Fitness classic ja bikini fitness day 2

Eilinen messuilla piipahtaminen sai tälläkertaa riittää. Tänään saatiin nukua koko perhe myöhään aamulla ja nauttia mahat täyteen hotellin aamiaisella. Aamiainen on jotain niin arjen luksusta, kun se on valmiina pöydässä ja sen eteen ei tarvitse tehdä mitään.

IMG_2203

 

Näin fitnesskisojen kunniaksi yks mahis. Tuntuu, että rummun kasvu alkaa tasaantuun, mutta vaivat lisääntyyn. Lauantai ilta pötköteltiin vaan huoneessa ja lepäsin. Tänään oli ehdottomasti mielenkiintoisin päivä, sillä kilpailtiin bikinifitneksessä, jossa oli porukkaa kun pipoo.

 

IMG_2217 IMG_2222 IMG_2238

 

Aamu alkoi Pauliinan kanssa rauhallisissa merkeissä hiustenlaitolla, sekä meikillä. Olen tehnyt Pauliinalle aiemminkin kisalookin. Pauliina sijoittui omassa sarjassaan hienosti viidenneksi ja tyttöjä oli eliminaatiokierrokseen asti. Pauliina omaa kyllä jumalanvestämät pakarat ja vei omasta mielestäni taka-asennossa oman sarjansa mennen tullen. On niin kivaa olla mukana jännittämässä.

 

IMG_2218 IMG_2221 IMG_2240

Toinen laitettava oli Titi, jonka kanssa ollaan monet kisat kilpailtu samassa sarjassa. Titi sijoittui aivan mahtavasti sijalle 4 ja hänen sarjassaan oli myös ihan mielettömästi kilpailijoita. Nämä likat oli molemmat kyllä timantteja lavalla <3

Itse en siis ollut tänään katsomassa kilpailuja vaan seurasin niitä stressaantuneena somesta. Kuvien perusteella on aina aika vaikea arvioida tuloksia, mutta ainakin omaan silmään näytti, että monessa sarjassa kärki oli hyvin tasaista ja top-6 olisi voinut olla miten päin vaan. Näyttää edelleen, että lajin suosiolle ei tule loppua ja itse toivoisin, että keväänkin kilpailuihin tulisi karsinnat. Pitkästä aikaa lavalla näkyi yksi pommikin, joka läpsytteli omia pakaroitaan, mutta poistettiin kilpailusta sääntörikkomuksen vuosi. Hyvä niin, sillä touhu oli jo lajin halventamista.

IMG_2239
Miesten shortsin molempien sarjojen voittajat!

Vaikka media näkyvyys on hyvästä niin aika moisissa määrin sitä oli tarjolla. Iltapäivälehdet ja roskalehdet pursusivat juttuja, jotka oli hienosti kirjoitettu skandaalimaisesti. Kaikista oli kaivettu jotain ”inside” tietoa esille.. Kun laji saa niin paljon juklisuutta ja katsojamäärät lisääntyy ja lippujen hinnat kovenee, jospa mekin saisimme kilpailuihin rahapalkinnot?

Kaikkia kiinnostaa aina aionko kilpailla vielä tai tuliko kilpailuja katsoessa kisakume? Jos aion kilpailla vielä nin uskon, että mun sarja on se +35 ja siihen on vielä useampi vuosi aikaa. Tiedän mitä kilpailemin vaatii ja se vaatii joka vuosi lisää, kun taso nousee niin nyt mun tehtävä on olla äiti. Musta on kauheaa ajatella, että Vili menee jo kouluun, koska aika on mennyt siivillä. Ehkä lajikin on silloin jo pois muodista ja media myllytys hieman laantunut.

Huomenna on paluu arkeen ja saa unohtaa hetkeksi taas fitness hommat ja keskittyä olennaiseen. Onnea kaikille voittajille, jotka aivan avrmasti olette voittonne ansainneet. Yks vinkki: älkää lähtekö baariin niiden pokaalien kanssa ja sammuko pöytään ettette päädy seiskaan 🙂 🙂

-Umppu

 

primebody

5 vastausta artikkeliin “Fitness classic ja bikini fitness day 2”

  1. Hei, teetkö tällä kertaa taas samanlaista postausta kisalookeista? Etkös sä joskus tehny sellaisen, missä arvoit vähä kropan lihaksikkuttaa, rusketusta, meikkiä, hiuksia tms? Mielestäni se oli todella mahtava postaus ja itselle ajattelemisen aihetta antava, jos uskaltaudun joskus sinne lavalle kanssa nousemaan. 😀 Rohkeutta on kerättävä tässä varmaan vielä pari vuotta lisää…

  2. Osaatko sanoa, että oliko se ”pommi” ihan tosissaan? 😀 Tai siis apua.. Näin kuvat ja videon ja huhhuh! Miten sellainen on edes päästetty lavalle?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta