Fitness classic katsojan silmin.

Se on fitnesskansan toinen viikonloppu vuodesta, kun öljytyt ja ruskettuneet ihmiset kamppailevat Helsingin kulttuuritalolla lavan herruudesta. Nämä on varmaan ensimäiset kilpailut, kun meidän perheestä ei kukaan kilpaile ja jotenkin tuntuu, että jotain puuttuu. Ehkä se on JanTanan löyhkä hotellihuoneessa tai riisikakkujen rouske. Ollaan koko viikonloppu koko perheen kanssa Helsingissä. Eilen illalla kun saavuimme hotellille niin  pakkohan se on käyttää hotellin palveluita ja tilattiin pötsimutsille jalkojenhierontalaite respasta. Pitkän ja raskaan työviikon jälkeen on hyvä rentoutua.

IMG_2153
Vili ja sen pierutyyny

IMG_2151

 

 

 

Tänään meillä oli aikainen herätys ja mulla alkoi hommat Masters Bodyfitness kilpailija Hannan kanssa. Hanna on mun asiakas ja onkin ilo olla mukana ”tukemassa” kampaajan ja meikkaajan roolissa. Hanna sarja oli +35 masters, jossa hän nappasi mahtavasti pronssia. Hanna oli kyllä ehdottomasti sarjansa kaunotar ehdottomasti.

 

IMG_2168 IMG_2171 IMG_2178

 

Katsomossa on aina yhtä kamalaa olla, koska jännitän ihan kamalasti muiden puolesta. Nytkin nolosti pyyhin kyyneleitä silmäkulmasta kun olin niin liikuttunut. Hanna oli niin kaunis lavalla että. Itseäni kiinnosti eniten masters sarjat ja kerronkin syyn miksi. On mahtava nähdä lavalla naisia eikä lapsia. Aikuisia joilla osalla näkyy jo vartalosta eletty elämä. Naisia kenellä suurella osalla on lapsia. Kaikki on silloin ”samalla viivalla”. Bikinissä lavalla oli paljonkin tuttuja. Kannustin taas sen minkä kehtasin, koska Suomen yleisö on välillä surkeaa. Nostan hattua jokaiselle lavalla olleelle naiselle, sillä tiedän minkä työn takana se homma on.

 

IMG_2139

 

Messualueella piipahdettiin nopeasti, minkä kerkesimme. En ehtinyt juurikaan moikkaamaan tuttuja, koska meillä oli aika tiukka aikataulu yhden projektin kanssa. Vili oli hoidossa sen aikaa joten emme viipynyt senkää takia kauaa. Biancaneven osastolla kannattaa btw piipahtaa, sillä sielä käyneiden kesken arvotaan Svarovskein koristeltu Jopo, minkä joka nainen haluaa. Kysy lisätietoa Biancaneven tytöiltä.

 

IMG_2170 IMG_2181 IMG_2179Kisojen jälkeen  käytiin porukalla syömässä ja sen jälkeen oli ansaitut päiväunet hotellilla. En oikein osaa sano millaisia tunteita kilpailut mussa herätti vai herättikö mitään. Ei ainakaan toistaseksi tullut itselle oloa, että lavalle on taas päästävä. Huomenna on edessä bikinifitness, minkä tuloksia varmasti seuraan silmä kovana. Sarjoja on mielestäni liikaa ja siksi en jaksaisi niitä paikanpäällä katsoa millään. Toivon edelleen, että oikeus voittakoon <3 Kilpailujen tuloksia voi seurata Body-lehden sivuilta.

Tänää kilpailtiin myös shortsisarja, jossa molemmat sarjat vei mun ykkös suosikit 🙂

-Umppu

primebody

4 vastausta artikkeliin “Fitness classic katsojan silmin.”

  1. Bodylehden sivujen kuvista pisti silmään juuri tämän naisen look. Aivan ihana tukka ja meikki! Lajista en mtn ymmärrä mutta kyllä erottui ainakin nämä osat positiivisesti lajista tietämättömän silmään:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta