Johtajuus, menestys ja onnellisuus <3

image001

 

Olen saanut kunnian olla osana tätä seminaaria, jossa saan puhua yrittäjyydestä, joka on yksi aiheista, mistä juttua riittäisi loputtomiin. Pakko myöntää, että oon aika kovassa porukassa, mutta uskon silti etten jää sanattomaksi. Mihinkääa asiaan ei voi vaikuttaa istumalla hiljaa, vaan on tehtävä jotain ja mulla on juurikin tähän yrittäjyyteen liittyen muutama hyvä juttu tulossa.  Tämä on ensimäinen kerta kun osallistun tämän tyyliseen tapahtumaan, mutta toivottavasti ei viimeinen 🙂

 

Yrittäjyys on mulle todella tärkeä aihe ja onhan se selvää, sillä saan siitä mun elantoni. Vaalien alla aion kyllä todella tarkkaan miettiä ketä äänestän. Ennen sillä ei ollut mulle mitään merkitystä ja mua ei sinänsä kiinnostanut koko politiikka, mutta kun omat olot huononee jatkuvasti, palkka pienenee ja työmäärä lisääntyy  niin kyllä kummasti alkaa kiinnostamaan. Jos yrittäjä joutuu mietimään maksaako alvit vai ostaako perheelle ruokaa on tässä systeemissä jokin pahasti pielessä. Varsinkin silloin kun liikevaihto on kokoajan kasvussa ja työitä olisi niin paljon kun jaksaa tehdä.

IMG_2751

 

Sain edelliseen postaukseen aivan uskomattoman määrän palautetta ja kiitos siitä. Suurinosa oli positiivista ja rehellistä. Aina joukkoon mahtuu myös mielensä pahoittajia ja eilisestä tekstistä jopa hämmästyin näitä kommentteja, sillä kirjoitin mielestäni hyvin selkeästi, että kerron omista tuntemuksista ja fiiliksistä, joista pystyn vasta nyt puhumaan rehellisesti kun ns. kilpaileminen on ohi ja kupla on puhjennut. Itse fitness lajina on antanut mulle eniten kuin mikään muu lajeista koskaan ja olen kasvanut ihmisenä sen rinnalla ihan valtavasti. En nähnyt asioita silloin samalla tavalla. Jokainen ymmärtää tekstin aina niin kuin haluaa, mutta en olivat vain minun mietteitä ja minun mielipiteitä joidenka kanssa ei tarvitse kaikkien olla samaa mieltä. En kuitenkaan ymmärätnyt mitenkä pystyin omalla elämälläni loukkamaan jotain niin syvästi, että minut piti julkisesti nimellä haukkua facessa 🙂 mikä on todella lapsellista.   En kommentoi asiaa sen kummemmin, mutta tämän tyypin kanssa emme ole missään nimessä millään samalla levelillä: ei fitneksessä kun lapsen kasvatuksessakaan. Peace&love

 

IMG_0678IMG_0804

 

 

Keväällä kaipaa aina jotain piristystä ja ylin kuva on mun uus tukka tavoite. Takana on 5 vaalennusta, että kupari on saatu pois pikkuhiljaa. Maanantaina mulle laitetaan Mago pidennykset ja saan testata ne ensin omassa päässä ennenkuin teen niitä virallisesti asiakkaille.

 

IMG_0811

 

 

Muistakaa rakastaa niitä oikeita ihmisiä ymärillänne <3 Oon itse oppinut että arvosta niiden ihmisten mielipiteitä, millä on oikeasti väliä. Vaikka itse kommentoin todella harvoin blogeihin niin koitan aina kirjoittaa niihin jotain positiivista tai aisaan liittyvää <3 Viha ruokkii vihaa ja riitely on turhaa.

-Umppu

 

 

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta