sinusta tulee kiltti pikku prinsessa. Olen kuitenkin varautunut, että tulet perimään äitisi tempperamentin, jääräpäisyyden, aktiivisuuden, äkkipikaisuuden, impulsiivisuuden mutta toivottavasti myös yrittäjyyden. Tuleekohan sinustakin joskus yrittäjä?

 

IMG_9195

 

Isä ottaa tapansa mukaan aika rennosti eikä stressa oikestaan mistään ja se on ihan oikea asenne. Itsekkään en ole juuri hössöttänyt, sillä kotona on kaikki mitä tarvitset. Ja suurimmat avut elämään eivät maksa yhtikäs mitään. Ainut asia mikä minua mietityttää on, että synnytkö etuajassa ja jos synnyt niin kuinka paljon.  Stressi on pikkuhiljaa vaihtunut rauhallisuuteen ja on todella helpottavaa tietää, että työasita järjestyi ja saan jopa pikkuisen hengähtää.

Olet todella onnekas sillä sinulla tulee olemaan paljon ihmisiä ympärilläsi, jotka välittävät sinusta. Serkkutytöt odottaa pääsevänsä sinua hoitamaan ja vanhempien sisarukset ovat myös paljon elämässäsi mukana unohtamatta höösääviä mummoja ja pappoja. sinulla on vielä onni sillä elossa on paljon iso iso vanhempiakin.

IMG_9198

 

Mietin paljon minkä näköinen sinusta tulee. Mitä piirteitä perit keneltäkin. Toivon sydämeni pohjasta, että olet treve ja saat elää hyvän elämän kanssamme <3 Lapset on jotain sanoinkuvailemattoman ihanaa. Lapsen rakkautta aidompaa asiaa ei maailmassa ole. Myös se tunne kun saat lapsen syliin ja vain sinun puhallus kipeään on ainut toimiva lääke <3 Ne pehmeät posket ja suuret valloittavat silmät saavat minutkin tekemään melkein mitä vaan.

-Umppu äitisi <3

 

primebody

14 vastausta artikkeliin “Kirje lapselleni <3”

 1. Mä toivoin että olisit julkaissut mun kommentin, koska ihan asiallinenhan se oli. Oon pitkään seurannut sun blogia ja ekaa kertaa katsoin aiheelliseks kommentoida. Nyt kun tiedän, että vain kehut pääsee täällä boksissa läpi, muuttuu kyllä kuva susta. Onko tää sitä tervettä journalismia, kun ei kritiikkiä kestetä… Vai onko kyse siitä, että ehkä olin oikeassa, mutta et tahdo sitä enää myöntää? 😉 Asiattomat kommentit kuitenkin erikseen, enhän mä täällä ollut sua tai sun perhettä haukkumassa. Hyvää jatkoa.

  • Blogini on omani ja olen täysin itse päätäntä vallassa kommenteista. Keskustelupalstat on täysin erikseen. Kuukaudessa poistan 1-3 kommenttia ja tässä kuussa yksi niistä oli sinun, koska koin sen asiattomaksi. Minä todellakin kestän/joudun kestämääm kritiikkiä päivittäin jotenka kommenttisi ei nyt ihan osunut. Tänään tälle kirjeelle on tulossa jatko-osa ja ehkä sitten tajuat tämän koko jutun pointin Lue juttu uudestaan ja hengitä syvään <3 Umppu

  • Pahoittelen, sattui väärä käsite kommentin sekaan 🙂

   Tässä nyt annat ihan väärän kuvan ”asiattomasta” kommentistani. Koko kommenttihan alkoi sillä, kun kehuin kauniita kuvia ja nättiä tekstiä. Kyseenalaistin vain sen, oliko näiden kahden yhdistäminen hyvän maun mukaista… Kuvailin ehkä mielipiteeni turhan ”rohkeasti”, pahoittelen jos koit sen asiattomaksi.

   Enpä yleensä jaksa mistään provosoitua mutta nyt kävi näin. Enkä todellakaan tunne tarvetta lähteä avautumaan mihinkään vauvafoorumille… Päinvastoin. Kommentoin blogiasi, koska odotin sinulta rohkean ja aidon postauksen lisäksi rohkeaa vastausta. Kyllä, blogisi on sinun ja päätät täysin itsenäisesti sen sisällöstä, se on hienoa. Mutta muista, että teet sen myös julkisesti.

  • Juuri sen koin asiattomaksi. Tiedän, että kirjoitan blogia julkisesti, mutta edelleen se on minun blogi ja kirjoitan sitä itselleni. Ehkä jos luet uusimman postauksen niin ymmärrät asian vähän paremmin… closed..

  • Tervettä journalismia? Ei blogeilla ole mitään tekemistä journalismin kanssa. 😀 😀 Blogi – ainakin nämä blogit täällä fitfashionissa – ovat kirjoittajiensa henkilökohtaisia luomuksia ja siten on myös täysin kirjoittajan päätettävissä, millaisia kommentteja hän haluaa julkaista ja mitkä poistaa. Journalismi liittyy siihen yhtä kiinteästi kuin polkupyörä kalaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta