Panosta tai pihistä. Uutuus tuotteiden esittelyä ja pari vauva juttua

Päivät menee hurjaa vauhtia eteenpäin. Mun pesänrakennus jatkuu edellen ja uusin tuotos on keittiön lamppu. Me aloitettiin laittaan jo tätä itseasiassa ennen matkaa, mutta se olikin hieman haastavampi asentaa, joten se jäin odottamaan kotiinpaluuta. Niinkuin jo aiemin mainitsin niin meillä on ollut valaisimina ne halpis versiot ja nyt olen saanut vihdoin sellaiset valaisimet mistä olen haaveillut. Tässä on kuva vanhasta ”kruunusta” ja sitten uudesta, joka kimaltelee ihanasti ja tuo pikku ripauksen ylellisyyttä kotiin <3 Vanha on pihistä ja uusi on selkeästi panosta 🙂

IMG_0039
Ennen
IMG_0481
Jälkeen

Kotia on nyt jotenkin ihana laittaa ja puunata pitkästä aikaa, koska emme ole oikeastaan tehnyt mitään  suuria muutoksia muuton jälkeen ja siitäkin tulee kesällä 3 vuotta. Varasin TAAS kirppispöydän Radiokirppikseltä, joka alkaa Maanantaina pariks viikoks. Pöytä numero 12 joten sinne sitten kaivelemaan ja tekemään löytöjä.  Vien paljon sisustus kamaa, vaatteita yms ylimäärästä tavaraa, mille vain ei ole käyttöä.

 

IMG_0482IMG_0499

 

Kevät on tuloillaan ja kotiin on ihana laittaa leikkokukkia. Olen joskus aiemmin laittanut kuvia blogiin castelbel huonetuoksuista. Meille tulee niitä primeen ehkä jo huomenna, mutta viimeistään ensi viikolla.

Castelbel on Portugalilainen tuoksujen lifestylemerkki, jonka tuotteissa yhdistyvät tyylikäs design, herkulliset tuoksut ja ensiluokkainen sisältö. Castelbel valmistaa ja jakelee parhaimman mahdollisen laatutason koti ja vartalotuoksutuotteita yhdistettynä tyylikkääseen muotoiluun ja herkullisiin tuoksuihin, sekä parhaisiin mahdollisiin tuotekoostumuksiin. Meillä on ollut kotona castelbelin huonetuoksu jo monta kuukautta ja se ei ole kulunut yhtään mihinkään. Pullo on iso ja näyttävä ja sopii yksityiskohtana sisustukseen. Hinnoiltaan tuoksut ovat 40-50e luokkaa.

 

IMG_0505

 

Meillä on myös Primessä nyt Kevin.Murphyn session.spray kamppanjahintaan 19,90 (norm 27e). Tämä on mun mielestä maailman paras lakka ja näitä on saatavilla vain rajoitettu erä, jotka ovat special edition. Hiuslakan koostumuskin on rakennettu niin, että pisarat ovat molekyylikooltaan suurempia ja laskeutuvat nopeasti. Lakka ei ota henkeen ja sopii myös allergisille. Lakan saa hiuksista kokonaan harjaamalla pois. Luottotuote vuodesta toiseen 🙂 Lakkassa on kaikki tarvittavat ominaisuudet ja mikä parasta se on pitävä, mutta joustava.

Lisäksi meille palaa MSCHIC mineraalimeikit, joita onkin paljon kyselty. Yksi parhaista meikkisarjoista mitä olen koskaan käyttänyt. Ei mitään haitallisia aineita ja ihohuokosia tukkivia ainesosia. Iho tuntuu siltä, että meikki ei edes ole. Alkuun meille tulee meikkivoiteet ja puuterit ja jatkossa lisää tuotteita. Tämä on myös kotimainen sarja 🙂

images-49

IMG_0488

 

Joulupukki muisti meitä koti yrttitarhalla, jonka Koskinen jälleen kerran asensi. Moni varmaan tietää tunteen kun basilika on jo kaupasta matkalla kotiin kuollut. Tää on ihan loistava keksintö. Yrtit vain jatkaa kasvuaan ja on aina tuoreita. Suosittelen ehdottomasti 🙂

 

IMG_0506

 

Tein mun ensimäisen vauva hankinnan ja ostin haalarin. Syy oli se, että tämä on ainut kevyt haalari mikä toimii samalla ns. makuupussina, minkä olen nähnyt. Ei kireää vetoketjua kaulaan asti vaan etuosan voi pitää kokonaan auki niin, että kadet ja varpaat pysyy kuitenkin lämpöisenä. Ostin tämän käytettynä ja voin sano, että tein jopa todella edullisen löydön 🙂

 

IMG_0508

 

Saatiin mun ihanalta ystävältä lainaksi moderni kehto, mikä on just passeli meidän sängyn viereen. Kehto menee n. 3-4kk ikään asti ja säästää ihan hulluna tilaa. Kehto on melkein 1/3 osa tavallisesta pinniksestä. Uskon, että tää on kovassa käytössä.

 

ystis-2

Ja kaikki ketä kiinnostaa edulliset ja hyvän näköiset vaatteet niin House of Brandon järjestää ystävämyynnit 6-8.2 varastolla Kelatie 8d1 Vantaa. Sinne kannattaa ehdottomasti mennä paikalle, koska osasta vaateista saa jopa -80%

Umppu <3

primebody

2 vastausta artikkeliin “Panosta tai pihistä. Uutuus tuotteiden esittelyä ja pari vauva juttua”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta