Mikä ihmeen OLAPLEX ja mikä on NIOPHLEX. Mitkä ovat keväät kuumimmat uutuustuotteet/trendit ja mistä niitä saa?

Kaikki naistenlehdet, blogit ja ylipäänsä sosiaalinenmedia on täynnä kuvia mitkä on hästägätty #olaplex nimikkeellä ja ehkä pian näette samanlaisia vastaavalla #niophlex. Kerron näin kampaajana mikä tämä aine oikein on ja mitä se tekee. Jopa itse luulin alkuun, että kyseessä on jonkinlainen vaalennusaine, mutta olin täysin väärässä.

ola 4

Olaplex on jo ollut muutaman vuoden markkinoilla ja on nyt tullut Suomeen ja kampaajat ympäri maata sitä testailevat. Itse käytän suurimmaksi osaksi ID-hairin tuotteita ja ilokseni heille on tullut täysin vastaava ja lupauksiltaan vielä himpun verran parempi aine nimeltä Niophlex, jota emme vielä ole saanut käsiimme. Tulen siis ehdottomasti tekemään vertailuja tuotteista ja valitsemaan oman suosikkini.

ola 2

Mutta aiheeseen: Olaplex on on kemiallisten käsittelyjen yhteydessä käytettävä innovatiivinen tuote, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Se antaa luovuudellesi entistä suuremman vapauden, mikä tarkoittaa että voimme värjätä vieläkin vaaleammaksi ja entistäkin dramaattisemmin.

olaaa
Kuva: google. olaplex
olaa88
kuva: google kuvahaku, olaplex

Olaplex toimii niin että se hoitaa ja korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ainutlaatuisen ja patentoidun tekniikan avulla. Olaplex perustuu keksintöön, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja samalla korjaa jo katkenneita rikkisiltoja. Olaplexin täysin uusi ja mullistava ainesosa ehkäisee hapetteen rikkisiltoja ja katkovaa vaikutusta työntämällä happimolekyylin pois rikkisiltojen välistä, antaen rikkisiltojen kinnittyä luonnollisella tavalla. Olaplex estää vahingoittumista, korjaa jo syntyneitä vaurioita ja vahvistaa hiuksia.

ola

Olaplex on tuote, mitä voi käyttää kaikkien kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Olaplexillä voi myös tehdä kokonaan erillisen hoidon hiuksiin vakkei niitä värjäisikään. Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja kuntoisissa hiuksissa. Oli sinulla hennot, skandinaaviset, paksut luonnonkiharat tai vaikkapa aasialaiset hiukset , Olaplex korjaa ja vahvistaa niitä.  Se toimii myös voimakkaasti käsitellyissä hiuksissa sekä käsittelemättömissä hiuksissa.  Olaplexia voidaan käyttää minkä tahansa sarjan väri, vaalennus tai permanentti käsittelyssä.

olaaaaaaa

Olaplex on täysin uudenlaista kemiaa, se tekee hiuksista joka käyttökerralla vahvemmat ja parempikuntoiset. Huippukampaajat ympäri maailman ovat testanneet ja käyttäneet Olaplexia asiakkailleen lukemattomia kertoja ja palaute on ollut erittäin posotiivista ja kiittävää. Siinä pieni info tuotteesta. Eli siis Olaplex on aine mitä laitetaan värin joukkoon ja se mahdollistaa värjäämään jopa todella huonokuntoisia hiusksia tekemällä niistä parempi kuntoiset.

Testasin tänään itse omalle asikkaalleni heti aineen saatuani  ja tässä on lähtötilanne:

IMG_1951

 

Värin ja Olaplexin jälkeen hiukset olivat jäntevämmät, paksumman tuntuset ja niissä oli ihan mieletön kiilto. Olaplex todellakin hoitaa hiuksia. Tässä jälkeen kuva: Pituutta ei vaalennettu vaan sävytettiin uuden trendin Granny mukaan.

IMG_1957

 

Hiuksia ei leikattu ollenkaan. Saan käsittelyn pian omin hiuksiin ja osaan siloin kertoa paljon paremmin vielä käsittelystä. On mahtavaa, että alamme kehittyy ja uusia upeita juttuja tulee ja kohta me voimme todella tehdä niitä ihmeitä, mitä asiakkaat jatkuvasti toivoo. Meiltä on nyt Primestä saatavilla tämä käsittely esimerkiksi värin yhteydessä. Hinnaltaan käsittely on edullinen ja tekee värin päälle muutaman kympin lisää hintaa.

IMG_1902

 

IMG_1933

 

Tässä kuva eilisestä tekemästäni pidennyksestä. Kuvassa on laitettu asiakkaalle 2 punttia teippipidennyksiä 60 cm ja merkkinä oli B-long. Tukka oli kyllä livenä vielä kauniimpi kun kuvassa. Super kiharat muuttuvat pikkuhiljaa kuvankaltaisiksi loiviksi lainemaiseksi kiharoiksi.

 

 

 

IMG_1963

 

Mschiciltä saapui myös tänään tilaus ja puutteet on nyt täydentynyt, sekä uutuutena tuli aivan ihastuttavat nude punat.

 

IMG_1938

 

Meille on tullut myös ihastuttavia Balmin huulirasvoja, jotka ovat saatavilla asiakasilassa 9.5
IMG_1937

 

Ja tämä itseruskettava aurinkopuuteri on kyllä kesän must juttu. Niin paljon uutta, että ei meinaa itsekkään pysyä perässä, mutta ainakin mieli pysyy virkeänä 🙂

Jos on jotain kysyttävää hiuksista niin laittakaa kommenttia tulemaan vastaan mieluusti

Tässä vielä linkki haastateluuni Poselandilla jos joku ei sitä vielä ole nähnyt:

IMG_1761

 

-Umppu

 

primebody

11 vastausta artikkeliin “Mikä ihmeen OLAPLEX ja mikä on NIOPHLEX. Mitkä ovat keväät kuumimmat uutuustuotteet/trendit ja mistä niitä saa?”

  1. Nyt kyllä esittelit sellaisia juttuja, että alkoi sormet syyhyämään 😀 Oon myös kuullut tuosta Olaplexista hyvää toisen ammattilaisen suusta ja kiinnostaisikin kovasti päästä sitä testailemaan näiden ylistyspuheiden jälkeen. Ja sitten vielä tuo itseruskettava aurinkopuuteri. Mistä niitä saa?!? 😀

    • Meiltä primestä saa, mutta etkös asu pääkaupunkiseudulla? Ainakin Q-Hairissa on olaplex käsittelyt ja varmaan stokalta satais saada puuteria 🙂

  2. Hei, kuinka paljon teillä maksaisi yhteensä: hiusten monivärjäys, olaplex ja blongin pidennykset 1 1/2 punttia teipillä ja pituus 50cm tai jos sitä ei ole saatavilla niin 45cm. Ja en asu Tampereella niin on vaikea tulla liikkeeseen kysymään/näyttämään pehkoani:D

    Ja todella hyvä tämä postaus! Itse juuri tällä viikolla olen kauheasti yrittänyt etsiä tietoa olaplexistä Suomessa.:)

  3. Mitä shampoota ja hoitoainetta käytät pidennyksiin? Onko joku merkki ylitse muiden? Menen laittamaan tällä viikolla pidennykset ja olisi kiva ostaa kunnon hoitotuotteet niille.

  4. Heippa! Mulla on jo valmiiksi pidennykset olemassa, mutta haluisin niistä hiukan freshimmän väriset niin voiko olaplexillä käsitellä pidennyshiusta lainkaan? 🙂 Kiitos vastauksesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta