Paska vastaan mä ja mä voitin <3

Kevät on kyllä viheliäinen vuodenaika, sillä kamala remontti ja uudistusvaihe tulee aina samaan aikaan ja nyt vielä pari kukautta etuajassa. Kun olin viime kesänä Jyväskylässä asuntomessuilla ihastuin erilasiin saunoihin ja siihen, että sen ei tarvitse olla aina vaan perus puun värinen. Oikeastaan kaikki saunat olivat sävyiltään kylmiä ja sellainen punaruskeaan taittuva ruskea oli ilmeisesti out of fashion. No mehän ryhdyttiin Koskisen kanssa tuumasta toimeen ja purettiin sauna alta aikayksikön. (kuvat google kuvahaku)

IMG_1376 IMG_1377 IMG_1378

 

Tässä oli näitä mun ispiraatiokuvia, joista eniten silmää miellyttää tämä alimmainen. Päätettiin ”maalata” koko sauna valkoiseksi. Sitä varten on ihan omat värit ja tämä oli läpikultavaa, mistä puun syyt tulevat kevyesti näkyviin. Sauna on vielä kesken, joten en laita kuvaa vielä. Hintaa koko hommalle ei tullut kun muutamia kymmeniä euroja.  Sauna on nyt vedetty kolmeen kertaan ja lauteet pääätimme laittaa mustalla. Ihan siitäkin syystä, että käymme saunassa usein ja kun on lapsia niin se on ehkä kaikenkaikkiaan turvallisempi väri. On ihanaa saada kotiin uutta, sillä pian tulenkin täällä viettämään aikaa hieman normaalia enemmän 🙂 Ei oo enään kauaa kun mammaloma virallisesti alkaa 🙂

66-2316

Ehkä somisteeksi voisi laittaa tämäntyyliset mustatportaat, jonka päälle ei tietenkään saa laitaa mitään 🙂 ettei mun fengshuit häiriinny. Löydät ne TÄÄLTÄ Muistathan hyödyntää Elloksen: 30% alennusta* tilauksesi kalleimmasta tuotteesta + säästät toimituskulut* koodilla 315405. Elloksen sivuille suoraan Pääset www.ellos.fi (yhteistyössä Ellos)

 

IMG_1499

 

Eilinen päivä meni suhaamisessa ja tuunaamisessa muutenkin. Prime on nyt vappuna ollut kyseisellä liikepaikalla Voimakadulla vuoden. Itse salonki minulla on ollut jo 4,5 vuotta. Kun muutimme näihin uusiin tiloihin oli todella vaikeaa tiivistää lähes 80m2 uuteen 45m2 tilaan. Sain paljon myytyä vanhoja kalusteita, mutta tietenkin meillä säilytystila pieneni huomattavasti. Nyt on aika hieman uudistaa salonkiakin ja eilen maalasimme pesupaikojen takaseinää sisustukseen sopivalla harmaalla. Takaseinään tulee vielä suuri hopea peili ja hopea kristallikruunu, mikä heijastuu myös peilinkautta salonkiin ja siitä kadulle. Visio on mulla päässä ja ehkä se saattaa jopa toteutua, mutta laitan siitäkin kuvat kun se on valmis. Voisin aina vaan remontoida ja sisustaa, mutta se on aika pirun kallista hommaa valitettavasti.

 

IMG_1491

Moni on saattanutkin jo huomata treenareiden päälä ICANNIWILL byysia. House of Brandonin varasto on nyt täyttynyt niillä ja niitä pääset ihailemaan TÄÄLTÄ Herkullisia hieman räväkämpiä treenivaatteita. Odotan kun kuuta nousevaa, että saan trikoot päälle ja pääsen ulos juokseen. . Voi sitä vapauden tunnetta. IMG_1496Näitä muita kevät UTUUKSIA kannattaa käydä myös katsomassaa TÄÄLTÄ  vaikka se takatalvi yllätti ainakin meidät täällä Tampereella. Lunta satoi onneksi pienissä määrrin, mutta niinkuin eilen kirjoitin se oli enemän kuin tervetullut tähän pölyyn.

b1Äläkä myöskään missaa tätä Biancaneven B-fit mallistosta -10% koodilla UMPPU2015

Mulle sattu tänään yks juttu, minkä vuoksi oon ihan super onnellinen. Joskus tässä yrittämisessäkin on ne hyvät puolensa ja se sinnikkyys palkitaan. Monen paskan jutun jälkeen mä vihdoin voitin. Mun viimeinenkin stressinaihe tällähetkellä on ohi <3 Tän päivän vielä kruunas mun siskon tyttöjen jäätävä Tapparan luistelunäytös <3 olihan ne nyt ihan super ihania <3 Älä koskaan luovuta on tän päivän juttu <3

-Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Paska vastaan mä ja mä voitin <3”

  1. Pitäisi mainita mistä kuvat lainattu, ellei omia. Kuuluu hyvään blogietikettiin ja taitaapa olla ihan tekijänoikeuslainkin vaatima juttu. Korjaathan pikaisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta