Nuoruusjuoma, joka säilyttää nuorekkuuden vuodesta toiseen ……………. Juotavaa kollageenia, mitä ilman et voi elää

IMG_1114

 

House of Brandonin kevät. Mun on pakko sanoa, että olen hieman katkera kun en pysty liikkumaan, mutta liikkukaa te muut  munkin puolesta <3 Nauttikaa keväästä ja mahtavista keleistä.

Uusia herkkuvärejä on saatavilla Nikeltä  TÄMÄN linkin takaa ja ne kannattaa käydä tsekkaamassa. Voin vain kuvitella miltä näyttäisin nyt noissa Niken pöksyissä 🙂 Tänään kävelin reippaasti töistä bussipysäkille ja mua alkoi taas kunnolla supisteleen, eli kai se vaan on otettava rennosti.

Mutta ei hätä ole tämän näköinen, sillä Juuso haki mun Tuksun talviteloilta ja mun ei enään kohta tarvitse kävellä pitkiä matkoja bussipysäkille, kun voin tukka hulmuten hurauttaa suoraan ovelta ovelle. Tuksu on ollut ihan mieletön ja palvellut mua jo kolmen vuodenajan. Se maksoi uutena 980e ja vuodessa ei ole muita kuluja kuin liikennevakuutus. Tankki bensaa maksaa 6e ja sillä ajaa reilun viikon. Minähän en aja tällä kuin työmatkoja. Ja kun Tuksu luokitellaan mopoksi saa sen pysäköidä ilmaiseksi samanlailla kuin pyörät. Koko kesän se koristaa liikkeemme edustaa 🙂 Koskinen vaihto siihen öljyt ja heti kun sää sallii niin se on menoa. Tiedän että oon kolmekymppinen ja tää on todellakin lapsellinen, mutta skootterin rumuus tekee siitä jopa hienon 🙂 Ehkä mullakin on jonain päivänä varaa ostaa oma auto ja ajella jatkossa sillä 🙂

 

IMG_1430

 

IMG_5624

 

Oon miettinyt paljon tämänhetkistä laihdutusbuumia ja samalla tätä rahkaa, kanaa ja parsaa yhdistelmää. Moni saa hyviä tuloksia ja elämänlaatu paranee, mutta oikotietä onneen ei ole. Monilla saattaa olla suuret kuvitelmat kuinka elämä laihana muuttuu, mutta tästäkin on nyt havaittavissa nurjapuoli. Itse liputan terveellisen elämän puolesta ja sen, että jos noudatat fiksua elämäntyyliä terveelisellä ruokavaliolla ja aktiivisella liikkumisella ei sinun koskaan tarvitse laihduttaa. Dieetti on aina dieetti ja pitää muistaa, että se ei ole koskaan pysyvä tila vaan hetkellinen. Nappasin kuvan uudesta seiskasta 🙂 (laatu lähde) mutta siinä oli esimerkiksi hyvin havainnollistettu kuinka laihdutus ei tuonut onnea ja kyseinen henkilö halusi lihoa takaisin, sillä oli nahkansa vanki.

IMG_1417

 

Voin kuvitella kuinka ihminen tossa tilanteessa valitsee mielummin muhkeat muotonsa kun todella löysän nahkan. Joillekkin laihtuminen saattaa aiheuttaa juurikin niitä päinvastaisia reaktioita ja tässä tapauksessa on käynyt niin. Laihdutuksessa on myös fiksua pitää maltti mukana. Jos tiputtaa painoa niin iho ei pysy kovassa tahdissa mukana. Laihdutukselle kannattaa antaa antaa paljon aikaa ja silloin se on itsellekkin miellekkäämpää. Isoissa projekteissa laihduttajaa ei koskaan saa jättää yksin. Kun paino on saatu alas niin sitten ne muutokset vasta alkaa ja sihen todellakin osa tarvitsee henkistä tukea ja paljon. Puolessa vuodessa harva omaksuu uutta elämäntapaa tai oppii katsomaan uutta minää peilistä. Kun elämme maailmassa kaikki mulle tänne heti nyt tai viimeistään eilen niin haluamme tuloksia nopeasti. Älä sorru pussikeitto dieetteihin tai muuhun hömppään, sillä voit jo maalaisjärjellä kuvitella mitä tapahtuu kun alat syömään normaalisti. Tiedän myös muutaman henkilön kuka on pilannut aineenvaihduntansa lähestulkoon kokonaan näillä. Ihme pilleriä ei vielä ole keksitty 🙂

 

IMG_1435

 

 

Kollagen se ihon kimmoisuutemme salaisuus. Ihostamme 75% on Kollageenia, joka pitää ihon joustavana ja mahdollistaa riittävän nestetasapainon. Ihon luonnollisen nuoruuden ja kauneuden säilyttämiseksi on tärkeää lisätä kollageenitasoa sisäisesti.

images-62 images-60 images-61

 

Voda Collagen beauty on ainutlaatuinen yhdistelmä, joka koostuu kristallinkirkaasta Voda Naturalna vedestä, päivittäisestä kollageeniannostuksesta (2,5g) ja c-vitamiinista. Lisänä on vielä hienostunut granaattiomenan maku. Vuosisatainen nuoruuden ja hedelmällisyyden symbooli. Juoma on todella raikasta ja freesin makuista ja sitä on pian saatavilla meiltä PRIMESTÄ. Tästä tulee ehdottomasti mun uus lemppari juoma ja pullokin on niin kaunis. Mahtava päästä testailemaan uusia tuotteita

images-63

-Umppu

primebody

18 vastausta artikkeliin “Nuoruusjuoma, joka säilyttää nuorekkuuden vuodesta toiseen ……………. Juotavaa kollageenia, mitä ilman et voi elää”

 1. Mua ärsyttää tollaset Seiskan jutut, kai noin voi olla vain ulkomailla. Noin massiiviset roikkuvat vatsanahkat ovat terveysriski, aiheuttavat tulehduksia ym, ja ne leikataan Suomessa ihan yleisellä puolella. Maksaa tasan sairaalayöt.

  Itse olen käynyt mm. isossa vatsanahan kiristyksessä mutta kävin yksityisellä ja maksoin itse. Kaikki kauneuskirurgiat ja kosmeettiset korjausleikkaukseni olen maksanut omasta pussista, mutta myös varaton ihminen ne saa mikäli oikeasti tarvitsee. Ihan höpö höpö juttuja taas tommoset että pitäis takaisin lihoa. Hohhoijaa.

  Ja toisilla se nahka ei palaudu ikinä, laihdutti hitaasti tai nopeasti, ja toisten vartalo on ikuisesti pilalla jo pelkästä raskaudestakin. Se on kovin yksilöllistä.

  • Ja siis tarkennuksena: SUN kirjoitus ei ole paskaa vaan tuo tuollainen uutisointi missä lähes annetaan kuva ettei kannata laihduttaa kun voi jäädä ylimääräistä nahkaa. ARGH että ottaa pattiin!!! 😀

  • Jo hiffasin sun pointin 🙂 Lähinnä tarkoitin sitä että otetaan projekti, sille vetäjä ja sitten jätetään kun nalli kalliolle. Toi on useamman vuoden projekti ja todella Suomessa ei ole niitä makuuhuoneeseen muurautuneita ihmisiä onneks ainakaan toistaiseksi 🙂

 2. Juotava kollageeni on kyllä 100% varmuudella hömppää :D. Ei se kollageeni kollageenina sieltä suolesta imeydy, ja kun ei imeydy niin se ei koskaan päädy mihinkään mistä siitä voisi olla mitään hyötyä. Ehkä korkeintaan saa vähän aminohappoja noista juomista, mutta musta ainakin ajatus rustojuomasta on vähän ällö. Tuollainen markkinointi pitäisi olla suoraan kiellettyä koska kenelläkään ei yksinkertaisesti voi olla mitään todisteita ko. juoman toimivuudesta, koska se toimivuus on biologinen mahdottomuus.

  Terveisin molekyylibiologi

  • Hei molekyylibiologi 🙂 Itse kun olen kauneudenhoitoalalla niin kaikki tämänlainen juttu kiinnostaa. On paljon olemassa esim erilaisia kasvohoitoja, missä imeytetään eri tekniiklilla kollageenia ihoon. On olemassa kollageeni kapseleita. On olemassa ylipäänsä vitamiineja mitkä otetaan pillerin muodossa niin onko ne kaikki sitten vain hömppää. Uskon, että jos kollageenia nauttii sisäisesti ja ulkoisesti niin vaikutus on ehdottomasti parempi, kun ihmisellä kuka ei tee sitä lainkaan.

   Eli siis kumoatko kaikki ”nieltävät” jutut?

  • Kaikki nieltävät ”jutut” eivät ole sama asia. Elimistö käsittelee erilaisia aineita eri tavoin riippuen niin molekyylirakenteesta. Biologian/kemian oppitunneilta on varmaan tuttua? Kollageeni on proteiini, eli se hajoaa ruoansulatuskanavassa aminohapoiksi eli ei imeydy sellaisenaan. Eli saman asian ajaisi vaikka pihvin syöminen tai heran juominen, niistäkin saa aminohappoja eli proteiineja. Vitamiinit eivät ole proteiinirakenteisia vaan imeyyvät pääsääntöisesti sellaisenaan johtuen molekyylirakenteestaan.

  • Niin saahan sitä uskoa vaikka joulupukkiin, mutta ei se tee joulupukista totta. Rahat viedään vaan hölmöiltä. Jos kollageenivedellä olisi oikeasti jotakin näkyviä terveysvaikutuksia, sen valmistaja olisi varmasti testannut tuotteen eläimillä ja kliinisesti ihmisillä ja rekisteröinyt sen lääkevalmisteeksi. Näyttöä ei kollageeniveden tehosta ole eli teho on silloin uskon asia 🙂

  • Olen suoraan sanottuna järkyttynyt. Tuolta linkkaamaltasi sivuilta: ”Puhdas+ Collagen water sisältää kalakollageenia, joka rakentaa ja kosteuttaa ihoa ja saa sen näyttämään nuoremmalta ja kauniimmalta”. Ja sitten tuotetta valmistavan firman kotisivuilta: ”Perustamme työmme yhtiössä yhdessä rakentamiemme arvojemme varaan. Tärkeimmät arvomme ovat;+ Täydellinen rehellisyys….”.

   Elän siinä käsityksessä ettei tuotteita saa markkinoida väitteillä joille ei ole tieteellistä näyttöä. Olen 100% varma ettei ole mitään tieteellistä näyttöä siitä että ravintolisänä käytetty kollageeni saa kosteuttaa ihoa tai saa sen näyttämään nuoremmalta tai kauniimmalta. Se ei vaan yksinkertaisesti ole biologisesti mahdollista.

  • Vitamiinit on pieniä yhdisteitä jotka imeytyy kyllä sellaisenaan. Ihminenhän tarvitsee vitamiineeja ravinnosta (vs. niiden tuottaminen itse kehossa) eli niiden imeytymiseen on suolistolla keinot.

   Kollageeni taas on iso proteiini joka koostuu aminohapoista. Jos kollageenia lisää ruokavalioonsa niin sille käy samalla tavalla kuin kaikelle muulle proteiinille; ruuansulatusjärjestelmä pilkkoo sen aminohapoiksi ja sen jälkeen on ihan sama olivatko nuo aminohapot aikaisemmin osa kollageenia vai ei.

   Olen vähän skeptinen myös kollageenin ihon läpi imeyttämisen toimivuudesta. Yleensähän solu tuottaa oman kollageeninsä ja näin ollen soluilla ei ole varsinaisesti ollut syytä kehittää keinoja hyödyntää imeytettyä kollageenia. En ole varsinaisesti perehtynyt ihon rakenteeseen molekyylitasolla niin en osaa sanoa miten helposti ulkoinen kollageeni voisi integroitua ihon rakenteisiin. Suoraan iholle laitetun kollageenin ei ainakaan tarvitse mennä ruuansulatusjärjestelmän läpi päätyäkseen sinne missä sillä voisi edes mahdollisesti olla käyttöä, ja siksi en täysin tyrmäisi tätä tapaa asiaan enemmälti perehtymättä.

   Pahoittelut mahdollisesta huonosta suomesta, olen opiskellut asiat englanniksi niin vähän kökköä tämä :).

 3. Sanoisin itse, että oli kollageenijuomat ”totta” tai ei, niin kyllä ne muut elämäntavat vaikuttaa siihen että kannattaa tollaiseen rahaansa hassata. Esim. sokeri on ihmisen ihon vanhentaja numero yksi, ja sitä saa valtaosa suomalaisista liikaa joka päivä. Kun sokeria mussuttaa liikaa, kollageenin tuotanto häiriintyy. Eli yksinkertaistettuna; jos haluat näyttää nuoremmalta pidempään, lopeta turha sokerin mussutus. Olen puhunut :D.

  • niin vaikuttaa kyllä sen varmaan jokainen ymmärtää, mutta mielestäni et perustellut koko asiaa, koska nyt sanot että oli se totta tai ei 🙂 Elintavathan vaikuttaa kaikeen meissä.

  • Kirjoittaja varmaan tarkoitti juurikin sitä, että turha juoda jotain kallista ”terveysrohtoa”, jos terveellisen elämän perusteet eivät ole kunnossa. Yllättävän moni aktiivisemminkin urheilua harrastava on aivan hakoteillä ravitsemuksen suhteen.

 4. Nyt on myös pakko kommentoida, että molekyylibiologian proffa, joka tutkii kollageenejä, sanoi ettei toisen eläimen kollageenit imeydy esimerkiksi kasvorasvoista mitenkään toiminnalliseksi osaksi soluja. Ja jos niitä juo, niin allekirjoitan myös jo yllätodetun, aminohapoiksi hajoavat ruuansulatuskanavassa.

 5. Valmistajan sivuilta kopiotu, tutkittu Saksassa Collagen Research Institutessa. Mutta tottakai netin ”molekyylibiologit” ovat pätevämpiä arvoimaan kollageenin tehoa kuin instituutin tutkijat. 😉

  The effectiveness of collagen used in Voda Collagen Beauty has been proven in clinical studies, in which a group of 114 women receivied an oral treatment of 2.5 g of collagen a day. 4 weeks of regular treatment has shown significant stimulation of connective tissue and collagen synthesis. The effects persisted 4 weeks after the test conclusion.*

  EFFECTIVENESS PROVEN IN STUDIES

  – an increase of procollagen in the skin by 65%,
  – slower formation of wrinkles and the reduction of their depth,
  – skin elasticity improved by 18%,
  – improved hydration and less skin irritation,
  – faster regeneration of the skin.

  *Tests held on a group of 114 women at the age of 45-65, who took 2,5 g of collagen daily over a period of 4 weeks.

  • Tuo teksti löytyy valmistajan sivuilta, mutta siinä ei ole viitattu mihinkään lähteeseen, jossa tämä artikkeli olisi julkaistu. Vaikuttaa siis keksityltä tutkimukselta, koska lähdetiedot puuttuvat. Jokainen voi itse tekaista vaikka millaisia tutkimustuloksia nettiin, mutta jos niitä ei ole julkaistu vertaisarvioiduissa tietteellisissä julkaisuissa, niin mitään painoarvoa tälläisilla ”tutkimuksilla” ei ole.

 6. Suurin osa kollageenivalmisteista sisältää Peptan kollageenia (valmistajan sivu: http://www.peptan.com/en/peptan-for-professionals/home/), joka on hydrolysoitu eli pilkottu kollageeni. Valmistajan sivulta löytyy viitaukset tutkimuksiin.
  Kollageenille ominaista on, että se sisältää erityisen paljon glysiini, proliini ja hydroksyproliini -aminohappoja. Kollageenin muodostumiseen elimistössä juuri noiden aminohappojen riittävä saatavuus on oleellista. Eli jos ravinnosta ei noita aminohappoja saa riittävästi, luonnollinen kollageenin tuotanto heikkenee, mikä alkaa näkyä mm. ryppyinä ihossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta