Haluatko voitaa 500e arvoisen lahjakortin Ellokselle ? Sisältää myös huikean alennuskoodin

Luvassa on nyt mahtava kilpailu, missä juuri sinä voit voitaa 500e:n arvoisen lahjakortin Ellokselle.

On hauskaa järjestää lukijoille välillä kilpailuja ja tämä on edhottomasti yli muiden. Tee testi, ja saat tietää, kenen Facebook-kaverisi vaatekaappi sopii parhaiten omaan tyyliisi. Voit myös osallistua kilpailuun, jonka palkintona on 500 euron lahjakortti Ellokselle.

IMG_1467

iPhone 5c 8 Gt White (MG8X2) löytyy täältä

500 euroa on itseasiassa aika pajon rahaa ja sillä on mahdollista saada vaikka mitä. Joku halajaa uuta puhelinta ja toinen kaipaa piristystä tuoksujen ja meikkien merkeissä kevääseen. Ehkä uudet alusvaatteet on kevään merkki? Mahdollisuudet on rajattomat, sillä Elloksen valikoimasta löytyy vaikka sun mitä. Oletko valmiina? Kilpailuun voit osallistua TÄÄLTÄ 

 IMG_1472

Alusvaatteita löydät TÄÄLTÄ 

IMG_1464
Tuoksuja pääset ihastelemaan TÄÄLTÄ 

Kun tilaat Ellokselta:  saat 30% alennusta* tilauksesi kalleimmasta tuotteesta + säästät toimituskulut* Käytä Koodia 315405 ja ei muuta kun SOPPAILEEN TÄÄLTÄ (Yhteistyössä Ellos)

IMG_1447

Ensiviikolla lähtee raskausviikko 26 käytiin ja mun ihana asiakas hemmotteli mun tulevaa pikkuprinsessaa tietenkin prinsessakakulla 🙂 Työni on välillä niin ihanaa ja palkitsevaa etten vaihtaisi sitä mihinkään.

IMG_1453

Tein taas eilen Magopidennyksillä tuuhennuksen yhdellä puntilla ja tulos on kyllä todella upea. Latvaan saa juuri sitä kaivattua paksuutta, mutta kuitenkin luonnollisessa mittakaavassa. Mago pidennykset ovat aivan huippuja ja ainakin itse pidän niistä päivä päivältä enemmän. Ne eivät tunnu hiuksissa lainkaan.

IMG_1446 IMG_1445

Voda Collagen beauty vettä on saatavilla ensiviikosta lähtien Primestä. Hinta on 5e/pullo. Nyt kaksi päivää nauttineena vesi on enemmän kuin fresh. Tästä lisää edellisessä postauksessa.

Mukavaa viikonloppua ihanaiset

-Umppu

 

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta