Uusi hiustenpidennystekniikka ja muutakin asiaa karvoihin katsoen

images-52

 

Olen aina uusista ammattiini liittyvistä asioista innoissani ja varsinkin jos ne ovat jotain uutta markkinoilla. Mun on ilo kertoa täysin uudesta hiustenpidennysmenetelmästä nimeltään Mago. Mago pidennys on tunnetun hiustenpidennysmerkin Simply Naturalin alla.  Osa kuvista ja tekstistä kopioitu suoraan Simply Naturalin sivuilta.

 

LUONNOLLISIN MAHDOLLINEN TAPA

Mago -pidennystekniikkaa on kehitetty vuodesta 2004 lähtien. Simply Natural -tehtaalla haluttiin kehittää luonnollisin mahdollinen tapa lisätä hiusta asiakkaan omiin hiuksiin. Tapa, jossa kiinnitykseen tai poistamiseen ei käytetä mitään kemiallisia apuvälineitä tai edes sähköä. Periaatteessa pidennys pitäisi pystyä tekemään paljain käsin, ilman laiteinvestointeja. Haluttiin kehittää jo olemassa olevaa ja monipuolisimmaksi osoittautunutta sinettitekniikkaa eteenpäin. Hiukseksi valittiin sama hius, joka on toiminut kantavana osana Simply Natural -järjestelmää jo yli 10 vuoden ajan.

Viiden vuoden tuotekehityksen ja kolmen vuoden testauksen jälkeen syntyi Mago hair. Mago hair valmistui pitkän prosessin päätteeksi ympäristöystävälliseksi tuotteeksi, jolla saavutetaan parempi asiakastyytyväisyys kuin millään toisella pidennystekniikalla.

Vuonna 2010 teknisesti valmista Magoa alettiin patentoida. Tekniikalle on saatu 20 vuoden patentti kaikilla merkittävimmillä hiustenpidennysten markkina-alueilla – myös Suomessa. Mago on myös rekisteröity tuotemerkki.

IMG_0612

 

 

MIKÄ EROTTAA MAGON MUISTA PIDENNYS TEKNIIKOISTA

YKSINKERTAINEN KIINNITYS

Noin kuukauden harjoittelulla Mago koulutettu kampaaja pystyy kiinnittämään 100 – 120 Mago-osiota 1 – 1.5 tunnissa.

EI VAURIOITA HIUKSIASI

Simply Natural Mago -pidennystekniikka ei vaurioita asiakkaan hiuksia millään tavalla. Osiot ainoastaan solmitaan hiuksiin puuvillalangalla. Kun solmu katkaistaan, se löystyy.


HIUSTEN LUONNOLLINEN LIIKE JA TUNNE PÄÄSSÄ

Mago-pidennysosioita ei liimata, teipata tai sinetöidä asiakkaan hiuksiin. Pidennysosio on kiinni asiakkaan hiuksissa ainoastaan puuvillalangalla. Tästä johtuen pidennyshiuksen liike on niin luonnollista, että asiakas saattaa unohtaa, että hänellä on pidennykset hiuksissaan.

VAHVAT SOLMUT

Oikein kiinnitetyt Mago -pidennyshiukset eivät voi pudota asiakkaan hiuksista ennen kuin kampaaja poistaa ne. Kolmen vuoden testit ovat osoittaneet, että solmut kestävät erinomaisesti vettä, shampoota, lämpöä jne. Jopa niin, että Mago solmu kutistuu ja kiristyy pesun yhteydessä. Tämä tekee solmusta entistä vahvemman.


HELPPO POISTAA

Mago-pidennykset on erittäin helppo poistaa. Kampaaja tarvitsee ainoastaan sakset, ei kemikaaleja eikä sähkölaitteita. Mago-osio poistetaan leikkaamalla saksilla solmukiinnitys, jolloin pidennysosio irtoaa. Koulutettu kampaaja poistaa noin 100 – 120 osiota tunnissa.

MAGO HIUSTENPIDENNYS TUNTUU KEVYELTÄ HIUKSISSA

Simply Natural Mago -pidennykset kiinnitetään ainoastaan puuvillalangalla. Tämän langan paino on olematon ja se ei vaurioita hiuspohjaa. Asiakas huomaa tämän kevyempänä lopputuloksena – tai ei huomaan ollenkaan.


ALLERGIAVAPAA

Simply Natural Mago -pidennyksissä ei käytetä kemikaaleja. Kampaaja voi tarjota Mago-pidennyksiä ilman pelkoa siitä, että kiinnitystekniikka aiheuttaisi allergisia reaktioita.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN

Simply Natural Mago -hiustenpidennyksissä ei käytetä mitään kemikaaleja kiinnityksen tai poistamisen yhteydessä. Tästä hyötyvät niin kuluttajat, kampaajat kuin ympäristökin.

Itse kouluttaudun tähän tekniikkaan 23.2.2015. Koulutus kestää kokopäivän ja sainkin mallin itselleni, sillä täällä tehdään asiakkaale mago pidennys. Olen itse ollut nyt kuukauden ilman pidennyksiä, mikä on ollut vapauttavaa. Itselläni on hento hius, ja mietinkin, että olisiko nämä magot minulle mahdollisesti hyvä vaihtoehto. Haluan ehdottomasti testata ainakin itse näitä sen takia, koska silloin osaan kertoa parhaalla mahdollisella tavalla asiakkailleni näistä. Pidennyksiä on siis mahdollisuus saada liikkeestämme tuon koulutuspäivän jälkeen. Pidennysten hinnaksi tulee n. 700-850e riippuen millaista pidennystä tehdään. Suurinosa hinnasta koostuu materiaalista ja toki työ vaatii erikoisosaamista. Kirjoittelen aiheesta lisää kun itsekkin tiedän 🙂

 

 

IMG_0599

 

Id hairilta on nyt tullut 500ml super strong hiuslakka. Normaali hinta on 19,90 ja se on nyt tarjouksessa 13e. Tuotteita on rajoitetusti, joten nouda pikaisesti omasi <3

 

IMG_0600

 

Castelbelin huonetuoksujakin tuli viimeiset puuttuneet ja näitä on siis saatavilla valikoimistamme hinnat on 49-59e

Mukavaa keskiviikkoa  -Umppu

primebody

5 vastausta artikkeliin “Uusi hiustenpidennystekniikka ja muutakin asiaa karvoihin katsoen”

  1. Oon tykänny teipeistä siks et niitä voi nostaa joka kk ylöspäin kun hiukset kasvaa. Miten on tässä tekniikas? Voidaanko huoltaa ja nostaa takas juureen kii?

  2. Viime kesänä pääsin mago -harjoituspääksi ja tykkäsin! Otan kyllä joskus toisenkin kerran, sen verran helpot ja hellät hiuksille olivat 🙂 eikä tosiaan mennyt kauaa niitä laittaessa. Oulussa siis ainakin Salon Virhossa tekevät näitä pidennyksiä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta