Keijo Keskiviikko

628d128688fa21b18195950fffca30ff-2

Mietin jo tulevaa kesää ja sitä hetkeä kun saan pukea niitä tavallisia vaatteita päälleni <3 Kun normaali koko on xs-s ja tällä hetkellä puet niitä l-xl vaatteita niin pakko sanoa, että kyllä se vähän käy itsetunnon päälle. Mahani on vaan niin valtava, että se ei mahdu pienempiin vaatteisiin ja se nyt vain on hyväksyttävä. House of Brandonille on tullut paljon jo kesä uutuuksia ja itse ihastuin tähän. Se muistuttaa mua mun omasta lapsuudestani, kun kesät viiletettiin narupaidat päällä. Hinta on 26,90 ja HOB:nin kauppaan pääset TÄÄLTÄ

 

0160e6508e6d30cf7012db1758ee2a42

 

Myös tämä mekko pisti silmään <3 Mulla on kesällä tulossa 4:t häät, joista ensimäiset ja toiset vietän raskaana ja mulla on tasan yksi kauniisti asettuva mekko.. Kolmansissa häissä mulla on muutaman viikon ikäinen vauva, joka on varmasti mukana, koska on täysin rintaruokinnalla ja vaatteet pitää olla sen mukaiset ja niille tiedoksi, jotka luulevat, että se maha katoaa smantien niin ei ainakaan mulla vimeksi käynyt niin 🙂 Tämän mekko on kuitenkin niin kaunis, että kyllä sille jotain käyttöä varmasti löytyy kesäksi. Mekkoon pääset TÄÄLTÄ Hinta on 49,90 ja saatavilla myös mustana.

 

e79f445f74d8f0c3a3ef7099d5c24d33

Tämä mekko on myös aivan ihana. Käy niin arkeen kun juhlaan hieman asusteita muuttamalla. Maximekot on ollut mulla jo pitkään kesän must juttu, koska ne onniin helppoja ja niitä ei tarvitse olla kokoajan nykimässä. Ei tarvitse myöskään pelätä, että jostain tuulen tuiverruksesa vilahtelee. Mekkoon pääset TÄÄLTÄ  Muistathan, että House of Brandonilla on todella nopea toimitusaika. Vaatteet tulevat päivässä perille, joten paniikki ostajille tämä on ihan loistava.

 

 

Sunnuntainahan on äänestys ja olen miettinyt pääni puhki ketä äänestän. Kukaan ehdokkaista ei ole täysin samaa mieltä, mutta olen tehnyt päätökseni. Toivoisin, että meille kehitettäisiin systeemi, että voivimme äänestää netinkautta, joka varmasti lisäsisi äänestysprosenttia huomattavasti. Aiottehan te kaikki äänestää? On ehdottoman tärkeää käydä äänestämässä, sillä vain sillä voimme  toistaiseksi vaikuttaa. On turha russuttaa kotona, jos et viitsi nähdä sitä vaivaa, että äänestät.

Itselleni tärkeitä asoita on tietenkin yrittäjyys, koska sillä hankin elantoni ja yrittäjät ovat ne jotka tämän maan pitävät tällähetkellä pystyssä. Haluan myös meille järkevää verotusta ja ihmisille oikeuden saada kovasta työstä oikeutettu korvaus, eikä niin että mitä enemmän teet töitä maksat vain veroja ja mitään ei jää käteen. Haluaisin, että asia muuttuisi niin, etä ensin elätät itsesi ja perheesi ja sitten muut, koska se on nyt niinpäin että ensin elätetään muut ja sitten vasta itsesi ja perheesi, jos edes jotain jää käteen.  Haluaisin myös muutosta systeemiin että koskaan ei ole kannatavampaa olla kotona vaan aina rahallisesti edukkaampaa on mennä töihin, koska työnteko vaan kuuluu tähän elämään. Mielestäni korvauksia tulisi maksaa vain jokin aikaa. Uskon edelleen siihen, että ahkerille ja avoimille ihmisille löytyy aina töitä ja on turha ihmetellä miksi kaikki siivojat ovat tummaihosia.

IMG_1809

Haluaisin myös, että vanhusten hoitoon panostettaisiin ja niitä kohdeltaisin kuin ihmisiä. Homekoulut korjattaisiin ja miettäisiin uudelleen tätä hyvinvointivaltio systeemiä. En jaksa kuunneella kun ihmiset valitta, että lääkärille joutui jonottaan ja he eivät ymmärrä että se on helvetti ilmainen. Moni jotka hyötyvät näistä asioista 100% eivät todellakaan tiedosta mistä ne varat niihin tulee ja kuka ne maksaa. Ei kadehdita vaan kannustetaan. Ei märehditä vaan menestytään. Panostetaan hyvinvointiin, jolla säästämme tulevaisuudessa pitkän pennin. Vielä on aikaa jos joku tietää mulle näillä ehdoilla hyvän ehdokkaan 🙂

-umppu

 

 

primebody

17 vastausta artikkeliin “Keijo Keskiviikko”

 1. Lääkärissä käyminen ei ole ilmaista, me maksamme siitä hyvin korkealla verotuksella. Myöskään koulutus ja lasten päivähoito ei ole ilmaista, se kustannetaan samasta lähteestä. Jokaisella on oikeus vaatia laadukasta hoitoa ja koulutusta. Työttömarkkinatukeen ei tulisi puuttua, koska en usko että kukaan vapaaehtoisesti on työttömänä. Ymmärrän että yli 50-vuotias maisteri-ihminen, joka on tehnyt hyvän työuran, haluaa tehdä koulutustaan vastaavaa työtä. Ikävä kyllä leikkaukset, säästöt ja verotus koskevat koviten aina keskituloisia. Siihen itse haluaisin muutoksen.

  • Valitettavasti niitä vapaaehtoisesti työttömiä on kyllä PALJON!!! 😀 Minä ainakin tiiän niitä! Nuoria ihmisiä! Tottakai pelaavat mielummin CS-peliä kotona, kun saavat saman rahan tuosta vaan versus mäkkärin kassalle tai rankkaan siivoustyöhön…… Ihan eri asia sitten nämä lomautetut yms. Mutta kyllä vaan noita vapaaehtoisesti työttömiäkin on. On melko sinisilmäistä ajatella, että Suomessa ei heitä ole.. Miksi sitten koko ajan on vapaana (lähde: MOL.FI) hirveästi kaikkia ravintolatyöntekijöiden paikkoja (hese, mäkki yms.) siivouspaikkoja (iss,sol), puhelinmyyntiä, kaupan kassoja, lastenhoitajapaikkoja ja vaikka mitä muita… On totta, että suuri osa on pk-seudulla.. Mutta joskus on vaan muutettava työn perässä tai suostua tekemään vähän niitä ”hanttihommiksi” kutsuttuja hommia. Sillä pääsee pitkälle ja kaikki työkokemus on mielestäni plussaa. Mutta työnteko pitäisi ehottomasti tehdä kannattavaksi!!! Maksaa enemmän palkkaa työstä.. Ja vaikka sitten vähä vähemmän sitä työttömyyskorvausta (voishan sen yrittää laittaa riippumaan siitä onko lomautettu vai ei / kuinka kauan ollut työtön ja minkä takia ennenkaikkea. yms yms.)

  • Sannukan kommenttiin on pakkoa sanoa, että kyllä vaan porukkaa on työttömänä ”huvin vuoksi”! Itse painan 14 tunnin päiviä koulussa ja töissä, mutta silti tienaan vähemmän kuin jotkut hiton pummit. Nykyäänhän porukkaa on ihan ylpeänä koulun päätyttyä, että jesjes, kotiin makaamaan ja ”ilmaista rahaa” vaan tulee! Ja miten osalla työttömistä on varaa ryypätä ja rellestää? Miksei sitten tutkita tilitietoja että mihin ne sossun rahat menee. Ärsyttävää 😀 Sorry, kauhea angsti! 😛

  • Kyllä tässä maassa laiskoja todella löytyy. Mitäpä noita itse murehtimaan, kun voidaan äänestää fiksuja ihmisiä pohtimaan isolla rahalla tämäkin ongelma pois suomesta.
   itse olen lomautettuna omasta vakityöstäni ensimmäistä kertaa tänä vuonna ja olen jo järjestänyt itselleni töitä lomautusviikoille, pienemällä palkalla joudun tekemään tosin, mutta kuitenkin sain töitä heti ja onnellinen siitä.

 2. Olen niin samaa mieltä kanssasi Umppu, näistä vaalikriteereistä siis.. Ihan kuin olisin lukenut omaa tekstiäni 🙂 olenkin yrittäjäperheestä, ja nykyään mukana yrityksessä myös vahvasti, ehkä juuri siksi jaan ajatuksesi.
  Ja tsemppiä loppuraskauteen!

 3. Minun kohdallani tuo House of brandonin nopea toimitusaika ei pitänyt paikkaansa. Tai ainakaan, kun miettii, että toimitusaika pitäisi olla päivä. Oon viikon odottanut toimitusta :D. En ole ottanut firmaan yhteyttä asiasta, koska itellan seurantatunnuksen mukaan paketti on kuitenkin käsittelyssä. Ja asiasta on tullut ilmoitus minulle sähköpostiin kyseiseltä firmalta.

  • Kannattaa ehdottomasti soittaa, koska mulla on ainakin aina tullut päivässä. Toki jo olet esim tilannut pe iltana niin käsittely on maanantaina ja silloin paketti on mahdollisesti vasta tiistaina.

 4. Ite oon kyllä sitä mieltä, että sosiaaliturvaa ei ole varaa heikentää, mutta työn tekemisen kannattavuudessa on toki yhä parannettavaa. Nykyäänhän osa-aikatyötäkin saa tehdä 300 euron edestä kuukaudessa ilman, että työttömyysturva pienenee. Sen jälkeen tuesta vähennetään 50% palkkatulosta. Onhan se ärsyttävää, että sen vuoksi monesti kuulee, ettei ”kannata” tehdä töitä yli tuon 300 euron. Työttömänä tuntuu helposti hämärtyvän käsitys siitä, että jokainen työpäivä on eteenpäin ja voi poikia jotain uutta verrattuna kotona olemiseen.

  Itse en kyllä tunne vapaaehtoisesti työttömiä ja kaikista aikaisemmista kommenteista huolimatta uskon heidän olevan vain pieni osa kaikista työttömistä, joten ei leimata koko porukkaa lusmuiksi. Nykyinen työssäkäyntialue on 80 km ja mielestäni ihan hyvä. Toki, jos perheen kaikki elättäjät ovat työttöminä, kannatan itsekin ajatusta muutosta pidemmällekin. Mutta jos toisella on työ ja toisella ei, koko talouden siirtäminen ja molemmille uuden työn löytäminen on haastavampaa.

  Työssä käyvänä maksan mielelläni veroja nykyisistä palveluista ja sen mahdollisen omankin työttömyyden ajan palvelujen vuoksi. Ja lopuksi pakko vaaleihin liittyen vielä mainita, että miettikää pien- ja keskisuurten yritysten pyörittäjät kaksi kertaa sitä, kuka oikeasti ajaa teidän asioitanne. Se ei taida kuitenkaan se monesti ”yrittäjien puolueeksi” tituleerattu tapaus.

 5. Sulla ei kyllä taida olla pienintäkään käsitystä tästä suomen työllisyys tai lähinnä työttömyystilanteesta, kun ei sillä ahkeruudella ja avoimuudella oikein työpaikaks voi kuule muuttua.

  • Kyllä mulla on. Oon paljon sitä mieltä, että olemme liian ronkeleita ja emme yritä tarpeeksi tosissaan. Mun kanssa saa olla eri mieltä 🙂 Olen itse saanut aina töitä kun olen niitä tarvinnut ja nyt jopa hukun niihin. Palkkaisin milelläni yhden kampaajan, muuta riskit ja kulut on liian suuret. Miksi avoimia työpaikkoja on tarjolla: siksi koska moni sanoo, että en tee sitä en tee tätä. Itse olen valmis työn puutteessa tekemään lähes mitä työtä vaan. Siksi yrittäjyyttä pitää tukea, että ihmiset voisi työllistää itsensä. Kokeile ottaa vastaan ihan mikä tahansa työ ja ole avoin 🙂

  • Niin sulla on käsitys ja kokemus kampaajayrittäjyydestä mutta miltään muulta aloilta ei sitte mitään. Olen korkeakoulutettu, mutta työskentelen siivoojana tällä hetkellä. Tienaan 150euroa enemmän kuin työttömänä. Tekeekö se nyt musta paremman ihmisen kuin ne muut korkeakoulutetut jotka ei suostu paskaduuneihin. En tiedä, mutta kyllä tää tilanne tosi hajottava on.

  • oon tehnyt jo kouluaikana töitä ja todellakin muillakin aloilla kun vain yrittäjänä. Älä tuomitse kun et tunne 🙂 Nimenomaan oot todellakin parempi ihminen kun teet töitä, kun että makaat kotona 🙂 hyvä sinä

  • ”Älä tuomitse kun et tunne”. Mitä jos välillä itsekin noudattaisit omaa neuvoasi? Sadattuhannet työttömät eivät työllisty mol.fi:ssä olevilla kymmenillätuhansilla työpaikoilla.

  • Osaatko vastata miksi sielä on kymmeniätuhansia työpaikkoja tarjolla? Koita sinä ajatella asiaa eri näkökulmasta: jos työtekijän kustannukset olisi pienemmän meillä olisi mahdollisuus palkata enemmän porukkaa töihin.

   Saan ja oonkin sun kanssa eri mieltä ja asia nyt vain on niin

 6. Oi vitsit, muistan kun tuossa viime vuonna tähän aikaan rupesin haaveilee ihanista kesä vaatteista ja siitä että sais pukee kesä mekkoja päälle. Olin niin varma että meidän tyttö ois syntyny vähän etuajassa, kun niitä merkkejä oli tiuhaan tahtiin kesäkuussa. Vaikka la olikin vasta heinäkuun lopulla. yli ajalle mentiin ja mekot jäi mun osalta käyttämättä :-D. Tänä kesänä tilanne pitää kyllä korjaa <3

 7. Meillä ei ole ilmainen terveydenhoito! Voin lähettää sulle mun 900 euron ”hyvinvointi laitoksen” laskun! Toivotaan et teillä menee raskaus ja synnytys ja sen jälkeen muut jutut hyvin niin ei tuu kyseisiä yllätyksiä!
  Eikä ne kuulu kelakorvattavuuden piiriin ku tehohoito ei kuulu siihen!
  Et siksi valitan ku joudun jonottamaan lääkärille saamaan paskapalvelua! Maksetaan kuitenkin aika paljon kaikesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta