Kuka nauttii toisen satuttamisesta? Ja mitä heidän päänsisällä liikkuu?

En voi muuta sanoa, kun että hävetkää hyvät ihmiset. Kuinka naurettavuuksiin pystytte menemään toisen haukkumisella, kiusaamisella ja mustamaalaamisella? Eikö teillä ole minkäälaista häpyä? Ymmärrättekö, että ihmiset nauraa teille, eikä niille ketä haukutte ja sille kuinka säälittäviä olette.

Varmaan jokainen julkkis ja jopa blogaaja löytää itsensä jossain vaiheessa näiltä maailman väsyneimmiltä foorumeilta kun esimerkkinä vauva.fi. Googletan nimeni tasaisen epätasaisesti ja en voinu välttää huomaamasta keskustelua tällä kyseisellä foorumilla:

IMG_1490

 

 

Otsikko Umppu raskaana: NO SHIT. Toisaalta olen hirveän otettu, että joku jaksaa nähdä vaivaa ja miettiä minua ja minun asioita niin paljon, että avaa ihan oman keskustelun asiasta. Mun mielestä toi oli sinänsä huvittavaa kun luin keskustellun läpi kuinka joku kauhisteli sitä että kun olen kertonut raskaudestani enne ultraa…. 🙂 Eiköhän sekin ole täysin mun oma asiani ja jos mun vatsa näyttää siinävaiheessa jo siltä, että odotan kaksosia niin tuskin sitä olisin voinut oikein salailla.

 

IMG_1474

Kommentit vauvasivulta:

-Siis miksi joku kertoo julkisesti olevansa raskaana ennenkuin on käynyt edes neuvolassa?! Varmasti on onnellinen ja onhan se upea juttu mutta eihän sitä tiedä vaikka olisi kohdunulkoinen! Ja nuilla viikoilla keskenmenon riskikin on suuri. En ymmärrä… Kyllä sen vatsankin pystyy vielä piilottamaan.

-Kuka Umppu?

-Kyllähän sen jo arvas että kohta paksuna, niin paljon siitä puhunut että haluaa lisää lapsia 🙂 ihana juttu 🙂 toivottavasti kaikki menee hyvin 🙂

-Voi herra jees. Kun sinä et kerro ennen ultraa kun voi olla vaikka ja mitä niin osa meistä ihmisistä sitten kykenee puhumaan jos on kohdun ulkopuolinen tai menee kesken. Kun voi olla NIIIIIII vaikeaa taasen.

-Voi ei kauheaa, kuinka nyt kestät kun kaikki eivät halua salailla ja toimia kuin sinä?

-En tiedä, kuka on Umppu, mutta mä kerroin kyllä toisesta raskaudestani aika heti kaikille, joiden kanssa se nyt sattui tulemaan puheeksi.

 

Juuri näin kuka on Umppu? Ketä kiinnostaa? V: ei ketään. En käsitä miten joillain on niin köyhä sisältö elämässään, että edes viitsii alentua moiseen. Toki kiitän noista positiivisista kommenteista keskustelussa, missä pistettiin juurikin tätä päivittelijää halvalla. Tavallan pääsin vähällä ja olen huono esimerkki, mutta jos hakee jotain tunnettua henkilöä niin juttujen taso on jo sitä luokkaa, että ei voi kun oksentaa. Jos teistä vauvafoorumilaisista edes joku lukee tämän postauksen niin vastatkaa minulle ystävällisesti muutamaan kysymykseen, mitä esitin tuola aiemmin. Onko teidän oma elämä todellakin niin paskaa, että ettette keksi muuta kun kirjoitella perättömiä juttuja muista ja päivystää koneen äärellä  odottaen vastausta ja tietenkin NIMETTÖMÄNÄ, ettei kenellekkään vahingossa paljastu teidän henkilöllisyys.

IMG_1448

Parhaita juttuja on yleensä vielä nämä: kävin kommentoimassa sen blogiin, mutta se ei koskaan julkaissut sitä niin päätin kirjoittaa sitten tänne saman asian…. Hei ihanaa että saat vihdoin äänesi ja kommenttisi kuulumaan 🙂 🙂

Mun myös yksi suosikki kommentti yhdestä ketjusta:

Inside tietoa: Umppu pakotti miehensä mukaan treeniympyröihin. Ukko oli päässyt paisuun sen verran, ettei yltänyt enään Umpun tasolle. hahahahahahah  anna mun oikeesti kaikki kestää. Me ollaan oltu Juuson kanssa niin kauan jo yhdessä, että en mää sitä helpolla vaihtais. Vaikka työntelisin sitä pyörätuolissa niin sillä ei olisi mulle mitään merkitystä. Huomaa kuinka helvetin pinnallisia ihmiset on ja ajattelee vain ulkonäköä… Loppupeleissä, sillä ei oo paskankaan merkitystä jos olet täys kusipää. Ja jos totta puhutaan, jos meidän suhde perustuis pelkään ulkonäköön niin mulla tällähetkellä paljon varaa 🙂

Jos joku on joutunut pahan vihan kohteeksi niin sivujen ylääpitoon vain viestiä niin he poistavat kyseiset keskustelut. Vaikka ne olisi täyttä huttua, niin tuskin kukaan haluaa lukea itsestään sellaisia ja varsinkin kun niissä mennään välillä todella henkilökohtaisuuksiin.

 

IMG_1486

Ulkona oli eilen ihan siaraan kylmä. Nyt ehkä tulee se takatalvi mistä on paljon puhuttu. Toisaalta pikku lumi ja sen sulaminen putsaisi ton karsean hiekkapölyn ulkoa. Me aloitettiin kuitenkin eilen kesä ja ostettin ekat mansikat kaupasta 🙂 Sain vielä haettua allergialääkkeet mitä voin vedellä turvallisesti raskaana niin kaikki alkaa olemaan kunnossa 🙂

Vauvan liikkeet on jo niin suuret, että koko maha heiluu kun se potkii. Kun olimme Teneriffalla alkuvuodesta niin mulle iski matkan jälkeen paniikki ja varasin heti pari päivää sen jälkeen meille uuden matkan Turkkiin. Muistan kuinka skeptinen olen aina ollut kyseisen maan suhteen, mutta muutama kesä sitten kaikki ennakkoluuloni murtui. Olimme silloin Alaniassa juurikin sielä  minne kukaan ei halua mennä, mutta kohde yllätti mut niin positiivisesti, että ajattelin, että se olisi hyvä budjettimatka tähän väliin. Kaikki oli kohdallaan mitä itse lomalta kaipaan. Ruokakaupat oli ihan mielettömiä. Olimme silloin molemmat valmistautumassa kisoihin ja kokkailimme itse kaikki ruoat. Maassa on todella puhdasta ja kapusteliat eivät ole ahdistavia. Uskon, että se on paljon omasta asenteesta kiinni, jos kävelet vesiraja hamosessa, lilat luomissa ja pikku pilke silmäkulmassa niin varmasti ihmiset tuntuvat hyökkääviltä on maa sitten mikä tahansa. Turkki voitti monta Espanjan kaupunkia ihan mennen tullen.

IMG_8754 IMG_8760 IMG_8776 IMG_8813 IMG_8815

 

 

Reissuun olisi tarkoitus lähteä Toukokuussa, jolloin saan vielä lentää. Toki jos raskaudessa ilmenee jotain niin matka pitää vain yksinkertaisesti perua. Hotelli oli 3+ tähteä ja ihana pieni ja kotoisa. Olen huomannut, että pienemmät hotellit on ainakin itselleni paljon mukavammat kun suuret kompleksit. Ja mikä parasta reissun hinta oli vain 1000e kun sen varasi ajoissa. Siihen päälle tuli noin 100e, mikä koostui lentokonesafkoista ja hotelille bussikuljetuksesta. Ihanaa odottaa taas jotain ja sitten jaksaakin painaa töissä loppuun ennen äippälomaa. Omalla kohdallani loma on sitä, että astun koneeseen ja herään seuraavana aamuna jossain muualla. Työt seuraa aina kaikkialle muualle mukana paitsi ulkomaille. Uskon myös siihen, että matkustaminen avartaa ja ne kokemukset ovat korvaamattomia. Reissut on paikka minne itse laitan kaiken ylimääräisen rahan vaikkei sitä koskaan edes ole 🙂

 

Tänään olin poikkeuksellisesti töissä. Tehdään sinne ihan pientä pintaremppaa ja samalla tein kampauksen ja meikin mainoskuvaukseen. Mallina tietenkin ihana Maikku

1962878_10152982045872740_2399078236061679553_n

Maikku taitaa hillua kuvauksista suurimmanosan pää alaspäin niin siksi teimme simppelin lettiponnarin 🙂

-Umppu

primebody

9 vastausta artikkeliin “Kuka nauttii toisen satuttamisesta? Ja mitä heidän päänsisällä liikkuu?”

 1. Minne Turkkiin ootte nyt menossa? Samalle seudulle? Mullakin oli kauheet ennakkoluulot joskus Turkkia kohtaan, mutta nyt oon ollut jo kahtena peräkkäisenä kesänä ja rakastuin täysin. Se ilmasto, ah! Hemmetin kuuma ja arska paistaa ja merivesi on lämmintä, Ruoka hyvää ja maassa on halpaa! Siistiä ja kaunista on ollut myös meidän paikoissa. Oon kuitenkin suht monissa muissakin maissa matkustellut kaikki perus Kanariat ja Espanjan manner, Kreikan saaret ym, ja pärjää ihan täysiä niille, ja ilmaston puolesta itseasiassa paremminkin usein!

  • Joo sinne samaan Alaniaan 🙂 joo kyllä se on yllättävän jees ja eihän niihin basaareihin oo pakko mennä niin välttää sem pahimman 🙂

 2. Hei! Oletko käynyt koskaan Puerto Ricossa? Jos olet niin minkälaista siellä oli? Ja mitä voisit suositella siellä? (Nähtävyyksiä,ruokapaikkoja yms.) olen itse menossa parin kuukauden päästä sinne ja mielenkiinnolla kuulisin kokemuksia sieltä:)

  • Tarkoitatko Kanarian puertoricoa? Jos niin olen käynyt sielä 5 kertaa. Sielä ei oikein ole nähtävyyksiä ja kaikki ruokapaikat ovat ostarin ylimmässä kerroksessa 🙂

  • Puerto Rico ei ole itsessään perusturistipaikkaa ihmeellisempi. Siellä taitaa tosin olla saaren lämpimin ja suojaisin spotti, että sinällään se on ainakin auringonpalvojalle paras paikka kanarialla :). Mut autonvuokra on halpaa, ja se maksaa itsensä nopeaan takaisin, varsinkin jos on lähdössä vähintään kahden hengen porukalla. Puerto Ricon lähellä on monia kkiinnostavia kyliä ja lähes joka paikkaan helppo mennä sieltä 🙂 Kivaa lomaa!

 3. Voi yök tota foorumikeskustelua… 😀
  Turkki on aivan ihana maa, mä oon käynyt jo alanyassa 6 kertaa, sinne vaa jaksaa aina vaan uudestaan! Ihania paikkoja jossa käydä, aurinkoa ja helppoa lomailua. Ihania ruokia, halpaa!! ja sopii kyllä erittäin hyvin lapsiperheen matkailuun. Suosittelen käydä syömässä ”paikallisten” kebab-paikoissa mitä on vähän ”sivummalla”, kanarullat on siel ihan mielettömän hyviä ja maksaa varmaan 2tl juoman kanssa! :). Ihanaa lomaa!

 4. Vähän särähti korvaan sun ihmettely ketä kiinnostaa sun asiat. Totta kai ihmisiä kiinnostaa, jos ne sun blogia lukee.

  Ymmärrän itse hyvin ihmettelyn siitä, että olet kertonut raskaudesta jo varhain. Itse koin keskenmenon aikaisin, enkä olisi halunnut, että puolivaltakuntaa tietää raskaudesta, jonka keskeytymistä joudun sitten selittelemään. Mun mielestä tossa ihmettelyssä ei ole pahaa ja koska pidät julkista blogia niin silloin myös saa julkisesti ihmetellä sun tekemiä valintoja ja mitä ihmisille kerrot. Ei noi kommentit olleet pahoja, ellei nää sit olleet jotain sensuroituja versioita.

  • Mää oon sun kanssa eri mieltä. Vaikka kirjoitan julkista blogia niin mun mielestä se ei millän tavalla oikeuta tai en vaan ymmärrä miksi mun asioita on ns. oikeus päivitellä jollain foorumilla ja vielä ihmiset, jotka eivät tunne mua millään asteella. Tässä kirjoittamisessa joutuu kyllä kohtaan monia asioita ja jos raskaudessa olisikin ilmennyt jotain niin se olisi sittten vaan käsiteltävä. Koskaan mikään ei mene aina suunnitlemien mukaan. Kommentit oli suoraan sieltä, mutta sielä oli toinekin ketju jonka pyysin poistamaan, sillä jutut oli niin naurettavia ja epätodellisia.

   Kirjoitan tänne juuri sen verran kun haluan kertoa ja asioita voi kysyä suoraan multa jos ne kiinnostaa enemmän 🙂

 5. Älä välitä tuosta vauva sivusta. Siel käy kaikki elämään kyllästyneet ihmiset jauhamassa toisten asioista. Ihan kuraa koko palsta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta