Jos sua on mietityttänyt mun kommentit fitneksestä niin nyt voit kuunnella niihin perustelut, jotka tulee suoraan mun suusta.

Olin Poselandin vieraanan ja minua haastatteli vanha tiimi kaverini Alona. Nyt pääset kuuntelemaan mun toivottavasti viimeisen mielipiteen 😉 fitneksestä. Monella on hyvinkin väärä kuva siitä mitä olen todellisuudessa mieltä ja ehkä tämä vähän avartaa tilannetta. Linkin Poselandin haastatteluun löytyy TÄÄLTÄ  Haastattelussa on paljon juttuja, mitä et ole koskaan oo kuullut minusta…

IMG_1859

 

Mää en juuri koskaan ota osaa mihinkään haasteisiin, mutta kerrrankin sain sellaisen mihinkä voi osallistua hyvillä mielin.PARASTA JUST NYT: Moni velloo elämäänsä negatiivisessa ilmapiirissä ja asioissa ja usein unohtaa ne elämän parhaat jutut, eikä osaa nauttia niistä kunnolla. Mitkä on sun elämässä parasta just nyt? Mun hedottomasti tärkein asia on perhe, mitä ilman en olisi tässä. Mun perhe on aina tukemassa mua asiassa kun asiassa. Me olaan yhteen kasvettu ja aina jos joku puuttuu niin olo tuntu tyhjätä. Me viihdytään yhdessä ja tehdään paljon asioita yhdessä. On myös mahtavaa saada lisäystä meidän huippu tiimiin.

Perhe on mulle kaikkein tärkeintä mun elämässä ja se ajatus vain vahvistuu. Haluan panostaa sihen että meillä on kivaa yhdessä vielä 50:n vuoden päästä. Toki perheelläni tarkoitan myös omaa perhettäni: vanhempiani ja siskojani ja niiden perheitä.

IMG_1941

 

Parasta on myös mun ihana aviomieheni juuso, kuka on täysin mun vastakohta. Juuso on hyvinkin rauhallinen ja tasapainoinen ihminen mun vilkaan ja äkkipikaisen luonteen rinnalla. Ollaan täysin vastakohtia, mutta homma toimii. Juuso auttaa mua ihan mielettömästi päivittäin ja oon todella kiitollinen siitä. Yhteisiä vuosiakin on kohta takana jo 9.

 

IMG_0400

 

Samoin ystävät, jotka olen tuntenut lapsuudesta asti. Pikkuhiljaa alkaa elämä muuttumaan tasapainosemmaksi ja siitä on ihana nauttia myös ystävien kanssa. He ovat niitä iloja ja suruja varten ja joskus jos kaipaa pientä irtiottaa niin mikä sen parempi kun tehdä se ystävien kanssa. Kuvaan ei mahdu kaikki, mutta niitä todellisia ystäviä onkin vain harvat ja valitut. Nää muijat on ollut mun elämässä jo 7-luokalta asti <3

 

IMG_1824

 

 

Valehtelisin jos väittäisin, ettei mun työ ole mulle tärkeä. Kohta siitä on 5 vuotta aikaa kun avasin ensimäisen oman liikkeeni Prime hair and beauty design. Vaikka työvuosia on reilummin takana on riskinotto ollut yksi elämäni parhaita päätöksiä työn suhteen. Oma vapaus ja rajattomat mahdollisuudet edetä niin paljon kun itse haluaa. Vapaus tehdä töitä huippu tiimin kanssa ja jakaa ammattitaitoa sekä saada inspiraatioo ympärillä olevilta.

Mulla ei ole päiviä että mua vituttais mennä töihin, koska teen työtä mitä aidosti rakastan <3

IMG_1809 IMG_1819

IMG_1856
Kuvaus Mikko Karekivi

 

Eilen me kuvattiinkin uusia henkilökuntakuvia luottokuvaaja Mikko Karekiven kanssa. Mun pötsikin on nyt ikuistettu 🙂 En malta odottaa Toukokuuhun kun saamme aloittaa uudella tiimillä homma. Oon todella onnellinen olemassaolevista ja tulevista työkavereista, sillä hyvä tiimi töissä on verrattavissa lottovoittoon. Huono ilmapiiri voi syödä lähestulkoon kokonaan palon ammattia kohtaan ja töihin on aina ikävä mennä. Onneksi mulla on mahdollisuus vaikuttaa sihen itse.

IMG_1621 IMG_1627 IMG_1253 IMG_1237 IMG_1239

 

 

Parasta on myös meidän koti, vaikka kovasti ollaankin mietitty muuttoa. Tykkään ja viihdyn olla kotona, koska se on paikka missä saa rentoutua ja sielä ei tarvitse tehdä yhtään mitään, jos ei huvita. Koti on paikka rentotua ja se on aina turvallinen. Kun olen elänyt useamman vuoden menemällä eteenpäin kuin kone nin nyt alan panostamaan kotiin ja sihen liittyviin juttuihin.

Muista olla kiitollinen niistä arkisistakin jutuista, sillä ne tekee sun elämästä elämisen arvoisen <3

-Umppu

 

primebody

7 vastausta artikkeliin “Jos sua on mietityttänyt mun kommentit fitneksestä niin nyt voit kuunnella niihin perustelut, jotka tulee suoraan mun suusta.”

 1. Sä oot upee nainen! Oot tehny paljon työtä sen eteen missä nyt oot ja sitä ei voi ku arvostaa. Ihailen sun asennetta ja kykyä välittää tota positiivista tunnetilaa lukijoihin. Sun teksti sai mutki ihan fiiliksiin! Kiitos!

  • se on ostettu H&m:stä mut jo hetki sitten. Siinä on kyllä ihan super hyvä leikkaus 🙂

  • Kääk, tuosta kommentista jäi matkan varrelle suurin osa :/
   Koitetaan uudelleen..
   Siis avasi paljon laajemmin sun ajatuksia varmasti lukijalle. Itse olen vähän kyllästynyt fitness höykytykseen, vaikkakin keskustelu on hyväksi, varsinkin kun asia on pinnalla ja itsekin taas viikonloppuna lusikkani soppaan pistin oman blogini puolella 😉 Toivon vaan keskusteluun niin bloggaajilta kun kommentoijiltakin laajakatseisuutta ja asiallisuutta! Ja kilpailurauhaa, kuten itse kirjoitin…. Sinäkin oot joutunut välillä aikamoiseen höykytykseen… Itsekin joskus saattaa ärsyyntyä joistakin yksittäisistä lauseista joissakin teksteissä, mutta pitäisi nähdä se kokonaisuus ja se pointti. Kyllähän sustakin löytyy fitnessmyönteisyyttä, jos näin voi sanoa ja näin ainakin olen hahmottamista kokonaisuutta 🙂

   Lopuksi vielä, todella kauniita kuvia susta! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta