Me kaikki elämme kuplassa. On se sitten fitness tai lapsiperhekupla

 

Aivan loistava kirjoitus: Sinäkin elät käsittämättömässä kuplassa, jonka on kirjoittanut Psykoterapeutti Maaret Kallion (tuttu myös ensitreffit alttarilla ohjelmasta). Blogi kirjoituksen voit lukea täältä

Tämä kirjoitus herätti taas itseni ajattelemasta elämääni ja sitä, kuinka suppeasti edelleen katson eri asioita, vaikka kuvittelin siinä kehittyneeni. Joskus tekee todella hyvää ottaa sitä etäisyyttä omaan totuuteen. Huomasin esimerkiksi: Lapsiperhekuplassa voi kuvitella, etteivät lapsettomat tiedä elämästä syvää totuutta. Mun on pakko myöntää, että usein ajattelen noin. Toki asiat ei aina ole niin mustavalkoisia, mutta itseni on vaikea kuvitella, että ihmiset kenellä ei ole lapsia ymmärtäisi esimerkikisi perheitä yhtä hyvin kuin ne kenellä on lapsia. Mutta toisaalta he voivat nähdä asioita aivan eri kantilta ja he voivat opetta toinen toisilleen paljon.

Tekosyy ei ole kaikille aina tekosyy vaan kaikkia ei kiinnosta samat asiat 🙂

Ikivanha sanaparsi: joskus täytyy mennä kauas, että näkee lähelle on todella hyvä aina muistaa. Itselle on annettava aina kiireen keskellä aikaa mietiskelyyn. Mietiskely on osittain myös itsensä kehittämistä ja oivaltamista mitä ei kiirreessä oikeastaan edes pysty tekemään.

 

IMG_3047

 

On aina hienoa huomata myös olevansa väärässä, mutta näköjään tarvitsen siihen aina kunnon perustelut ja selkeän näkökulman toisesta suunnasta ennekuin annan periksi.

Suora lainaus  ”rohkenet ajatella maailmassa olevan muutakin elämää, katsomusta ja ymmärrystä kuin yksin sinun totuutesi. Se voi jatkua siitä, että kuuntelet toisen ihmisen näkökulman ja kokemuksen. Kuplasi venyy silloin, kun uskallat kyseenalaistaa sen ainoana totuutena” Tämä on ainakin mulle aivan loistava opetus lause jota koitan jatkossa alkaa mahdollisesti käyttämään mahdollisimman paljon <3

Kun on avoin uusille jutuille niin on helpompi mennä eteenpäin

82e3b50c6418b8533e7e32094528dbe0
Loulou parka 49,95e
7a31893e62a357b8f8c81656ba2a6f8c
69,95e

Kevät tulee ja vaatteet vähenee. On luksusta saada nämä talvi rumpakkeet pois päältä ja vähentää vaatetusta. Onneksi nämä Parkatakit on nyt todella kovassa huudossa tämä onkin malli, minkä itsekkin saan vielä päälle. House of Brandonille on myös saapunut huippuja uutuuksia joihin pääset tutustumaan   Täältä  Kohta saa laittaa jo mekon päälle ja päivittää kesävaatteet <3

 

IMG_0896IMG_0909

 

Palaan vielä näihin Mago pidennyksiin, mitkä minulle laitettiin. Tähänasti ei mitään negatiivista sanottavaa ja päässä on edelleen ihanan vapautunut olo. Meiltä saa nyt näitä jatkossa ja suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Hinnaston löydät liikkeemme sivuilta täätä Hinnasto 

 

IMG_1012

 

 

Viimeviikolla varmistui yksi kevään ja alkukesän todella mielenkiintoinen projekti, missä olen mukana. Toisaalta hirvittää toisaalta ei, mutta kirjoittelen asiasta sittemmin lisää. Vatsa kasvaa hurjaa vauhtia ja tuleva äitiysloma herättää ristiriitaisia tunteita. Enään on niin vähän töitä jäljellä ja jännittää mitenkä saan kaikki hommat tehtyä… Kun olen tottunut, että työpaikka on toinen kotini niin kuinka pystyn olemaan sieltä pois niin paljon? Tänää tapahtui kuitenkin ihan huippu juttu ja alleirjoitin liikkeeseeni uuden Parturi-kampaajan kanssa työsopimuksen <3 Asia on mulle ihan mieletön juttu ja tietenkin myös helpotus, sillä meillä on ollut pikku lisääntymis buumi meneillään 😉 Tiimimme vahvistuu siis pian osaavilla käsillä 🙂

Tämä ei siis ollut paskempi maanantai ollenkaan 🙂

-Umppu

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Me kaikki elämme kuplassa. On se sitten fitness tai lapsiperhekupla”

  1. Luin myös kirjoituksen, ja mielestäni se on ihan loistava. Meistä jokainen elää jonkinlaisessa kuplassa, se on kai ominaista ihmislajille (!?). Kirjoitit, että olet ajatellut ettei lapsettomat tiedä elämästä syvää totuutta. Pystyn jollakin tasolla ymmärtämään, miltä lapsiperheen elämä tuntuu ja mitä ajatuksia siellä pyörii lapsettomista. En tietenkään täyttä totuutta, koska ei ole itsellä lapsia.

    Mutta täytyypä tässä tunnustaa, että niin olen mäkin elänyt kuplassa, jossa olen ajatellut, että lapsiperheellinen ei ymmärrä minun elämästäni mitään. Sitä, kuinka yksinäistä, avutonta, kylmää ja ahdistavaa voi olla sinkun/yksinelävän elämä. Monelle ajatuksena tosi kiva, että voi tulla kotiin, ja sulla on siellä sulle rakkaita ihmisiä, joiden kanssa voit jakaa surut ja murheet. Ihmisiä, jotka muistuttaa että sä oot oikeesti hyvä ihminen, jos koulussa/töissä on tullut paskaa niskaan. Se yksinäisyydentunne, mikä tulee viimeistään perjantai-iltana, kun pitäisi ahdistuneena keksiä ohjelmaa viimeistään lauantaille, ettei tartte viettää iltaa omassa seurassa. Tai kun laskut kaatuu niskaan, halvemmaksi tulisi asua jonkun muun kanssa. Tuo olin minä monta vuotta, ja suoraan sanottuna ärsytti suunnattomasti muiden (monesti varattujen/lapsiperheiden) ”sulla on helppo elämä”-asenne. Oikeasti olin syvästi masentunut pitkään, mutta eipä siitä nähnyt monikaan kuin kuoren. Tietysti hyvä, ettei sitä joutunut kukaan ulkopuolinen katsomaan, sillä elämä masentuneen kanssa ei ole helppoa. Asiat ovat onneksi nyt tosi hyvin; on oma rakas ja yhteinen koti :).

    Niin, että sitä vaan tässä pohdin, että kaikilla on ne omat haasteet, oli elämäntilanne mikä tahansa. Ei elämäntilanteita voi oikeasti edes vertailla toisiinsa, ihan jo siitä syystä että ihmisillä on niin erilaiset haasteet elämässä, ja ne ei useinkaan näy ulospäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta