Kevään trendejä, hyvät treenikengät, alennuksia ja huippu arvonta

 

 

Eilen olin illalla Id:hairin järjestämässä trendi-ilta koulutuksessa. Oli hauska seurata malleja lavalla, koska ne totetutettiin meidän liikkeessä. Kouluttajat tulevat usein muualta ja ”lainaavat” jonkun salonkia mallien pohjatöihin.

021015kim1

 

 

Pitkä bobi on ollut jo pitkään muodissa, mutta varsinkin sen jälkeen kun Kim Kardashian päätti leikata sellaisen tuli sitä läpimurto. Tämä on tällä hetkellä yleisin kuva minkä kanssa kampaamoon tullaan. Pitkää bobia halutessaan tulee huomioida muutama seikka. Hirveän ohuessa tukassa tämä malli ei valitettavasti näytä ihan samalta kun vahvassa. Jos oma hius on todella painava ja on ilman laittoa kun lehmän nuolema tarvitsee hius ehdottomasti föönata jokainen kerta ja tyvelle tehdä esimerkiksi tyviraudalla extra kohotusta. Usein kuvien tuoja saattaa ihailla kaikkea muuta  kuvassa, kuin niitä hiuksia ja kasvoillehan emme voi mitään tehdä. Toki itse aina pyydän kuvia, sillä kaikki ei aina osaa kertoa millaista hiusta haluaisi. Bobissa pitää myös huomioida jos omat sivut on hirveän rikotutu niin polkkatukkaa on lähes mahdoton leikata. Sivuhiukset on yletyttävä kokonaisuudessaan bobin pisimpään mittan 🙂

web-idHAIR0381 web-idHAIR0458

 

 

Vaaleissa hiuksissa kuumaa on myös erilaiset pastellisävyiset koko värjäykset tai yksityskohdat yhdistettynä klassisiin leikkauksiin. Pitkien hiusten hyvin kiharat lakalla kovaksi kovetetut kiharat alkaa olemaan historiaa ja tilalle on tullut 60-luku henkiset kampaustyylit sekä pehmeät laineet. Kampaukset ovat usein niskapainotteisia hyvin huolettomia. Lettejä tehdään vieläkin, mutta letitkin ovat rouheampia ja epäsiistimpiä kuin ennen.

 

64-4787 64-4803

 

Ensi viikolle on luvattu ihan huikeita kelejä jopa +10 astetta. Takatalvi emme halua sinua enään 🙂 Mulla onkin huippu TARJOUS blogini lukijoille. Kaikista Adidaksen tuotteista saat -20%. Nyt on siis hyvä aika päivittää treenikengät ja juoksukengät. Trajous on voimassa  15.3 asti. Tilauksia tekemään pääset TÄÄLTÄ  Koodi millä alennuksen saat: 315408

Treenikengät on hyvä päivittää tasaisin väliajoin ja ottaa vanhat vaikka mökki kengiksi. Varsinkaan juoksukengät eivät määräänsä kauempaa kestä vaikka ulopäin näyttäsivätkin hyviltä.

 

IMG_1061

 

Vihdoin mullakin on oma Bzebra takki <3 Oon jo pitkään harkinnut tämän hankintaa ja miettinyt, että maltanko odottaa kun maha lähtee, mutta en malttanut ja itseasiassa takki on sen verran hyvän mallinen, että mun pötsi mahtuu loistavasti takin sisään ja se ei lähde rullaamaan ylöspäin. Koodilla UMPPU2015 saat -10% B-fit malliston tuotteista ja nyt on tullut sinun hetkesi. Takin luo pääset TÄÄLTÄ  Biancaneven vaatteet on kyllä ihan loistavaa materiaalia ja mikään omista vaatteistani ei ole menettänyt ryhtiä tai väriä, vaikka ne on pesty koneessa monia kertoja. Vaatteet on hyvin laadukaita. Itselläni kuvassa on koko xs.

 

150734_799228633456636_8975974961263590594_n

 

Kaikki pitkähiuksiset lukijani ja mikei kyhy hiuksisetkin. Luvassa on arvonta: Voit voitta itsellesi tämän EGO:n suoristusraudan ja BELONGERIN pitkienhiusten, sekä pidennyshiusten shampoon ja hoitoaineen. Tuotepaketin arvo on on n. 100e. loistavia tuotteita ja loistava rauta. Kuva löytyy Primebodyn face sivuilta, josta käyt vaan tykkämässä. Arvonta suoritetaan alkuviikosta.

 

5c9caf98dd197a5c2e3f37e3765bd2e2

 

 

Mää oon vaan niin fiiliksissä näistä kevään jutuista ja en malta olla ihailematta näitä ihanuuksia. House of brandonin valikoima täydentyy kokoajan ja sinne tulee upeita uutuuksia Käy ihmeessä tsekkamaassa ja shoppaamassa GOGOGO 

 

Mulla on tänään se paneeli keskustelu ja pakko sanoa, että kyllä alkaa vähän jännittään. Harvoin olen missään tilaisuudessa ollut puhumassa tai okeastaan sellaisessa tilanteessa, missä on muitakin. Hyvin se menee KAI ja pääsen ainakin puhumaan itselleni hyvin tärkeästä aiheesta. Kunpa meistä jokainen kansalainen ymmärtäisi, että yrittäjyyden koukerot koskettavat oikeasti meitä kaikkia jollain tavalla <3

Oon purkanu stressiä siivoomalla ihan raivolla kotia 🙂

 

 

-Umppu

primebody

4 vastausta artikkeliin “Kevään trendejä, hyvät treenikengät, alennuksia ja huippu arvonta”

  1. Moikka! Ihan älyttömästi onnee tohon paneelikeskusteluun! Ei tollasiin juttuihin ihan joka päivä pääse mukaan 😀

  2. Umppu! Sun uudet hiukset on _täydelliset_!!!! Oliko hankala saada omasta hiuksesta tuon värinen oranssin jälkeen? Itsellä on kans tällähetkellä oranssihko tukka, ja ens viikolla menossa kampaajalle, toiveissa juurikin tommonen tuhkan vaalea hius…Eli ootanko ihan liikoja että tää pehko tästä vaalenis, vai joutuukohan käsittelemään useemman kerran? Tiedän toki,että kaikki riippuu omasta hiuksesta, mut ajattelimpa kysyä kuitenkin, että kuinka sulle kävi ;)?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta