Kun elämä onkin äkkiä yhtä juhlaa <3

IMG_1863

 

Ikivihreät kesäkengät on nyt saatavilla House of Brandonista Käy tsekkaan ja tilaa omasi TÄÄLTÄ Näistä kengistä on myös helppo pitää huolta välillä pesemällä. Valkoiset osat voi puhdistaa helposti ihmesienellä ja kengännauhat voi vaihtaa tai valkaista kloritella ja ne on taas kuin uudet 🙂

IMG_1866

 

Muistakaa myös päivittää kengät treeniin kuin juoksemiseen. House of Brandonilta löydät joka tarkoitukseen kengät ja kuteet joita ei kannata ohittaa. Sivuille pääset TÄÄLTÄ

 

Tässä on pieni tietoisku Primestä ja miedän porukasta:

IMG_1856
Umppu ”the boss”
IMG_1892
Miia kosmetologi

IMG_1884

IMG_1889
Esther ”Essu/Essi”) Parturi-kampaaja
IMG_1890
Hanna Tyrmi Parturi-kampaaja, meikkaaja, ripsiteknikko

Mulla on ilo kutsua kaikki kiinnostuneet meidän Primen asiakasiltaan 9.5 lauantaina klo 16.00 alkaen. Luvassa on paljon tuote tarjouksia. Samalla lanseeraamme meillä useita eri tuotteita mm. Vita Liberatalta on alan ammattilainen auttamassa juuri sinua valitsemaan oikeat  uutuus tuotteet sinun iholle. Primeen on tulossa meille täysin uutena tuotesarjana -417 kosmetiikka sarja mihin pääset myös tutustumaan asiantuntian kanssa.

IMG_1886T

uotteet ovat kuoleenmeren kosmetiikkaa ja erittäin laadukkaita. Sarja täydentyy meillä pikkuhiljaa ja saatavilla on alkuun sarjan perustuotteita. Meillä on myös paikanpäällä huikeita tarjouksia ja pientä nautittavaa asiakkaille. Kaikki ovat tervetulleita tutustumaan paikanpäälle. Samalla teillä on mahdollisuus titenkin tutustua meidän uudistuneeseen henkilökuntaan ja esittää kaikkia mieltä askartavia kysymyksiä.

 

IMG_1910 IMG_1903 IMG_1906 IMG_1905 IMG_1902

 

Asiakasiltaan voit ilmoittautua meidän primen face sivuilla, mistä  saat lisäinfoa aikataulusta, tarjouksista, uutuuksista, arvonnasta ja kaikesta illan tapahtumasta. Ihanaa päästä vähän juhlimaan <3 ja mun on vaan pakko sanoa, että oon niin onnellinen, että mulla on näin huippu tiimi koossa ja mua on siunattu näillä ihmisillä.  Mitään ei saa koskaan pitää itsestäänselvyytenä <3

Näistä upeista kuvista kiitos Mikko Karekivelle <3

-Umppu

 

primebody

4 vastausta artikkeliin “Kun elämä onkin äkkiä yhtä juhlaa <3”

  1. Moikka! Haluisin kysyä sun kampaamoon liittyen, että maksaako toi olaplex käyttö jotain lisää vai kuuluuko värjäys ja leikkauspakettiin? Ja saako teiltä opiskelija-alennusta? 🙂

    Mukavaa viikonloppua!

    • Sain ne vasta tänään ja en ole vielä hinnoitellut, mutta se tekee väripakettiin muutaman kympin lisää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta