Opi olemaan kiitollinen <3 Se on täysin ilmaista

 

Mää itkin eilen useaan otteeseen ja ettei jää epäselväksi niin ihan vaan onnesta <3 Oon ollut viikon pahassa flunssassa ja varsinkin raskaana monen lääkkeen käyttö on kielletty, joten ei auttanut kun hoitaa itseään luonnon antimilla. Illat olen koittanut levätä, mutta töistä en ole taaskaan voinut olla pois, sillä on ollut tärkeitä päivä kuten vanhojen tanssit, minne tein kaksi prinsessaa.

 

IMG_0713 IMG_0714

 

 

Kampausmuoti on vaihtunut vuosi vuodelta trendikkäämpään suuntaan ja ne kiharretutu pulisongit on onneksi jo historiaa. Puvut on kuin prinsesalla ja niin kauniina olivat kaikki <3. Naureskelinkin kun itse naama niistämisestä rohtuneena sanoin odottavani sitä suudelmaa, koska olo oli kun rumalla sammakolla näiden rinnalla 🙂

 

Eilinen oli jännittävä päivä, sillä meillä oli aika rakenneultraan. Mulla on tuntunut pientä painetta alavatsassa ja halusinkin tietää, että kaikki on kunnossa ja onneksi niin oli. Vauva istuu masussa kun munassa ja peppu on alaspäin ja jalat potkii suoraan virtsarakkoon ja se on aihettanut hieman kummallista tunnetta. Vauva on nyt 350g painava ja itsehän olen saanut mahtavat 10kg painoa. Ollaan nyt tasan puolessavälissä ja näytän tältä 🙂 Tissit lepää mukavasti mahan päällä 🙂

IMG_0770

 

 

 

En pidä painonnousua ihmeellisenä, koska Vilistä mulle tuli 30kg, joten ehkä siihen on kerran totuttu. Tottahan se on, että tilaa ei paljon ole kun kasvaa eteenpäin, sillä olen niin lyhyt. Mietinkin viikonloppuna hauskaksi ”tavoitteeksi” olla yhtä kyhyt kun levee ja odotan kasvaako vyötäröni 157cm:pituiseksi hahahaha.

En pidä ultrakuvista, koska ne ovat mielestäni aina kummallisia ja en osaa niitä oikein tulkita, mutta tämä oli ainut missä erottuu selvästi kasvot ja nykerönenä. Ja niinhän se on, että pikku prinsessa sieltä syntyy <3

IMG_0753 IMG_0752

 

 

 

Musta tuntuu, että raskaus muuttui vasta eilen todelliseksi kun sukupuoli selvisi ja voin ajatella, että musta tulee uudelleen äiti pienelle prinsessalle. Kyllä äitinä oleminen on maailman hienoin asia ja mistä olen niin ylpeä ja kiitollinen etten osaa sanoin kuvailla. Eilen juttelin ystäväni kanssa ja oivalsin taas yhden asian, mikä on hyvin yksinkertainen, mutta siltikin täyttä totta. Vetovoiman laki: kun ajattelet jostain asiasta negatiivisesti niin se on negatiivista 🙂 niinkin helppo ja yksinkertainen juttu. Keskity elämässäsi positiivisiin asioihin ja kaikki on helpompaa. Mieti myös missä asioissa itse olet negatiivinen ja koita muuttaa niiden kohdalla asennetta kokonaan. Joskus voi jopa sanoa kaverille, että oletko huomannut kuinka negatiivinen ihminen olet ja ehkä hänkin saattaa oppia siitä jotain ja antaa asialle muutaman ylimääräisen ajatuksen.

 

IMG_0733 IMG_0742 IMG_0746 IMG_0747

 

 

Paljon on ollut lasten synttäreitä ja juhlia, missä ollaan oltu perheen kanssa. Vili alkaa olemaan jo siinä iässä, että sen kanssa kyllä läppä lentää. Oon saanut taas monta vuotta lisää elinaikaa kuuntelemalla jätkän letkautuksia. Kun mietittiin vauvalle nimee hän kysyi saanko minäkin vaihtaa nimeä? No mihin ajattelit vaihtaa? Aattelin etunimeks Limaa ja sukunimeks Koistista 🙂

Eilen illalla leikittiin ennustajaa ja oli mun vuoro ennustaa: Vili mitä haluat tietää tulevaisuudesta? V: oonko sinkku? 🙂

-umppu

primebody

9 vastausta artikkeliin “Opi olemaan kiitollinen <3 Se on täysin ilmaista”

 1. On tuo maha upee <3

  Meillä oli kans eilen ru ja tyttö tulossa tännekin 🙂

  Onnea ja toivottavasti ei oo siellä sama pöpö menossa, en tiedä loppuuko tää tauti ennen synnytystä 😀

 2. mullakin tyttö tulossa, mutta laskettu onkin 26.2 eli ens torstaina! vois mun puolesta syntyä vaikka heti, ei oo niin ihanaa nää vikat viikot enää 😀 itse oon 22-vuotias ja ensimmäinen tulossa 🙂
  ja sitä haluisin kysyä, jos haluat vastata, että paljon sulla paino sitten nyt on? itelle painonnousu on ollu aika ahdistavaa syömishäiriötaustan takia, vaikka tiedänkin että raskaana painonnousu on normaalia ja välttämätöntä..
  mutta onnittelut vielä ja tsempit toiselle puolikkaalle! 🙂 <3

  • Mulla oli lähtöpaino kun tulin raskaaksi sinä 56-58 välissä ja nyt on se 10 tullut lisää. Paino vaihtelee pitkin päivää. Painoa kuuluukin tulla kun on raskaana jollei ole lähtökohtaisesti reilusti ylipainoinen 🙂 kiloilla ei ole elämässä mitään merkitystä vaan sillä että oot onnellinen <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta