Laittaisitko sinä etanoita namaan?

IMG_2104Sain hetki sitten testiin luonnonkosmetiikkaa. Olen ollut aina yvin skeptinen kysesiten tuotteiden kanssa, sillä kosmetiikka on yksi päivittäisistä työvälineistäni ja ne eivät ole minua koskaan oikein vakuuttaneet ainakaan hiuspuolella.

Tämä sarja Supermoon on jo ulospäin niin söpö ja herkullisen hempeä, että olisi tehnyt mieli kerralla tunkea kaikki rasvat naamaan. Olen aina kokenut ihoni haastavaksi, sillä arjessa se rasvoittuu helposti, mutta kasvojen puhdistuksen jälkeen tuntuu, että ihon pinta on jo narskuvan kuiva. Näin odotusaikana kasvohoidotkin on jäänyt vähemmälle, sillä mun suosikki hoidot on kiellettyjä raskaana ollessaan.

Näistä Supermoodin tuotteista jos aloitetaan siitä perinteisemmästä, eli päivävoiteesta. Päivävoide sisältää metholia ja on koostumukseltaan hyvin kevyt, mutta tarpeeksi kosteuttava. Rasva imeytyi heti ja kosteutti tarpeeksi omaa ihoani. Voiteessa on mm. käytetty pakurikääpää, mikä on Suomen luonnossa esiintyvä lahottajasieni, joka sisältää poikkellisen suuren määrän antioksidantteja. Pakurikääpää on käytetty vuosisatojenajan ihon eheyttämiseen ja pigmenttivirheiden korjaamiseen. Kun pakkauksen avaa niin sisällä odottaa ylellinen lasipullo ja rasvan tuoksu on myös hyvin miellyttävä, joka itseäni epäilytti alkuun.

IMG_2102

 

Mukana oli myös 2 erilaista seerumia. Toinen on tehokkaasti ihoa kiristävä ja kiinteyttävä seerumi, mikä tuntuu kasvoilla todella hyvältä. Ainakin munkiireiseen arkeen ja väsyneeseen naamaan tuote oli lähes täydellinen. Sopii käytettäväksi päivävoiteen alle. Toinen seerumi on tehokosteuttava seerumi, minkä voi sekoittaa minkä tahansa Supermood tuotteen kanssa tai vaikka käyttää sellaisenaan. Kaikissa näissä päävaikkuttava aine on pakurikääpä.

IMG_2109 IMG_2107 IMG_2108Muistakaa, että on tärkeää käyttää iltaisin sekä aamuisi eri tuotteita kasvoille. Iltatuotteet on usein paljon ravitsevampia ja kosteuttavampia ja niitä ei ole tarkoitettu meikin alle. Tässä sarjassa on todella mielenkiintoisia tuotteita, kuten esimerkiksi Beauty sleep. Tuote tulee pienessä suihkupullossa, mikä on tarkoitus suihkuttaa tyynylle nukkumaan mennessä. Tuote sisältää laventelia, mikä rauhoittaa ja tuudittaa sinut syvään uneen. Tuotetta ei ole tarkoitus käyttää iholle, vaan nimenomaan liinavaateisiin. Kaikki ainesosat ovat luonnollisia.

Toinen söpöistä vaalenpunaisista tuotteista on palautava yöseerumi, mikä uudistaa ihoa. Seerumia laitetaan kasvoille muutama tippa ja se imeytetään iholle. Sen voi käyttää sellaisenaan tai laittaa yövoiteen alle.  Viikon näitä käyttäneenä huomaan todellakin ihossani muutoksia sileämpään ja pehmeämpään suuntaan.

IMG_2105Sokerina pohjalla kirjaimellisesti on aivan super hauska ja milikuvituksellinen tuote, nimittäin raakasuklaa, mikä sisältää kollageenia. Kollageeni on proteiini, mikä rakentaa, kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. 100g:ssa on 558 cal, joista tämä pakkaus sisältää puolet. Pakkauksessa on 9 plasta suklaata. Mielestäni aivan loistavaa kekseliäisyyttä edustava tuote ja onhan se niin sanottukin joskus, etä suklaa on terveellistä 🙂

Sarja oli itselleni todella positiivinen yllätys niin ylellisyydeltään, tuoksuiltaan, koostumuksiltaan ja persoonaliisine tuoteineen.

sm_anne_large

“Supermood syntyi yksinkertaisesta oivalluksesta. Yksi ihovoide ei ihmeitä tee, vaan tarvitsemme ajattelua, joka ottaa huomioon koko ihmisen kehon ja mielen.” 

“Elämässämme on tarpeita, tilanteita ja hetkiä jolloin tarvitsemme erityyppisiä kauneustuotteita. On tärkeää myös oivaltaa, että ravitsemus on suoraan yhteydessä ihon kauneuteen. Siksi yhdistämme nämä kaksi elementtiä tukemaan toinen toisiaan, jokaisessa moodissa eri tavoin, eri tarvetta täyttäen.”

Supermood on suomalainen, Suomessa tuotettu kauneusbrandi, joka käyttää laadukkaita, ekosertifioidun kosmetiikan-tasoisia raaka-aineita.

Supermood on ekologinen, eettinen ja puhdas.

Beauty might bring happiness, but happiness always brings beauty.

anneTässä on muutamia linkkejä, minkä takaa löydät lisätietoa ja pääset shoppailemaan http://www.supermood.fi

http://www.supermood.fi/blogi/

Täältä voit ostaa tuotteita SHOP

Yhtiestyössä: supermood

-Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta