Fitnesspäiväkirjat

Kodin sisutusvimma vain jatkuu ja jatkuu ja pakko sanoa, että löysin meille uuden kodinkin. Huomaan että olen ehkä hieman järkevämpi kuin ennen ja maltan mieleni. Ensin pitäis myydä oma pois ja sitten vasta alkaa hannkimaan uutta. Olen tietekin jo sisustanut sen mielessäni ja suunnittelen remonttia, vaikka en ole vielä edes käynyt koko kohteessa 🙂

91-8194 91-8763bel 91-0360Kaikille kevään sisustuvimmailijoille, mulla on mahdollisuus tarjota -20% Ellokselta koodilla : 315719 Varsinkin jos nämä valaisimet kiinnostaa nii niihin pääset täältä Kannattaa ehdottomasti hyödyntää tämä alennus.

-Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja.
-Alennus on voimassa 16.4.2015 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan.
-Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

 

 

Eilen alko televisioista Fitnesspäiväkirjat ohjelma. En nähnyt jaksoa ihan kokonaan, sillä torkahdin sohvalle. Tottakai sarja kiinnosti mua, koska itseänikin siihen silloin aikoinaan pyydettiin. Aihe fitness tulee jo monilla korvista, mutta silti  siinä on se jokin ja se kiinnostaa monia. Ainakin itse ymmärsin että sarjan tarkoitus on avata ihmisille millasita on fitness elämäntapaa viettävien ihmisten arki ja millaista se ehkä ainakin minun mielestä on. En voinut välttyä huomaamasta näitä negatiivisia päivityksiä ja tässä esimerkkinä yksi:

IMG_2045

 

Arvostelijoita riittää ja varsinkin tähän aiheeseen liittyen ja tälläisten kommenttien kirjoittajat olisivat todellakin olleet  omastamielestä ehdottomasti itse parempia ohjelman tähtiä, niinkun esimerkiksi silloin kun olin itse A-talk ohjelmassa. Mun mielestä tässä ohjelmassa oli juurikin hienoa se että siinä juotiin skumpaa, ratsastettiin hevosella, luettiin lapselle satuja, breikattiin poikakaverin kanssa, viikattiin pyykkejä jne. Nämä ihmiset nimenomaan elävät ihan ”tavallista” arkea mikä on höystettynä terveellisillä elämäntavoilla ja sitähän se fitness on. Voisin sanoa näille kommentoijille ihan suoraan, että haistakaa paska paska 🙂 Tämä on nimenomaan sitä mikä vielä on sitä terveellistä, jossa keskitytään siihen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kaikkien ei tarvitse kilpailla. Kaikilla ei tarvitse olla suonet pinnassa. Ihmisillä voi olla muutakin kuin ruokavaaka, salikassi, ruokapurkit ja sheikkeri elämässä. Mitä rennommin otat asiat niin uskon, että menestyskin tulee siinä mukana.

Fitness ja keho kilpalajeissa syvällä olevat ihmiset eivät ymmärrä, että joillain on elämässä muutakin. Niinkuin vanha valmentajani sanoi viissasti: sinun elmän tärkein tehtävä on olla äiti. Jos joku ajatteli, että fitnesspäiväkirja ohjelma sisältää piikitteleviä karjuja örisemässä ja oksentamassa salilla ja uhkumassa peräsuolensa pihalle niin ei. Niitä videoita voi laittaa sinne omille raikkaille foorumeille, missä oma skene kokoontuu haukkumassa muita. Kuinka pieni marginaali meidän väestössä on kehonrakentajia  verrattuna fitness elämäntapaa harrastavia niin siinon myös hyvä vastaus.

Jos ajattelen vaikka sarjan yhtä henkilöä oli hienoa, että lapsi oli mukana ja samoin äit oli läsnäi. On eri asia tyrkätä lapsi lapsiparkkiin kun olla läsnä ja jumpata kirjaa lukiessa. On myös hienoa, että ainakin ensimäisen jakson perusteella ihmiset olivat aidon rakastavaisia ja huomio keskittyi muuhunkin kuin minä minä MINÄ itse niinkuin kilpailijoilla se usein on.  Mun pointti tässä asiassa on, että älä kato jos ahdistaa ja käännä vaikka kanava niihin pippelit paljaana oleviin Aatamiin ja Eevaan jos kaipaat laatuviihdettä olohuoneeseen.

IMG_2021
Pieni kevennys tähän väliin 🙂

Tänään mulla on ansaittu vapaapäivä ja alan valmistautuun henkisesti viikonlopun kisa rupeamaan. Mulla on kolme laitettavaa ja nekin on jaettuna kahdelle päivälle niin homma on aika iisi. Lähdetään koko porukka Helsinkiin jo perjantaina ja vietetään sielä pitkä viikonloppu. Lauantaina piipahdan kultsalla kisoja katsomassa pikaiseen. Mua alkaa jo jännittään kilpailijoiden puolesta ja toivotan hirveästi onnea kaikille.

IMG_2041 IMG_2046 IMG_2049

Paljon oli  tänään kaikenlaista hoidettavana ja piipahdettiin kaupungissa. Mun on hommattava uus passio ja nyt onkin mahdollista käydä kuvaamossa ja he toimittavat kuvat suoraan poliisilaitokselle. Kuinka kätevää.. Enää 29 päivää aikaa matkaan. On niin mahtava päästä rentoutumaan ja kerätä voimia tulevaan perheenlisäys koitokseen. Vaatteet on kasassa, koska olen niitä paljon saanut ja ostin yhdeltä tutulta isn kassillisen. Sänky on hommattu ja vaunut ja muuta ei sitten tarvitsekkaan 🙂 Karsin kaikki ylimääräiset nyt pois sillä en halua mitään turhaa kotiin..

 

primebody

3 vastausta artikkeliin “Fitnesspäiväkirjat”

    • No itse en halua julkisuutta niin, että näkyisin kerran viikossa tv:ssä, pyörisin mainoksissa yms. Mulle kuitenkin yksityisyys on se juttu, vaikka julkista blogia kirjoitankin. Ja tietenkin raskaus ja varsinkin nyt kun en voi ede liikkua niin ei musta olis juurikaan saanut mitään materiaaliakaan. En myöskään elä noin fitness elämää, sillä mulla on niiden treenien lisäksi perhe sekä oma yritys pyöritettävänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta