Mitä oikein tapahtuu? Nyt alko jännittää

233843_10

 

No nyt saa bodarit luvan kanssa nauraa 🙂 Mulla on kovat suunnitelmat äippälomalle ja kun en nyt voi oikein liikkua niin mietin valmiiksi mitä aion tehdä kotona. Treenikauppa.fi tarjoaa paljon erilaisia kuntoilulaitteita, jotka sopivat juurikin sinne kotiin. Minulla on tämä tuksun pinkki tanko,missä on levypainot ja ette uskokkaan kuinka kätevä se on ollut, paitsi nyt kun en voi tehdä oikeastaan mitään. Tankoa pääset ihastelemaan TÄÄLTÄ  Tangolla voi treenata kotona todella monipuolisesti niin käsiä, jalkoja, selkää, olkapäitä kun tehdä myös kuntopiirimäistä treeniä.

 

Kisakahvakuula

 

Toinen mikä on todella kätevä kotona on kahvakuula, jonka löydät TÄÄLTÄ  Kuulalla saa myös treenattua todella monipuolisesti ja jos tuntuu, että oma liikeosaaminen on suppeaa niin netistä löytää hyviä ohjeita. Aina kotijumpassa kannattaa kuitenkin muistaa mahdollisimman puhdas tekniikka. Apua saat alan ammattilaisilta ja heiltä on myös mahdollista pyytää kotitreeni ohjeita.

Synnytyksen jälkeen liikunta kannattaa kuitenki aloittaa rauhassa ja vasta silloin kun itsestä siltä tuntuu. Varsinkin leikattu synnytys ja siitä toipuminen kannataa varmistaa lääkäriltä. Kävellä tottakai saa ja pitääkin mahdollisimman nopeasti, koska siitä paraneminen alkaa. Minulle sanottiin, että juoksemista ei suositella ainakaan kolmeen kuukauten siitä syystä, sillä se saattaa aiheuttaa lopuneälmän virtsankarkailua ja kuka sitä haluaisi. Tämän neuvon otin kyllä todella kirjaimellisesti. Samalla se koskee jättitarmpoliinilla hyppimistä, jota joskus jotkut äidit saattavat lastensa kanssa harrastaa 🙂 Mulle hyvinvointi menee tässätapauksessa pinnallisuuden edelle.

IMG_1061

Muistakaa myös, että kunnon treenivaatteet on paikallaan ja ne saat tietenkin Biancanevestä. Muistathan, että koodila UMPPU2015 saat -10% kaikista B-fit maliiston tuotteista. Sivuille pääset TÄÄLTÄ  Varsinkin malliston housut on mun ehdottomat suosikit. Housuja voi korkean vyötärön ansiosta pitää timmimmässä kropassa pelkän topin kanssa näyttämättä kuitenkaan härskiltä 🙂 Ja pitkä vyötärö on myös siinämielessä loistava, ettei vako vilku kovemmassakaan kyykytreenissä.

 

Täällä videollä näet maistiaisia treenivaatteista ja ehkä jonkun tutunkin 🙂

Tässä on vielä toinen video Biancaneven taidonnäytteistä. Biancaneve valmistaa Suomessa laadukkaimmat fitneksen/voimistelun ja luistelun  esiintymisasut. He ovat ainoita kenellä on olemassa stassauskone, minkä vuoksu asut on helppo pestä pelkäämättä, että timantit irtoavat. Asut tehdään mittatilaustyönä ja ovat uniikkeja laatuaan

Videota katsellessa alkoi jo suunnattomasti jännittään viikolopun kisat. Tänään olisi tarkoitus lähteä kohti Helsinkiä, sillä  Ullan salonki on huomis aamusta klo 7.00 pystyssä . Fitness Classic on se kilpailu, missä itse kilpailin ensimäistä kertaa 3- vuotta sitten. Kilpailu pidetään Kulttuuritalolla ja Lauantai on jo loppuunmyyty. Toivon todella sydämeni pohjasta, että paras tyttö voittakoon. Tänä vuonna on mielestäni ehkä turhankin paljon nostettu osaa kilpailijoista ja hehkutettu hirveällä haipilla ennakkosuosikkeja. Mukana on taas huima määrä uusia kilpailijoita .

IMG_1346

 

Aika kuultaa muistot. Tuomariston tehtävä varmasti muuttuu haastavammaksi vuosi vuodelta. Kilpailijoita on todella paljon ja makuja on monia. Kokoajan kilpailuihin tulee mukaan julkkiksia ja tuntuu että 7-päivää lehdestä voikin lukea ketä lajissa tällähetkellä kilpailee. Mikä on kilpailijoiden halu kilpailla ja onko kaikilla toiveena päästä julkisuuteen. jaksan kuitenkin epäillä, sillä tiedän että joukossa on paljon samalla tavalla ajattelivia, kun itse ajattelen, että tämä on urheilua isolla U:lla. Toki julkisuus varmasti auttaa  varsinkin näin pienessä maassa eteenpäin ja saat varmasti hyviä yhteistyökumppaneita ym, mutta se ei saisi mielestäni olla verrannollinen tuloksiin, jollet ole sitä paikkaasi ansainnut kärjessä. Viimevuoden sm-kilpailuja muistellen kun lehdessä on kuva sammuneesta kilpailijasta pokaalin kanssa baariin 🙂

 

Täällä on vielä Poselandin haastattelu, jossa kerron ehkä vähän tarkennetusti oman näkemykseni lajista, mikä ei suinkaan ole niin negatiivinen kun kaikki luulee 🙂

Tänään vielä on työpäivä edessä ja sitten jo mennäänkin 🙂

IMG_2104 IMG_2127 IMG_2126

 

Sain testiin luonnonkosmetiikkaa ja kiitos siitä kuuluu Anne Kukkohoville ja supermoodille. Kun olen päässyt testaamaan tuotteita niin kerron kokemuksistani. Laitoin kuvan myös tekemstäni vaalennuksesta ja kyseessä oli titenkin ihmeaine Olaplex. On se vaan niin mahtava. Tämä viikko on tullut tehtyä 12h työpäiviä ja sen näkeekin jo naamasta ja jaloista, että viikonloppuna olisi levon paikka. Odotan hotellin pehmeää sänkyä ja maukasta aamiaista ja sitä nautintoa <3

-Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Mitä oikein tapahtuu? Nyt alko jännittää”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta