Joskus sitä on vaan paska päivä :)

IMG_1121

 

 

Prinsessa kärryt vihdoin saapui. Päädyttiin kuitenkin näihin tähti versioihin. Lasten.fi sivuilla on kaikkea mahdollista vauvakamaa ja jos himoitset näitä rattaita niin kannattaa käydä tsekkamassa ne TÄÄLTÄ  Nämä systeemit on todella muuttunut ihan lyhyessäkin ajassa ja eihän siitä niin kauaa oo kun Vili oli pieni? Halusin mahdollisimman helpot ja kevyet systeemit ja vielä sellaiset mitä mun kokoinen nainen saa helposti nosteltua esimerkiksi autoon ilman perkeleitä ja mutaa vaatteissa. Tässä meidän lähellä lähes kaikki tiet on asfaltoituja ja en tarvitse mitään megapyöriä maastolenkeille, koska pelkään kaatuvani sielä näiden lörppö nilkkojeni kanssa joten nämä on ihan loistavat. Näille samoille pyörille saa niin turvakaukalon, vaunut ja rattaat. Kaikenmaailman patjat ja makuupussit kuuluu hintaan ja vielä mun inhokki, eli hoitolaukku.

 

4189201132

 

 

Hoitolaukusta puheenollen tämä Liberon laukku on tuttu jokaiselle äidille. Kaikki mun ystäväni tietää kuinka tätä kyseistä kassia inhoan ja jouduin jopa omissa polttareissani kanniskelemaan sitä koko reissun 🙂 Jotkut ottaa tämä vaippalaukun ihan jokapäiväiseen käyttöön, mutta itse en vaan voi jostain kumman syystä sietää tota 🙂 Onneks saan pian uuden vanhan hukkuneen tilalle  ja voin verestää muistoja 🙂

 

IMG_1134 IMG_1139 IMG_1143

 

 

Tänään sain taas tehdä töissä kampauksia. Pidaän oikeastaan eniten työssäni kampauksien teosta. Edelleen kampaustrendeissä näkyy pehmeys ja rentous, mikä on ollut jo hetken in. Tykkään siitä kun naiset laittavat juhliin hiuset kiinni ja kunnioittavat juhlan järjestäjää. Varsinkin pitkän puvun kanssa on etiketillisesti oikein laittaa hiukset kiinni.

 

64-4787 64-4803

 

 

Muistakaa vielä Elloksen super kamppis, missä kaikki Adidaksen tuotteet -20% koodilla 315408 Nyt on se aika kun päivitetään lenkkarit kevättä varten.

Shoppailemaan pääset suoraan TÄÄLTÄ

 

Raskaus alkaa olemaan nyt viikolla 23 ja tähänasti olen selvinnyt oikeastaan vaivoitta. En edelleenkää nauti raskaudesta, mutta ei tämä elämän kamalintakaan aikaa ole. Nyt mua on alkanut piinaan todella kova kipu nivusissa, mikä tulee aina iltaisin. Hyvä kun pystyn edes kävelemään ja toivonkin, että se on ohimenevää. Pidän tukivyötä jonka nimi on muuten ANITA (millä järjellä) päivittäin josta on todella suuri apu, mutta jalat ovat kovilla pitkästä seisomisesta.

Edessä on vielä sokerirasitustesti viikonpäästä ja sitten oikeastaan kaikki tutkimukset ovat toistaiseksi ohi. Joka kerta neuvolaan mentäessä otetaan virtsanäyte sekä mitataan veri. Mun hemoglobiini on aina ollut todella alhainen ja Viliä odottaessa se laski 90 tienoille ja jouduin syömään lisänä rautaa. Nytkin se on ollut laskussa, mutta mun omaan olooni se ei ole vaikuttanut. Raskaus ei vieläkään tunnu jotenkaan todelliselta vaikka vauva potkii jatkuvasti vatsassa.

 

IMG_1561

 

T

ässä on Kuva 7:n vuoden takaa kun odotin Viliä ja viikkoja tais olla samanverran suunnilleen kuin nyt. Jos vertaan tätä vatsaa nykyhetkeen niin oon todella paljon isompi.  Mulla oli varmaan tänään joku raskaus paska päivä, mikä oli huvittavaa sinänsä kun eilen kirjoitin kuinka esimerkiksi työpaikalla on hyvä jakaa positiivista asennetta ja itse aloitin sen parilla V-kirjaimella. Matkustan aina bussilla talvisin ja tänä aamuna satoi räpäskää taivaan täydeltä. Naama ja vaatteet märkänä painelin bussi pysäkille, missä oli nuori pojankloppi joka poltti röökiä pysäkin tupakkakieltomerkin alla. Kukaan muu pysäkillä olleista ei polttanut ja seisoi vesisateessa odotten, että rööki sammuu….. Samantien kun hän tumppasi tupakan täyttyi katos ja ehkä hän oppi jotain itsekkäästä käytöksestään. Vaikka itse olen entinen tupakoitsija niin en koskaan poltellut katoksessa vaan menin kauemmas. Otin ehkä vähän liian raskaasti tuon kyseisen naurettavan jutun 🙂 No tämä oli ihan pientä, mutta sitten nämä äitiyspäiväraha asiat nosti taas mun verenpaineen jakarvat pystyyn ja samoin jonottaminen kelaan puhelinpalveluun 15 min ja siihen ei kukaan vastannut ja siitä se sitten lähti.

Onneks sitä voi myös nauraa niille paskoille päiville, sillä ihmisiähän me vain ollaan 🙂 ja loppu olikin ihan onnellinen 🙂

-Umppu

 

primebody

12 vastausta artikkeliin “Joskus sitä on vaan paska päivä :)”

 1. Törkeen siistit vaunut! Oliko hintavat?
  Meille hankittiin valkoset keinonahkaset, makso mitä makso. Mutta kyllä nyt on hienoa tehdä vaunulenkkiä pää ylpeänä pystyssä 😀

  • toi koko helahoito oli vähän alta 900e. Joo tiä ne sellaiset valkoiset, mutta ne menee taas sarjassa siihen ettwn saa niitänostettua minnekkää, mutta ne on kyllä hienot 🙂

 2. P.S. Se joka yrittää meille tollasen elämää rumemman Libero-laukun tuoda, lentää niska-perse-otteella hankeen laukkuineen. Nih.

 3. Repesin totaalisesti tolle Libero-laukulle! 😀 Tai siis lähinnä sille, että jouduit kantaan sitä myös polttareissa. Toi on kyllä niin karmee laukku kuin olla ja voi…. Ja sitäpaitsi noi oli kättärillä lopussa kun oltiin siellä! Jos joskus vielä saadaan muksu, niin otan sillä kerralla tuplat LOL !
  Hauska juttu muuten, et kaikilla oli aina jäätävä tavarakokoelma vauvojen kanssa! Mulla oli yksi beautybag (siis tyyliin sellainen iso meikkilaukku) jossa oli kaikki ja sen laitoin aina reppuu, käsilaukkuu, autoon, vaunujen alakoppaan yms. Mä mietin aina, että mitä siellä talon kokosissa hoitolaukuissa oikein on…?

 4. 😀 mä en kans oo koskaan käsittänyt tuota liberon laukkua…mun serkku ihan pokerina kanteli sitä olkapäällä kuin olkalaukkua konsanaan, täynnä kaikkea ”tarpeellista”. Itsekin oon tunkenu varavaipan ja puhdistuspyyhkeet omaan laukkuuni ja lusikan minigrippiin laukkuuni.
  Annoin oman liberolaukkuni silloin 6v. tyttärelleni leikkeihin, johon soveltui loistavasti.

 5. Heippa, oon suht uusi lukija sun blogissa. Portaalin kautta tänne päädyin, oon itse nyt rv37 (voisko tää syntyä jo pliis) ja salilla olen treenaillut viimeksi tänään (niin säälittävillä painoilla, että ihan naurattaa).

  Meillä sosterveyspiirissä tuo karsea Liberolaukku saatiin rakenneultran yhteydessä ja se on oikeasti ihan kamala! Lykkäsin sen vaatehuoneen kauimmaiseen koloon, vaikka suoraan ois voinut heittää roskiinkin. Hoitolaukusta esitin miehelle toiveen joululahjaksi ja sain Adidaksen olkalaukun :). En mäkään tajua, miksi se pitäisi olla megakokoinen, eikai vaippa, pyyhe, alusta, vaatteet (siis vauvalle) ja pullo nyt ihan kauheasti tilaa vaadi..?

 6. Mulla on iso hoitolaukku. Melkeen sellanen urheilu kassin kokonen xD En mä sitä kaupungilla kanniskele ellei siellä montaa tuntia mene. Mut mulla sieltä löytyy niiden kosteuspyyhkeiden ja muutaman vaipan lisäksi vauvalle parit varavaatteet, ruokaa ja vettä, meikkipussillinen lääkkeitä ja niitten annostelu välineet, pari kuolarättiä, lasten kuulosuojaimet ja pari lelua. Ja kyllä. Mä tarviin niitä kaikkia tai siis mun lapsi tarvii ku ollaan liikenteessä lähes joka kerta. 🙂 Tosin osa kamoista on tietty sitä varten ku tuo ei ihan tavallinen pikku ihminen oo vaikka ulkopuolisen silmiin sellaiselta näyttääkin. Terveen lapsen kanssa varmasti selviäis vähemmälläki tavara määrällä.

  Olen myös samaa mieltä, että liberon laukku on aivan kammottava 😀 Yksi tuttuni käyttää sitä omana laukkunaan vaikka lapsi jo isompi.. xD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta