vauva.fi ja muut laadukkaat keskustelupalstat

Hei nyt kaikki mutsit huomio! Huvittavaa kun joskus koitat etsiä netinkautta tietoa esimerkiksi johonkin vauvoihin, odotukseen tai raskauteen liittyvissä asioissa niin ne paikat mistä kuvittelisit saavasi apua onkin täynnä julkkisten tai puolijulkkisten haukkumista.  Mun on pakko myöntää, että luin ihan viihteen vuoksi kyseistä palstaa ja pongasin sieltä jopa oman nimeni, mikä oli todella huvittavaa löytää pikku googlettelun jälkeen. Keskustelu ei muuten liittynyt muhun, mutta täysin sama kommentti on tullut mun blogiin mitä en ole koskaan julkaissut, koska siinä ei ole mitään perää. Moni täällä fitfashionilla onkin nyt kirjoitellut tästä todella useasti esiintyvästä nettikiusaamisesta, mistä olen itsekkin joskus kijoittanut aiemmin.

IMG_6423

Vaikka itse kirjoitan blogia ja sisällytän omia joskus jopa aika kärkkäitä mielipiteitä niin en kirjoita sitä siksi, että no niin antakaa tulla ja aloitetaan sota. Kirjoitan asioista paljon yleisesti mitä mieltä juuri minä  olen ja se ei todellakaan tarkoita sitä, että kaikkien muiden tarvitsee olla kanssani samaa mieltä.  Moni ruman kommentin kirjoittaja oikein odottaa, että vastaan provosoivasti, jota joskus saatan tehdä jos asia on aivan päätön, mutta parastahan on olla vastaamatta kokonaan tai jättää kommentti julkaisematta. Se ei silti tarkoita, että meidänkään pitää suoltaa kaikki paska ja jos päätämme olla jukaisematta jotain kommenttia niin se on täysin meidän oma asia. Jos joku mua haukkuu rumilla sanoilla mun blogissa niin ei mun tarvitse siitä välittää.

Mietinkin aina, että mitä nämä ihmiset siitä saavat ja mikä on se ajatus sielä taustalla? Vaikka lause joka on muodostunut kliseeksi: heillä on itsellä niin paha olla, niin on vain  valitettavasti täysin totta. Miksi naiset haukkuvat kauniita naisia……….siksi koska ovat itse tyytymättömiä omaan ulkonäköönsä jne.

Välillä lukee joidenkin kirjoituksia teemalla: antaa kaikkien kukkien kukkia, mutta tekstiin on usein sisällytetty haukkumisviesti jotain asiaan kommentoivaa kohtaan. Kaikki ei ole ihan niin mustavalkoista kun luulaan ja meistä ihan jokainen sortuu välillä haukkumiseen jossainmäärin ja se nyt vain on fakta. Kyllähän tässä itsekkin haukun juuri nettikiusaajia säälittäviksi. Tekopyhyys on välillä rasittavaa ja joskus jopa niin läpinäkyvää, että oikein puistattaa, mutta meitä on moneen junaan. Toivoisin ihmisiltä selkärankaa varsinkin nettikommentointiin. Jos ei ole rohkeutta seistä sanojen takana, niin joskus kannattaa vain olla vaiti. joskus jopa tekstyiä ei edes lueta vaan kommentoidaan pelkkien kuvien perusteella.

IMG_6415

 

Sama on nämä bodaukseen liittyvät sivustot, missä kans laatuläpältä ei voi välttyä. Varsinkin kun bikinifitness oli vielä alkutekijöissä niin muistan kuinka kilpailijoita ruodittiin palstoilla. Itse sain jopa lempinimen URK jonka jalat harittavat ja takapose on pahasti pielessä, mikä oli mun mielestä jopa hauska läppä, koska mulla on yliojentuneet jalat ja joku sielä asiantuntujana kertoi kuinka jalkojeni asento on kamala, mutta minkäs sitä rakenteeleen mahtaa. Kaikki kilpailijathan oli kirjoittelijoiden mielestä: löysiä, rumia, sukeita, lihaksettomia, hietsun pissiksiä jne… Olisikin ollut hauska nähdä profiili tekstien takaa mikä se todellisuus olisi ollut. Oon joskus itse saanut näitä kauniita lauseita: kuole vitun läski huora ja muita mietä ylentäviä kommentteja, mutta todellisuudessa noille ei voi oikeasti kuin nauraa, koska menevät jo niin ylä-aste tasolle. Ihmisillä saa olla mielipiteitä ja oikestaan pitääkin olla, mutta joskus voi vaan olla hiljaa ja jättää asiattomat asiat sanomatta. Ne ei edes johda mihinkään. Toivon, että juuri te nettikiusaajat luette tämän ja otatte hieman opiksenne.

 

IMG_4183

 

No mutta otsikkoon liittyen ja palatakseni ihan sisältöön, sillä etsin tietoa (varokaa tulossa raskaus juttuja) istukasta. Olen edelleen (koputan puuta) selvinnyt oikestaan ilman mitään oikeita. Nyt kun viikkoja alkaa olemaan jo reilummin niin vauvan liikkeet on voimistunut. Ne ei kuitenkaan tunnu samalta kun Vilistä vaan painaa ikävästi jonnekin hyvin alas ja se tuntuu paineen omaiselta. Se ei tule kuin silloin kun kävelen, eli toistaiseksi sekään ei haittaa mitään, paitsi jos en voi enään käydä lenkillä. Leikin hieman kotilääkäriä ja diagnosoin, että istukka on hyvin alhaalla ja se johtuu siitä 🙂 Onneksi pian on jo rakenne ultra niin eiköhän sielä selviä asiat taas paremmin ja toivottavasti vauvan sukupuoli. Mulla on niin tyttö-olo ja tiedän, ettät tämä helppo raskaus kostautuu mulle vielä jollain 🙂

 

IMG_6427

Tänään mulla on vapaapäivä ja lähdetäänkin Vilin kanssa kohta hiihtämään 🙂 Luvassa on myös kodin siivousta.

primebody

6 vastausta artikkeliin “vauva.fi ja muut laadukkaat keskustelupalstat”

 1. Mua huvittaa aina se, kun joku kommentoi ”miksi et julkaise kaikkia kommentteja??”. No hei, mun blogi mun bileet 😀 ! Kai mä nyt voin jättää itse julkaisematta tai julkaista sitä mitä huvittaa. Itse ainakin haluan pitää blogini ilmeen positiivisena ja jos jollain kengässä hiertää eikä tykkää minusta, niin voi olla vain lukematta blogia. So Simpele it is!

  • kyllä juurikin näin, mutta kun eivät he tajua ja käyvät sitten kaikki mahdolliset foorumit läpi julkaisemassa saman kommentin hahahaha 🙂

 2. Voihan tekopyhyys ja ihmisten ihmeellinen suhtautuminen toisten mielipiteisiin! Ymmärrän sun jutun täysin. Mä oon henk koht todella suora ihminen, ei oo tapana kauheena kaunistella asioita ja sanon miten asiat näen. ( tämä opittu kotoa). Ja tämähän meinaa monta ihmistä sapettaa, ja vedetään herne-maissi-paprikat nenään niin että ropisee. en ymmärrä miksei nykyään saa sanoa omaa mielipidettä ilman että siitä loukkaannutaan? Mulla meni yks kaverisuhde poikki täysin koska tämä kaverini päätti yhtäkkiä alkaa (aikuismaisesti tietenkin) haukkumaan mua kesken työpäivän työsähköpostiin kuinka oon ihan ääliö ja ei mun mielipide oo aina oikea ( niinkuin olisin näin koskaan väittänyt…..) ja kaiken kukkuraksi hän alkoi haukkumaan minua äitinä sekä siinä että aikataulutan elämääni ihan liikaa. ( hänellä ei ole lapsia). Että just joo! Ja tämä haukkuminen jatkui myös vielä tekstiviesteillä. koskaan tyyppi ei uskaltanut tulla sanomaan mitään kasvotusten. naurettavaa. Piti jo laittaa viesti että lopeta jo, on alkanu tulla asia selväks aikoja sitten ja että mitäs me kavereita ollaan jos sen mielestä oon täys kusipää. Uskomatonta meininkiä! Sama koskee tähän nettikiusaamiseen. ihmiset on niin raukkoja kun ei uskalleta sanoa suoraa päin kasvoja jos siihen on mahdollisuus!

 3. Itse muutamassa (hoitoalan) työpaikassa olleena olen ihmetellyt, että miten jokaisesta on löytynyt joku inhottava ja ilkeä ihminen?
  Tuli vain mieleen, että nämä kommentoijat ovat juuri näitä työpaikkojen sanonko mitä päitä…. :S
  Ihanaa opiskella vielä, niin ei tartte tapella päivittäin tällästen ihmisten kanssa. itse olen vasta parikymppinen niin otan aika raskaasti tuollaiset tyypit.

  • Joo ja juurikin ne on niitä, jotka mussuttavat kuinka huono henki työpaikoilla on ja eivät tajua olevansa usein itse syyllisiä. Balittavat ihmiset on raskasta seuraa ja latistettua tunnelman heti. 🙂

 4. HAHAHAH, just viimeviikolla päivittelin itse IHAN SAMAA, etsin googlen kautta yhtä blogia, ja törmäsin vahingossa juurikin näihin vauva.fi:n juttuihin, ja tylsyyksissäni rupesin niitä lukemaan, niin ANTEEKS MITÄ?!?!?!? :DDD Siis ihan järkyttävää paskaa suoraan sanottuna!!!!! Juttujen laatu oli tyyliin se, että ”näitkö sen ja sen bloggarin postauksen viidennessätoista kuvassa kun sillä oli pikkuvarvas sentin vinossa” jne jne….EN vaan ymmärrä 😀 Kyllähän ihmiset aina pui, ja tulee puimaan toisten asioita, mut se, että tosiaan jotain ihmistä häiritsee se toisen pikkuvarvas niin paljon että siitä on aloitettava keskustelu niin hoohoijaa….:D Mutta älä sä enempää noita lueskele, tai jos lueskelet niin ihan pilke silmäkulmassa, jos haluu kunnon naurut ni sinne vaan 😀 Mut ot ihana <3 Jatka samaan malliin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta