Unelmiin uskominen kannattaa aina, koska silloin ne joskus tapahtuu niinkuin miulle kävi nyt <3

 

Eilinen johatajuusseminaari meni noin niinkun omasta mielestä ihan hyvin. Olin itse mukana paneeli keskustelussa Raipe Raimo Helmisen ja Tapio Kangasniemen kanssa. Kun saavuin tilaisuuteen niin pakko kyllä sanoa, että mietin itsekseni, että ketä nämä ihmiset on ja mitä helvettiä mää teen täällä 🙂 Jouduin todella oman mukavuusasteen toiselle puolelle, mutta sehän on myös sitä itsensä kehittämistä eikö totta. Pakko sanoa kun siinä kuunteli muiden menestystarinoita niin se on ihan mieletöntä. Oivalsin taas monia asioita ja uskon, että kun vähän kertaan opittua niin minustakin tulee tulevaisuudessa parempi johtaja ja parempi menestyjä.

 

IMG_1084

 

 

Ihan liian vakavissa tunnelmissa ei sentäs oltu ja nauruakin piisas. Tajusin taas kuinka hienoa on omistaa loistava tukiverkko kuka nyt oikeastaan tarkemmin miettien on ollut läsnä lähes mun jokaisessa tärkessä jutussa. Juusokin oli mua tukemassa vaikkei kuvaan päässytkään 🙂

 

IMG_1077

 

 

Se mikä jäi oikeastaan päällimäisenä mieleen oli puhe erilaisista työntekijöistä. Onnellinen työntekijä on tehokkaampi ja saa paljon enemmän myyntiä aikaiseksi. Toisessa päässä on nämä  ystäväni sanoja lainatakseni ankeuttajat. Olisi hyvä saada nekin innostumaan, mutta niistä monella on jo asenne vamma ja oma kehoitukseni on kadottaa ne. negatiiviset ihmiset työpaikalla saavat helposti muita mukaan ja kenelläkään ei ole silloin hauskaa, kun taas positiivisuus tarttuu. Vaikka kenellään ei ole aina kaikki asiat täydellisesti ja paskoja päiviä on niin niistäkin voi vielä tulla hyviä. On tärkeää, että jokainen yrityksessä työskentelevä ymmärtää yrityksen tavoitteet. Mikään ei tartu niin helposti kun innostus, mutta samoin sen puute. Jokainen voi itsekseen miettiä omaa asennettaan työpaikalla. Tutkimusten mukaan puolet Suomalaisista on stressaantuneita. Jos koet olevasi yksi heistä niin  mitä olet tehnyt asian eteen? Stressissä on turha olla, jos ei ole pakko. Siihen on erilaisia hoitokeinoja.

Itse olen kokenut, että suurin apu minulle stressiin on ollut syvärentoutus harjoitukset. Pahassa stressitilassa tuntuu, ettei mitään saa aikaan, mutta harjoituksen tehtyä olo ja mieli on taas tasapainossa ja tuttu fiilis: kaikki menee vielä hyvin valtaa koko kehon. En valvo öitä vaan nukun hyvinkin sikeästi ja siihenkin on ollut apuna Mielikylvyn Nuku Hyvin rentoutus.

 

IMG_1071

 

 

Onni elämässä ja henkilökohtaisessa elämässä auttaa myös menestykseen ja varmuuteen  työelämässä. Valitettavasti liian harva tekee työtä mitä rakastaa. Olisi hyvin tärkeä kuunnella sydäntä ja sitä omaa intohimoa ja mennä se edellä tavotteisiin. Et voi antaa työllesi 110, jos se ei ole edes mieleistä

 

IMG_1034 IMG_1042

 

 

Pitää myös osata rentoutua ja nauttia asioista. Voin sanoa, että mua on kyllä valitettavasti tänään stressannut aikalailla kaikki omaan äippälomaani liittyvät asiat. Miksi kaikki on tehty niin hankalasi ja epäselväksi yrittäjälle? Toivoisin, että minulla olisi oikeus nauttia asioista samanlailla kuin muilla <3 Kyllä se joskus ottaa päähän kun vain antaa, mutta mitään ei saa….

 

IMG_1097

 

Tällä viikolla on tapahtunut ihan mahtavia juttuja ja yksi niistä on pitkäaikaisen unelmani toteutuminen <3 Alan näillä näkymin taas valmentamaan  rytmistäkilpavoimistelua. Valmentaminen antaa mulle ihan mielettömästi energiaa ja siinä onnistumisen ilot on jotain aivan käsittämätöntä. Valmensin monta vuotta ennen kun Vili syntyi ja ehkä jokin on mennyt oikein, sillä ne tytöt ovat viimevuoden MM-kilpailujen kakkosia 🙂 Haluan pieniä tyttöjä, sillä kun valmennettaville tulee ikää niin mukaan tulee myös vanhemmat ja valitettavasti he ovat usein siinä se raskain lenkki… Mutta oon tästä asiasta niin innoissani, etten malta odottaa että pääsen halille <3 Voimistelu on mulla aina veressä.

IMG_1114 IMG_1115

 

 

House of Brandonin tuotevalikoimiin on nyt myös tullut lenkkareita. Nämä viedään usein käsistä ja käsiksi niihin pääset TÄÄTÄ   Kunpa sais jo tennarit jalkaan ja loska lähtis kokonaan. Kesä tulee ja kuinka ihanaa se on <3

 

b1

 

 

Muistakaa päivittää myös treeniasut Biancaneveltä ja käyttämällä koodia UMPPU2015 saatte B-fit-10% Tilauksesta. Upeisiin kotimaisiin treenivaatteisiin pääset tutustumaan TÄÄLTÄ 

 

-Umppu

 

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Unelmiin uskominen kannattaa aina, koska silloin ne joskus tapahtuu niinkuin miulle kävi nyt <3”

  1. Rytmisen valmentaminen on kyllä ihanaa ja tuomarointi hirmu mielenkiintoista! Itse kuitenkin lopetin homman juuri niiden vanhempien takia kun saivat homman tuntumaan liian raskaalta. Teen juuri Venäjän opintoihini esitelmää lajista ja voi että, miten onkin ollut taas ikävä hallille niin kovasti, että jumppajutut tulee ihan uniinkin 🙂 Toivottavasti pienten vanhemmat on mukavia ja helppoja 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta