Ilmeisemmin mun liikunta loppui sitten tähän………. Ehkä se raskaus onkin sairaus

Sunnuntai mikä unelma keli ja aurinkoenergiaa taivaan täydeltä. Päätettiin koko perhe lähteä kävelylenkille haukkaamaan raitista ilmaa, mutta kuinkas kävikään. Sen puolentunnin kävelyn jälkeen jouduinkin viettämään koko loppupäivän lähestulkoon maaten. Raskaus se tempuileva olemus veti kyllä mut niin tilttiin. Mua supisteli koko päivän ja vatsa oli kova kun kivi. Mun pahin pelkohan on vuodelepoon joutuminen ja en halua millään tapaa riskeerata tilannetta siihen suuntaan, joten ilmeisesti se on lopetettava liikkuminen kokonaan , sillä niin  lujasti vatsaan koski ja en halua mitään enneaikaista synnytystä. Nyt käynnistyi jo viikko 25 joten ollaan jo voitonpuolella. Ajattelin kaivaa mun Tuksun kohta talviteloilta ja alkaa hurautteleen sillä töihin. Monihan on ihan kummissaan, että aiotko ajaa sillä RASKAANA, mutta edelleenkään raskaus ei ole mikään sairaus ja jos haluaa olla riskeeraamatta mitään niin kannattaa varmaan olla koko sairaus vain kotona 🙂 Mulle näköjään vaarallisempaa on liikunta kuin scootterilla ajo 😉 Ja kaiken lisäksi saan ton mahani mukavasti siihen satulan päälle hahahaha.

 

IMG_1336

 

Koitin eilen ilalla  kaikkia mahdollisi kotikonsteja. Kävin saunassa, hieroin kevyesti vatsaa, Juuso hieroi mun selkaa ja jalkoja ja lepäsin, mutta kipu ei lähtenyt. Pitää ottaa todella varovaisesti, sillä töitäkin on vielä muutama kuukausi edessä ja tuttu virsi: näin yrittäjänä ei todellakaan ole varaa olla pois. Ehkä hieman pelästyin liikkaa eilistä..

 

IMG_1339 IMG_1340 IMG_1345

 

Tänään oli taasen hieman erilainen päivä töissä, sillä kuvattiin Biancaneven uutta sekä ”vanhaa” mallistoa. Nämä on niitä super mukavia päiviä tutulla kokoonpanolla ja hauskalla meiningillä. Biancaneven vaatteet ovat laadukkaita ja ne valmistetaan Suomessa. Itse todella arvostan varsinkin tässä taloustilanteessa kaikkia yrittäjiä ja luotan kotimaiseen laatuun. Itse paljon treenivaatteita käyttäneenä voin sanoa, että nämä ovat lähes ainoita, mitkä pesun jälkeen näyttävät ja tuntuvat samoilta kun ostaessa. Värit eivät haalistu ja muoto pysyy napakkana. Biancaneve valmistaa myös Fitnesskilpailuasuja, sekä paljon luistelu ja voimisteluasuja.

 

b1

Muistathan, että saat koodilla UMPPU2015 -10% B-fit vaatteista, joka kannattaa hyödyntää ehdottomasti. (yhteistyössä Biancaneve)

 

Varsinkin kaikki fitnesskilpailijat huomioittehan Biancaneven aivan mahtavan kilpailun, missä voit voittaa itsellesi 700e arvoiset bikinit ja sinun on mahdollisuus päästä Biancaneven mainosvideoille jo tällä viikolla. Ohjeet löytyvät kuvasta ja ei muuta kun some laulamaan.

11008829_10152906425219118_5857843814201348307_n

 

 

Odotan vauvan tuloa jo niin paljon, että en jaksasisi olla raskaanan enää päivääkään. Kaikilla raskaudet on todella erilaisia ja voin rehellisesti sanoa, että itse en nauti tästä millään asteella. Onko syy sitten omassa lyhydessäni kun kaikki tuntuu niin haasteelliselta, jopa kenkien laitto on yhtä tuskaa. Vaatteet puristaa ja ainoat mukavat jalkaan laitettavat on mamalegginsit, joilla varmaan vedetään tonne Heinäkuulle asti. Vauva on jatkuvassa liikkeessä ja tulee varmaan vatsasta läpi, kun vielä pikkasen saa kokoa lisää.

 

IMG_1346

 

Toi meidän olohuoneen lamppu on samankokoinen kun mun vatsa 🙂 Mää odotan sitä hetkee, että saan pukea omat vaatteet päälle, kun kuuta nousevaa ja että saan kengät jalkaan ilman ähinää, ettei mun vatsa lepää reisien päällä ja  ettei sohvalla istuessa leuka lepää tissien välissä.    Eilen mulle avautuikin liikunnana suhteen aivan uusi mahdollisuus. Kun olen taas yhtenä ihmisenä niin pääsen mukaan Calisthenics Tampere porukkaan treenaamaan. Tarkoitus on treenata omalla kehonpainolla erilasia liikkeitä. Olen seurannut tämän tyyppisiä juttuja paljonkin somessa ja ne ovat todella mageita varrattuna vaikka siihen hauiskääntöön mihin jokainen meistä pystyy. Harva saa itsensä lipputankoon vaakatasossa 🙂 Eli menispä loppuaiaka raskaudesta kuin siivillä. Toki itse en missään nimessä suosi heti synnytyksen jälkeen kovaa liikuntaa ilman lääkärin lupaa. Inhoan niitä #fitmom kuvia kun vauva on hinattu salille, kun napanuora roikkuu vielä alapäästä. Jotenkin näen sen hirveän itsekkäänä touhuna tai ne kyykkäilyt vaunujen kansa on vihonviimeistä touhua 🙂  Jotenkin tämänkin touhu on mennyt osittain jo liian pitkälle ja samalla mentaliteetillä kaikki mulle tänne heti nyt. Raskaudestakin on tehty kilpailu.  Liian aikainen esim juoksu voi aiheuttaa loppuelämänä virtsankarkailua niin ainakin itse valitsen mielummin hitaamman palautumisen, kun lopunelämän ”mummotaudin”. Nämä ei ole naurunasioita vaan vakavia juttuja ja joilla on vakavat seuraukset.

 

IMG_1115

Herkkuja olisi tarjolla <3

Älkääkä unohtako näitä ihanuuksia House of Brandonilta joihin pääset tutustumaan TÄÄLTÄ  Nyt on aika hylätä kaikki harmaus ja saada pirteyttä tilalle. Juoskaa te kun mä en pysty 🙂 (yhteistyössä House of Brandon)

324490546-cc3b02a0-1cf8-46b1-8b6e-a4a907eb1d61

 

Lisäksi Elloksella kaikki lastenvaatteet ja kengät -20% TÄÄLTÄ ja alennuksen saat käyttämällä koodia 315711

Tarjousehdot alla:

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia lastenvaatteita ja -kenkiä. Alennus on voimassa 22.3.2015 asti. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin. (yhteistyössä Ellos)

-Ihanaa aurinkoista viikkoa <3 Umppu

 

primebody

8 vastausta artikkeliin “Ilmeisemmin mun liikunta loppui sitten tähän………. Ehkä se raskaus onkin sairaus”

    • Juon kyllä aika paljon, mutta voihan sitäkin lisätä. Siinä on vaan se negatiivinen puoli kun joutuu alvariinsa ravaamaan vessassa 🙂

    • Joo no se vessassa juokseminen on totta, juoksin pari yötä sitten tunnin välein vessassa kun olin juonut puoli litraa vettä kerralla. Juurikin supistuksiin join ja auttoihan se niihin. Mutta mieluummin käyn siellä vessassa kuin synnytän ennenaikaisesti, nää mun supistukset tekee jo ”tuhojaan” siellä ja ihan mielellään vielä muutaman viikon kasvattelisin vauvelia mahassa. Kaikista vaikeintahan se on nyt ottaa vaan rennosti ja rauhallisesti, lääkärin määräyksestä. Se mitä on ennen luullut rauhalliseksi tekemiseksi ei enää ookaan sitä vaan saa aikaan kipuja ja kolotuksia ja supistuksia.

  1. Ihanan tervehenkistä raskauskirjoittelua liikuntahullulta. Palaan tänne sitten joskus kun se päivä koittaa että alan odottaa ja kun mun täytyy hillitä itseä liialta hötkyilyltä…Onnea ja kaikkea hyvää!

  2. Vessassa ravaamisen auttaa kuulemma ku juo esim mietoa suolavettä (Vaikka 1tl ruususuolaa ja 0,5l vettä) tai mineraalivettä, vichyä. Suola vie veden paikkoihin mitkä vettä kaipaa mm. solut ja lihakset! 🙂
    Itse olen oppinut juomaan vettä nyt viimeisen 4kk:n aikana.. Kyllästyin vessassa ravaamiseen, kokeilin tätä suolahommaa ja se on auttanut ainakin mulla! Suolavettä en pysty juomaan mutta otan niitä ruususuolarakeita päivän aikana muutaman 🙂 Auttaa myös suonenvetoihin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta